Lunar Halo [Training] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Lunar Halo [Training]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Graywolf
Member
Lunar Halo [Training] Untitl11
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Graywolf
BerichtOnderwerp: Lunar Halo [Training]   Lunar Halo [Training] Icon_minitimewo 8 mei 2024 - 22:22

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.


Voor een lange tijd had hij gelopen met een naam waar hij zich niet goed bij had gevoeld. Een naam geschonken door zijn ouders waar hij eigenlijk liever niet mee vergeleken werd. Nu liep hij rond met een andere naam, eentje los van zijn familie, van hun status, van hun keuzes en acties. Hoewel hij blij was dat Blazestar hem met een nieuwe naam aan Starclan had voorgesteld was zijn naam stoerder dan hij werkelijk echt was. Hij vroeg zich af waarom de Leader voor deze naam was gegaan vele moons geleden. Zag hij toekomst in hem? Als een pack leider? Zag hij eenzaamheid van een loner wolf? Of was hij, net als vele andere, onder de indruk van zijn grote en was de Leader geïnspireerd door de grote sterke predator? Alleen Blazestar en de sterren zouden het weten. In de tussentijd probeerde de tom maar te negeren hoe er van buitenaf uitzag. Hij had nu een Apprentice waar hij zich op moest concentreren. Niet dat hij dacht er klaar voor te zijn.. Soms voelde hij zich nog als een Apprentice, hoe moest hij nu een goed voorbeeld zijn? Zeker met de verschillende normen en waarden die hij had vergeleken met de andere clankatten.

Met een knorrige maag lag hij in het kamp. Hoewel hij groot was, at hij amper de hoeveelheid die hij nodig had. Nog steeds, diep van binnen, worstelde hij met het gevoel om onschuldige prooidieren te verslinden voor zijn eigen doeleinden. Natuurlijk hield hij dit voor zich, een kat die niet jagen wou.. en het liefst gras graasde zoals de schaapjes in de wei. Hij zou voorgoed als gek verklaard worden. Misschien zouden ze hem zelfs verbannen. Bij de gedachte al kreeg hij een dikke brok in de keel. Snel slikte hij deze weg. Hij moest zijn gedachtes nu ergens anders op focussen dan op zichzelf. Magpiepaw was eigenlijk weer gezond verklaard door de Medicine cat en mocht vanaf vandaag weer trainen. Desondanks het groene licht van de Medicine cat had Graywolf besloten om hun eerste sessie rustig aan te doen. In het kamp, veilig en wel, weg van de boze wereld met al hun verplichtingen. De grote grijs gestreepte Warrior liep richting de Apprentice den. Voorzichtig en met lage houding (om z’n kop niet te stoten tegen het dak) keek hij naar binnen. “Uhm, Magpiepaw, ben je hier?” Vroeg hij een beetje hakkelend.

+ Magpiepaw

Terug naar boven Ga naar beneden
Magpiepaw
Member
Lunar Halo [Training] DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Magpiepaw
BerichtOnderwerp: Re: Lunar Halo [Training]   Lunar Halo [Training] Icon_minitimedo 9 mei 2024 - 0:14

Met acht Moons was ze normaal gesproken geen beginnende Apprentice. Tenminste, de meeste hadden al wat trainingen achter de rug en waren verder ontwikkeld. Magpiepaw was nog grotendeels een scharminkel, een kleine kattin, zeer klein en onderontwikkeld. De ziekte aan haar oog, een soort van extreme ontsteking die pas naar enkele Moons uitbehandeld was, had haar doen afzwakken en ook onzeker gemaakt.

Haar blauwe ogen glommen in het donker van de Apprentice den, net zoals de witte vlek op haar gezicht. Haar staart zwiepte nerveus geen en weer, klaarblijkelijk omdat de jonge kattin duidelijk nog niet helemaal op haar gemak was. Er was zoveel dat kon gebeuren, ze had immers twee Moons kunnen malen om alles dat fout kon gaan. Haar oortjes bewogen dan ook nerveus naar die van een groot gestalte dat de den naderde. Een kop verscheen, grijs met blauwe ogen. Magpiepaw streek onhandig een poot over haar kopje heen, alsof ze zichzelf wat netter wilde presenteren. De waarheid echter, ze wist zich geen houding te geven. “Uhm, Magpiepaw, ben je hier?” Vroeg de kater een beetje hakkelend. Haar mentor. Ze was de avond van haar benoeming tot Apprentice ziek geworden, had ze iets te hard gestoeid? Was ze iets te onhandig geweest? Was het pech. Er waren geen antwoorden maar het enige dat de kattin kon doen was haar zachte stem verheffen. “Ja,” De kleine kattin stapte naar voren toe, zodat ze wellicht wat beter zichtbaar werd door het zonlicht dat de ingang nog in sijpelde. Haar staart hing slapjes langs haar lichaam. Ze kon niemand teleurstellen en dat maakte dat de paniek zichtbaar was in haar terughoudende houding. Haar ogen echter leken het niet te weerspiegelen omdat ze nog snel wat van de donkere en glinsterende veren netjes in haar nest drukte. Het was een heuze verzameling, als iemand een veer vond dan wilde ze deze nog wel eens vragen, het vrolijkte haar op. Om een vogel te zijn, intelligent en snel, dat..dat was toch echt iets magisch!
「R」


Lunar Halo [Training] Zf7RRUU
Terug naar boven Ga naar beneden
Graywolf
Member
Lunar Halo [Training] Untitl11
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Graywolf
BerichtOnderwerp: Re: Lunar Halo [Training]   Lunar Halo [Training] Icon_minitimedo 9 mei 2024 - 12:54

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.


Een zachte stem kwam hem tegemoet. Magpiepaw kopje verscheen niet veel later. Een zenuwachtig gevoel kroop in zijn buik bij het zien van de Apprentice. Hij zou liegen als hij niet gehoopt had dat ze er niet was geweest. Lekker weg met haar vriendjes ofzo, dan had hij de training nog wat uurtjes kunnen uitstellen. Graywolf schuifelde een enkele pas naar achteren om een doorgang te maken voor de zwart witte she-cat. Met zijn kop laag en schouders hangend probeerde hij laag bij de grond te staan. Zo min mogelijk intimiderend over te komend. “Ah, wat fijn Magpiepaw. Uhm- ja, zin om te trainen? Ik had iets in gedachten voor vandaag om te doen.” Stammelde de Warrior. In zijn hoofd voelde hij een spier uit frustratie trekken. Starclan toch, waarom kon hij niet normaal zijn? Zoals de andere Warriors? De grote tom rapste zijn keel en week af richting het midden van het kamp. Voorzichtig pakte hij een roodborstje van de stapel af. Het vogeltje gaf hij daarna aan Magpiepaw. “Heb je al gegeten? Je mag deze anders van mij nog wel opeten. In de tussentijd zal ik je dan wat uitleg geven over onze eerste training sessie.” Mauwde hij met een aai over zijn eigen kop heen. Als ze het maar niet erg vond dat ze vandaag eigenlijk niet het kamp uitgingen..Lunar Halo [Training] Osje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Magpiepaw
Member
Lunar Halo [Training] DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Magpiepaw
BerichtOnderwerp: Re: Lunar Halo [Training]   Lunar Halo [Training] Icon_minitimedo 9 mei 2024 - 15:03

Graywolf schuivelde een stap naar achteren toe, toen de Apprentice voor hem verscheen. De kleine kattin liet haar staart ongemakkelijk zwiepen, voornamelijk omdat ze nog nooit zichzelf had kunnen bewijzen. De kater hield zijn lichaam zo klein mogelijk, waarschijnlijk omdat het anders wel erg krap werd naast elkaar, al waren er vast en zeker wel grotere Apprentices geweest die in de den hadden geslapen. “Ah, wat fijn Magpiepaw. Uhm- ja, zin om te trainen? Ik had iets in gedachten voor vandaag om te doen.” Stamelde de oudere kater, die duidelijk iets van plan was. Wat het was, maakte de jonge kattin weinig uit. Ze verliet de den achter haar Mentor aan.

Hij mocht wellicht niet enorm uitgesproken zijn, echter stoorde ze zich er niet aan. Ze had geen overdreven krachtige Mentor nodig, het zou haar in vergelijking enkel nog minder op haar gemak stellen. Ze keek al iets omhoog als ze de blauwe ogen of de gezichtstrekken van haar Mentor wilde bekijken.

De kater raspte zijn keel voordat hij haar voorging naar de prooistapel. De eerste Moons van haar Apprenticeschap had ze het altijd lastig gevonden dat haar zussen waarschijnlijk in staat waren wat te vangen, hun eigen prooi te tonen waar zijzelf enkel mistroostig in de Medicine Cat den werd behandeld en prooi gebruikte dat anderen ook nodig konden hebben. “Heb je al gegeten? Je mag deze anders van mij nog wel opeten. In de tussentijd zal ik je dan wat uitleg geven over onze eerste training sessie.” De zwart-witte kattin schudde haar kopje, ze had nog niets gegeten. Alleen wist ze ook niet of ze het roodborstje wilde oppeuzelen terwijl er ook nog kittens en Elders waren. Wat had ze gedaan om het te verdienen? Aan de andere kant, haar maag rommelde wel licht, en haar Mentor, een kater die boven haar stond in wijsheid en kennis, liet het wel toe. “D-dankje,” Murmelde ze uiteindelijk terwijl ze heel zorgvuldig een hapje nam, twijfelend, aarzelend. Vertrouwend op de kater die Blazestar haar training had toevertrouwd.
「R」


Lunar Halo [Training] Zf7RRUU
Terug naar boven Ga naar beneden
Graywolf
Member
Lunar Halo [Training] Untitl11
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Graywolf
BerichtOnderwerp: Re: Lunar Halo [Training]   Lunar Halo [Training] Icon_minitimedo 16 mei 2024 - 1:46

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.


Graywolf had het roodbosje aan Magpiepaw gegeven. Hij wist al dat de andere Apprentices ervoor gezorgd hadden dat de Elders hun ontbijt hadden gehad. Hij vond het anders ook niet heel eerlijk dat Magpie niet mocht eten. Ze had nog geen jachttrainingen gehad, hoe moest ze er dan voor zorgen dat eerst de Elders en Queens gevoed waren door haar? Graywolf schudde zachtjes zijn kop toen hij de aarzel in de she-cat zag. “Geen zorgen. De rest heeft al gegeten.” Hij had zijn eigen deel eigenlijk nu afgegeven aan zijn Apprentice. Hij at liever als laatste, soms zelfs liever helemaal niet. Wat had hij toch gehoopt te kunnen leven op plantjes en vruchten zoals sommige andere dieren. Hij wou geen leed veroorzaken aan weerlozen diertjes. Helaas moest hij soms toch echt de switch omzetten in zijn kop en eten en jagen. Het was puur om te overleven en niet te sterven van uithongering. Gelukkig kon hij meestal onder het jagen uitkomen, al zou dat nu lastiger worden met een Apprentice die het leren moest.. Graywolf beet onbewust op zijn lip door de stress. Een druppeltje bloed sijpelde in zijn eigen mond. Hij haatte de smaak, zo erg zelfs, dat hij er misselijk van werd. De tom probeerde het ziekelijke gevoel te verbergen door zijn vacht te likken. In de tussentijd was Magpiepaw aan het eten, hij hoopte dat ze daarom niet perse doorhad dat haar mentor een chaos in zijn eigen kop had. “Dus, ja- uhm-“ Begon hij weer stamelend. Hij kuchte ongemakkelijk de brok uit zijn keel. “Sorry- ik krijg denk ik last van een haarbal..” Smoesde hij terwijl hij nogmaals zijn keel rapste. Na wederom een paar ongemakkelijke secondes keek hij weer naar zijn Apprentice. “Voor vandaag wou ik eigenlijk nog in het kamp blijven.. Ik weet dat je waarschijnlijk graag zo snel mogelijk aan de bak wilt maar uhm, ja, ik dacht misschien moeten we elkaar eerst even wat beter leren kennen? En ondertussen kunnen we een beetje uitvogelen welke kennis je tot nu toe hebt opgevangen binnen onze clan.” Legde de grijs gestreepte Warrior uit. Hij hoopte dat Magpiepaw dat ook een goed idee vond. Anders.. ja. Wat dan?

Lunar Halo [Training] Osje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Magpiepaw
Member
Lunar Halo [Training] DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Magpiepaw
BerichtOnderwerp: Re: Lunar Halo [Training]   Lunar Halo [Training] Icon_minitimedo 16 mei 2024 - 13:17

Het leek erop dat haar mentor het door had dat de acht Moons oude kattin aarzelde over het eten. De regels van de Warrior Code waren immers duidelijk aan haar doorgeven. “Geen zorgen. De rest heeft al gegeten.” Legde de kater uit waardoor de zwart-witte Apprentice uiteindelijk langzaam knikte. Magpiepaw at zorgvuldig en zo vluchtig mogelijk het roodborstje op. Aangezien ze niet wilde dat haar Mentor onnodig lang op haar zou wachtten. Ondertussen leek de kater zijn vacht te ordenen. Niet dat het echt nodig was maar een goede verzorging was uiteraard belangrijk voor een goede indruk. “Dus, ja- uhm-“ Begon de kater hakkelend, ergens vroeg Magpiepaw zich kort af of hij ooit eerder een Apprentice had gehad. Niet dat het zoveel uit zou maken, zolang zijzelf haar best bleef doen, dan zou ze vast en zeker het Warrioreschap niet op hoeven geven. Het leek erop dat er wat vast zat in de keel van Graywolf, verward en een tikkeltje bezorgd keek ze de kater dan ook aan. “Sorry- ik krijg denk ik last van een haarbal..” Murmelde de oudere en meer ervaren kat. Ze leek opgelucht, betekende in ieder geval dat er niks ernstigs aan de poot was. Een paar seconden later leek hij voldoende hersteld om het over haar training te hebben. “Voor vandaag wou ik eigenlijk nog in het kamp blijven.. Ik weet dat je waarschijnlijk graag zo snel mogelijk aan de bak wilt maar uhm, ja, ik dacht misschien moeten we elkaar eerst even wat beter leren kennen? En ondertussen kunnen we een beetje uitvogelen welke kennis je tot nu toe hebt opgevangen binnen onze clan.” Legde de Warrior uit.

Op zich wilde ze zo snel mogelijk haar achterstand op de anderen inhalen, zodat ze niet vele Moons later dan haar nestgenootjes Warrior zou worden. Aan de andere kant wist ze ook dat haar Mentor nog niet wist waar ze precies was gebleven met haar kennis en wat ze geleerd had van de andere katten in de Clan. Dus knikte ze enkel terwijl ze voorzichtig de overgebleven veren en ander spul van de vogel op begon te ruimen. Het klonk als een goed plan, al wist ze niet wat de kater precies wilde weten. Hij zou vanzelf wel beginnen met de training, toch! Haar blauwe ogen kneep ze iets samen, bedachtzaam voordat ze snel een poot over haar kop haalde zodat ze er in ieder geval wat netter uit zag. Afwachtend keek ze de ander aan.
「R」


Lunar Halo [Training] Zf7RRUU
Terug naar boven Ga naar beneden
Graywolf
Member
Lunar Halo [Training] Untitl11
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Graywolf
BerichtOnderwerp: Re: Lunar Halo [Training]   Lunar Halo [Training] Icon_minitimedi 21 mei 2024 - 21:34

blame it on the blue top;
got you feelin dizzy
Pale moon, rotten flowers.


Zenuwachtig kriebelde zijn vacht op zijn ruggengraat. Hij was blij dat hij Magpie een musje had aangeboden om te eten. Zo was haar focus gedeeltelijk ook op het plukken van de vogel bezig in plaats van op hem.. Hoewel hij het idee leuk vond om iemand te trainen, was hij ook bang er een enorm potje van te maken. Zeker omdat hij anders op het leven keek dan de meeste katten uit de clans. Gelukkig was Magpiepaw geen puberale tiener die tegen zijn woorden ingang, hij zou namelijk niet weten hoe hij met z’n situatie had moeten omgaan. Dat ze stilletjes knikte op zijn voorstel bracht al wat stress uit zijn maag. De tom zuchtte opgelucht toen de zwart witte she-cat haar afvalresten wegbracht. Oke, nu konden ze aan de bak. Toen Magpie terugkeerde maakte Graywolf zichzelf íets gemakkelijker. Hij ging rustig liggen met zijn buik deels opengesteld: zo lief hij ultieme vertrouwen aan zijn mede genoot zien. Als hij iets wist van zichzelf dan was dat hij extreem dominant kon overkomen door zijn grootte. Met nu ook zijn schouders relaxt naar beneden gezakt en zijn kop wat laag hangend leek hij een stuk kleiner. Het zag er misschien niet al te charmant uit maar het was beter zo. “Waarom begin je niet met het vertellen van de Warrior Code?” Mauwde hij toen. Hoewel de meeste kittens het al uit hun hoofd konden dreunen waren er altijd ouders die het niet goed hadden aangeleerd. Naast het feit dat ook vaak Apprentice’s er gewoon lak aan hadden. De Warrior Code was hét belangrijkste voor een clankat. Het maakte onderscheid tussen hen en de barbaren. 
Lunar Halo [Training] Osje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Magpiepaw
Member
Lunar Halo [Training] DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Magpiepaw
BerichtOnderwerp: Re: Lunar Halo [Training]   Lunar Halo [Training] Icon_minitimevr 24 mei 2024 - 19:54

Terug naar de basis. Een basis die gelukkig goed was doorgegeven aan de jonge kattin. Ze was nog niet puberaal, al was het altijd de vraag of ze wellicht pas later deze trekjes zou gaan krijgen. Daarnaast hield Magpiepaw er ook niet zo van om zich te vervelen en ze wilde dolgraag laten zien dat de ook wat in haar mars had. Dat ze geen nutteloos klein ding was. Dat gezegd hebbende was het duidelijk dat de jonge kattin het ergens ook niet erg vond om rustig te beginnen. Aangezien ze dan wellicht haar Mentor ook nog beter leerde kennen.

Het was ook wel fijn dat ze langzaam haar spiermassa weer op kon bouwen, verstandig ook. Aangezien zieke katten vaak ook minder bewogen, energie ging naar andere dingen dan spelen, jagen en vechtten.

“Waarom begin je niet met het vertellen van de Warrior Code?” Onderbrak de kater haar gedachten die voornamelijk een beetje een warboel voelden. Er waren zoveel dingen die ze wilde, zoveel dat ze nog te bewijzen had. Ze wilde dat haar moeder en vader trots konden zijn op haar. Dat ze geen schaamte met zich mee zou brengen. "Verdedig de Clan met je leven. Is de basis. Een kitten mag nog geen Apprentice worden tot het zes Moons oud is. Ik denk dat ernaast ook al staat het niet in de code ook naar gezondheid wordt gekeken. Want katten kunnen ook vervroegd Elder worden. Toch?" Begon de jonge zwart-witte kattin langzaam.
「R」


Lunar Halo [Training] Zf7RRUU
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Lunar Halo [Training]   Lunar Halo [Training] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lunar Halo [Training]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: