Boys will be boys 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Boys will be boys

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brackenfire
Member
Boys will be boys PxpEHT9
Camilla
225
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior!
Brackenfire
BerichtOnderwerp: Boys will be boys   Boys will be boys Icon_minitimewo 8 mei 2024 - 23:16


Boys will be boys Kp705CI

Brackenfire stapte enthousiast door. Het was een goede dag vandaag. Het weer was warm, er was een licht briesje waardoor de zon niet te heet aanvoelde, vogeltjes floten, insecten zoomde. Bracken vond het een heerlijke dag. Het was ook een succesvolle ochtend geweest. Hij was vroeg uit de veren vandaag en had al drie prooien gevangen. Misschien was het een klein ego dingetje, maar hij dacht dat hij er nog wel drie kon vangen vandaag. Het ging gewoon zo goed. Hij was in een goede mood. Tijdens zijn jacht was hij in de buurt van de boundaries gekomen, en natuurlijk zou hij geen goede Warrior zijn als hij niet even zijn taken zou uitvoeren om iedereen te laten weten waar het RiverClan territorium begon. Plots rook hij een andere geur, al kwam het hem ergens wel bekend voor. Hij hief zijn kop op, spitste zijn oortjes, tuurde door de struiken. Oh! Een brede lach verscheen op zijn gezicht toen hij zijn oudere spiegelbeeld herkende. 'Settledstar! Hallo!' Hij vond het altijd leuk om met de Leader te praten, ondanks zijn eigen Leader en hij elkaar niet mochten. Hij vond het gewoon cool dat ze zó erg op elkaar leken. En hij was altijd al aardig geweest tegen hem, dus Bracken vergat even hostile te zijn tegenover hem. Hij zou de grens toch niet overgaan.

+ Settledstar


Boys will be boys Y9G9ZdeBoys will be boys Mg4QIKfBoys will be boys W98nbl5
l'appel du vide
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Boys will be boys Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Boys will be boys   Boys will be boys Icon_minitimewo 15 mei 2024 - 16:35

Settled Sheet

fault lines tremble underneath my glass house

so i put it out of my mind long enough to call it courage

Settledimage

De ShadowClan leider had zijn zoon al een poosje geleden gespot en hield zich achter wat struikgewas schuil terwijl hij hem met zijn ogen volgde. Hij was aan het jagen en hij leek succesvol. Hij was een goede warrior geworden. Het was niet langer een jongen meer, maar echt een volgroeide kater. Wanneer zou hij aan zijn eigen gezin beginnen? Hij was zijn leeftijd toen hij Seamist ontmoette.

Brackenfire had hem in zijn slecht geconstrueerde schuilplaats gevonden. Hij merkte het toen hij opeens stopte in zijn sporen. Settledstar rechtte zijn schouders en zette zijn gezicht weer in een plooi. Zijn zoon was echter niet verdacht. Nee, hij groette hem eerder als een oude vriend. Ergens had hij dus nog wel een goeie reputatie in RiverClan. Of het was gewoon... toeval.

‘‘Ah, hallo j- Bracken..fire was het toch?’’ Hij slikte net op tijd de verkeerde woorden in. Hij zou altijd zijn jongen zijn. Zijn enige zoon. Het maakte het des te ingewikkeld dat hij een kopie van hem was. ‘‘Je bent gegroeid sinds de laatste keer dat ik je zag.’’

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Boys will be boys
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: