Storm Clouds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Storm Clouds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silverpaw.
Member
Storm Clouds DPKsfdL
Elfje
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Silverpaw.
BerichtOnderwerp: Storm Clouds   Storm Clouds Icon_minitimedi 14 mei 2024 - 15:41

Silverpaw
By plucking petals, you do not gather the beauty of the flower
Silverpaw slaakte een luide zucht. Ze had net op haar kop gekregen door haar moeder, want blijkbaar was ze het niet eens met de vordering van haar training. Het maakte niet uit dat ze pas net een apprentice was en pas net begonnen was met leren. Nee, haar ouders verwachtten perfecte resultaten vanaf het begin, dat hadden ze haar zeker duidelijk gemaakt. Moeite met het onthouden van alle informatie, of een foutje in de uitvoering? Dat was een grote no-go. Dus, na uitgekauwd te zijn op een privé plekje net buiten het kamp, want dat was ook zo'n dingetje, het was nooit publiek, was ze verder het territorium ingetrokken. Ze had gezegd dat ze ging jagen, en ze moest ook zeker wel een stuk prooi terugbrengen, maar eigenlijk was het gewoon om eventjes te ontsnappen. Om de storm van emoties die door haar heen ging tot rust te laten komen. Dat was ook waarom ze de Pinewoods had opgezocht. De geur van de dennenbomen was rustgevend, en dus stopte ze midden op het pad om die in te ademen.

+Eaglepaw firstStorm Clouds Silver12
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglepaw
Member
Storm Clouds 8f673f66346c7317f490a5c8d7b85827
EI
63
Actief
Schreeuwerd

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 7 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Rebels gespuis
Eaglepaw
BerichtOnderwerp: Re: Storm Clouds   Storm Clouds Icon_minitimezo 26 mei 2024 - 22:23

Only those who risk going too far, know how far they can go.
Hij kon het niet helpen dat zijn oren groot waren- echt waar, hij kon er niks aan done dat ie gehoord had wat ie gehoord was. Zijn windclan genen hadden hem nou eenmaal hazen oren gegeven en een snelle pas die hem hielp bij het achter na gaan van de apprentice wiens gesprek met haar moeder hij losjes had afgeluisterd.

Frusterend vond hij het, wanneer andere vertelde wat hij doen moest- zeker wanneer hij deze dingen niet zag zitten of onbelangrijk achtte. En zo kon hij het ook niet laten om zijn neus in Silverpaw's zaakjes te steken. Glimlachend benaderde hij haar nu in het dennenbos "Oi Silver!" zijn poten bewogen hem voorwaards naar haar zeide "PFFF- wat denkt je moeder wel niet zeg. Dat je iedere seconde van je dag in trainen gaat steken?" hij grinnikte met een schud van zijn kop "Als zij dat denkt moet ze duidelijk is haar waarde en normen gaan herdenken-  want volgens mij is ze ff kwijt hoe het leven in elkaar steekt" Raaar wijf zeg.

Storm Clouds D2md3sf-0c1417f5-b434-49cf-9f54-d25ccd392228.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzk1Y2NjM2FhLWQ1MzUtNDg3MS1iYWQ0LTNjNjM1ODQ2MDFkZlwvZDJtZDNzZi0wYzE0MTdmNS1iNDM0LTQ5Y2YtOWY1NC1kMjVjY2QzOTIyMjguZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


Image 1 Image 2 Image 3
Civil disobedience. My passion
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverpaw.
Member
Storm Clouds DPKsfdL
Elfje
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Silverpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Storm Clouds   Storm Clouds Icon_minitimezo 16 jun 2024 - 16:55

Silverpaw
By plucking petals, you do not gather the beauty of the flower
Rust en stilte en een plek om stoom af te blazen van dat zeer eenzijdige gesprek met haar moeder kreeg ze niet echt, want ze had pas net de Tallpines bereikt of iemand riep haar naam alweer. Ze slaakte een geïrriteerde zucht voor ze zich omdraaide om te zien wie het was. Eaglepaw, een van de andere apprentices van haar clan, die met een glimlach op zijn snoet op haar af kwam. Ugh. Hier had ze dus echt geen zin in, ze wilde gewoon alleen zijn.

Een zuur humeur wat alleen maar erger werd gemaakt door de volgende zin die hij sprak. Blijkbaar had hij heel het gesprek met haar moeder overhoord en vond hij het belangrijk om zijn neus in haar zaken te steken. Dat zorgde voor een hele nieuwe prikkel van woede onder haar vacht. ”Dat was privé,” beet ze Eaglepaw toe. ”Je had geen recht om dat af te luisteren.” Hij mocht dan misschien niet ongelijk hebben over haar moeder, maar dat was alsnog zijn zaak niet. Haar ouders waren haar probleem om mee te dealen.

Daarnaast had ze ook geen zin om het met een praktische vreemde te gaan bespreken die niets over haar of haar leven wist. Zeker niet eentje die dacht dat een persoonlijk gesprek afluisteren maar gewoon leuk en aardig was en er over zou lachen en grinniken. Het was niet leuk, zeker niet voor haar, om onder de poot van haar ouders te leven, dus dit viel allemaal niet in goede aard bij Silverpaw. Het tegenover gestelde juist.Storm Clouds Silver12
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglepaw
Member
Storm Clouds 8f673f66346c7317f490a5c8d7b85827
EI
63
Actief
Schreeuwerd

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 7 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Rebels gespuis
Eaglepaw
BerichtOnderwerp: Re: Storm Clouds   Storm Clouds Icon_minitimema 15 jul 2024 - 20:43


✯ EAGLE
Only those who risk going too far. Know how far they can go.

Storm Clouds D7ypcdi-65d0a72f-b014-46d1-9a3e-59b04f76a9f5.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzZjNjc1NDcxLTQyNTAtNGE2Zi05Yjg1LWE1Nzk3YWZmZTUyNFwvZDd5cGNkaS02NWQwYTcyZi1iMDE0LTQ2ZDEtOWEzZS01OWIwNGY3NmE5ZjUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Wat zei ze nu? De kater zijn ogen waren vol vriendelijkheid geweest voor ze dat woord gekozen had. Hij had frustratie begrepen als ze het bij prive gehouden had maar recht? Hij kende zijn rechten. Wie dacht ze dat ze was? Zo maar bepalen waar hij wel niet staan mocht- pfff. Het katertje snoof, zijn gehele houding zo snel overgewaaid als het weer in het najaar. "Afluisteren? Wa bepaal jij waar andere lopen mogen Silver?." beet hij giftig van zich af "Ik mag gaan en staan waar ik wil. Tis nie alsof ik bewust naar jou toegekomen ben om je gesprek met je moeder af te luisteren- wa denk je wel nie."
winter


Image 1 Image 2 Image 3
Civil disobedience. My passion
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Storm Clouds   Storm Clouds Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Storm Clouds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: