Attitude 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Attitude

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bleaktail
Member
Attitude 0rS1Iyi
Dorian
539
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Attitude   Attitude Icon_minitimewo 15 mei 2024 - 10:59


Met tegenzin waande de grijze tabby zich een weg richting het Linwood park. Orchis had hem blijkbaar gevraagd om hem daar te komen opzoeken. Dat kon geen goed teken zijn. Niet dat het ongehoord was om elkaar ergens buiten het kamp te treffen. Bleak had zo veel van zijn klusjes op die manier mogen ontvangen. Orchis had ook best veel van hem kunnen vragen. De grijze tabby hield niet van stilzitten en geen taakje was hem te vuil. Zelfs na al die maanden hier was het nog niet eens in hem opgekomen om ‘nee’ te kunnen zeggen. Bleak had immers zelf zijn clan leven ingewisseld voor dat van de Elite, dan mocht hij ook niet klagen als daar vervolgens minder plezante dingen bij kwamen kijken.
Toch was niet alles zo geheel vlekkeloos verlopen. Orchis had het recht om dubieus te zijn over Bleak’s motieven. Wat kon hij überhaupt zeggen om zich te verdedigen? Shit happens? Bullshit. Weerwoord was wel het laatste waar hij bij Orchis mee moest komen aanzetten. Een herstel van vertrouwen werd hier maar op een manier bereikt, dat wist hij best.
Eenmaal aangekomen op de afgesproken locatie zag hij dat de witte kater hem daar al opwachtte. Fijn. Te laat. Dat werkte vast mee aan die goede eerste indruk. ‘Orchis’, begroette Bleak hem ietwat ongemakkelijk. Wat de ander ook van plan was, Bleak zou het maar gewoon over zich heen moeten laten komen.

- eerste post voor Orchis    


Attitude Xf6nctP
Attitude LVq0Br9You cannot kill me in any way that mattersAttitude LVq0Br9
Attitude COxUkZt  Attitude 23mrb6w
Extra::
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Attitude
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: