Rerouting 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Rerouting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dwarfpaw.
Member
Rerouting GgfbqF
Dorian
62
Actief
Setje made by Mark

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dwarfpaw.
BerichtOnderwerp: Rerouting   Rerouting Icon_minitimewo 15 mei 2024 - 15:37


Hij wist niet zo goed wat hij hier nu van moest vinden. Een nieuwe mentor. . . Moest hij dankbaar zijn dan hij nog een kans kreeg? Enthousiast om zichzelf alsnog te kunnen bewijzen? Eigenlijk voelde Dwarfpaw daar niet zoveel voor. Er mankeerde niets aan zijn houding richting Gushtclaw. De training ging… matig, maar beter dan daarvoor! En opeens zegt die lafaard uit het niets af?! Onrecht, maar zo gaat dat hier in Windclan. Hij zwiepte geërgerd met zijn staart terwijl hij richting de afgesproken ontmoetingsplaats sjokte. Het was allemaal de schuld van die achterlijke Dustgaze. Als dat nu eens een capabele mentor zou zijn geweest, dan was hij misschien niet in deze eindeloze cyclus terechtgekomen. Maar nee, Dustgaze was gewoon een oude zak zonder redelijkheid of goed geduld. Hoe had hij het mentorschap uit handen durven geven? ‘Te moeilijk’ Daar geloofde Dwarfpaw dus helemaal niets van. Hij was geen moeilijke leerling, echt niet. Dustgaze was gewoon een waardeloze mentor! Alsof opnieuw beginnen met iemand anders ‘beter’ voor hem zou zijn. Opnieuw beginnen met ‘een vreemdeling’ notabene, uch! Nee, daar moest Dwarf niets van hebben.

Maar goed, wat voor keuze had hij nou werkelijk? Het was al goedgekeurd door Blazestar. En dit zou echt de laatste kans zijn. Al kon Dwarfpaw zich niet zo goed inbeelden wat een overtreding van zo’n laatste kans als gevolgen zou kunnen hebben. Maar het klonk serieus genoeg om hem voorlopig nog wel even in toom te houden. Toen hij op de afgesproken plek aankwam, zat Rosequartz al op hem te wachten. Hij was ook eigenlijk een beetje te laat. Maar goed, beter laat dan nooit. “Goedemorgen Rosequartz,” mompelde hij terwijl hij tegenover de andere kater ging zitten.

-eerste post for Rosequartz. Dustgaze & Gushtclaw zijn NPCs.Rerouting Screenshot_2024-05-09_19.03.16
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rerouting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: