I only work hard so the structures won't fail. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I only work hard so the structures won't fail.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormraiser
Member
I only work hard so the structures won't fail. 03b944ddda95d29f89c8fccac0f4a07ddb05edb3
Sannemander<3
199
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Stormraiser
BerichtOnderwerp: I only work hard so the structures won't fail.   I only work hard so the structures won't fail. Icon_minitimewo 15 mei 2024 - 20:11

Ruthlessness is mercy upon ourselves.
Spieren nog stijf van een nacht bij de moonstone- woede- afschuw en een gestoord wijf met te veel tijd aan d'r poten. Alles kwam tot haar terug toen ze de geur van de thunderclan leadster opmerkte tijdens haar dagelijkse bezoekje aan fourtrees. Waar ze gewoonlijk even rust nam in de zon voordat ze weer verder ging met haar drie apprentices trainen, jagen en patrols. Ze mocht dan wel een geharde warrior zijn met een voorliefde voor perfectionisme en hard werk- ook zij was helaas een slaaf van haar lichaamelijke benodigdheden wanneer het er op aan kwam.

Gelukkig kon ze echter wel snel weer in actie springen toen ze de leadster opmerkte en in het visier kreeg, een vuile blik op haar ogen toen deze die van de leadester ontmoette. "Je hebt lef teef" blafte ze, nu al op een verkeerde poot staande "Als ik jouw was geweest had ik mijn gestoorde rotkop nooit meer in het publiek getoont'' ging ze hooghartig verder terwijl haar staart geïrriteerd heen en weer sloeg.

+ Eveningstar
  


I only work hard so the structures won't fail. So0fvNo

S T O R M   W I T C H
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
I only work hard so the structures won't fail. N8yMMF1g_o
Julia
1288
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: I only work hard so the structures won't fail.   I only work hard so the structures won't fail. Icon_minitimewo 22 mei 2024 - 16:25

Ze had eerst wat gejaagd en de prooistapel aangevuld. Daarna had ze een rondje langs wat van haar warriors gemaakt, voordat ze het kamp had verlaten. Voor het checken van de grenzen en misschien ging ze ook wel even richting fourtrees. Ze had het even nodig zich wat dichter bij StarClan te voelen. Ze wilde StarClan niet kwijt raken, maar haar pad was zo vaag de laatste tijd. Zo hobbelig en bochtig. Elke keer wist ze niet wat er aan de andere kant van de bocht zichtbaar zou worden. Meestal waren het problemen of zorgen. Pijn en ongerief. Het was veel. Ook voor haar. Ze wist niet hoe lang ze het nog vol zou houden. Voordat ze uit haar fel zou springen en zou crashen. Dat mocht niet gebeuren. Niet zolang zij de verantwoordelijkheid over ThunderClan had. De grensmarkeringen waren prima. Ze stapte er overheen en liep richting fourtrees. Gracieus stapte ze door het hoge gras. Haar oren gespitst en haar snorharen trilden. Ze stopte, toen ze een teken van ShadowClan opving. Juist de Clan die haar pad hobbeliger maakte. De kattin sneerde tegen haar. Ze herkende haar als Stormraiser. Natuurlijk, ook dat nog. Ze observeerde haar rustig, al bewoog haar staart eventjes wat geïrriteerd heen en weer. Ze sneerde niet terug. Dat had geen nut en ze had er ook geen zin in. De blik in haar felgele ogen staarden rustig en berekend in die van de ShadowClanner. De rest negeerde ze. Liet haar maar lekker in haar eigen sop gaar koken. ShadowClan was niet meer te redden, dus daar ging ze ook geen moeite meer voor doen.


I only work hard so the structures won't fail. BK21THfe_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I only work hard so the structures won't fail.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: