Unavailable 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Unavailable

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Inkpaw
Member
Unavailable  Fs2_by_aldarrok_dfq3ns1-pre.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9MTEzMiIsInBhdGgiOiJcL2ZcL2U3MzM3YWQwLTRhNDQtNGRiZi1iZmI3LTIyODUyM2Y0NWI1OFwvZGZxM25zMS1kZDQ5YzljYi1kYjQ1LTQ5NGUtYTEzOC0wNTJiNDRhMTg5ZjYucG5nIiwid2lkdGgiOiI8PTEyODAifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ
12

CAT'S PROFILE
Age: ● 6 moons ●
Gender:
Rank: ● apprentice ●
Inkpaw
BerichtOnderwerp: Unavailable    Unavailable  Icon_minitimeza 18 mei 2024 - 23:10

Andere apprentices waren aan het genieten van hun vrijheid. Ze waren aan het spelen, stoeien, trainen en klusjes aan het doen. En hoewel hij zeker niet te lui was om te helpen in het kamp, was de rest maar niks voor hem. Zelfs na zijn adoptie door Blazestar was hij alsnog opgegroeid tot een apart jochie. Hij waardeerde gezelschap, maar hij was sociaal niet helemaal lekker. En hij speelde liever op zichzelf dan met andere. En nu? Nu bleek hij ook nog doodsbang te zijn voor de buitenwereld. Want hij wist zeker dat daar al het kwade van de wereld verborgen zit en hij vroeg zich af waarom iedereen van zijn leeftijd zo wanhopig was om hun dood tegemoet te gaan. Hij wilde echter wél leven. Hij had al wat verkeerde kaarten gekregen van Starclan, en hij zou er zeker niet aan meehelpen om nog sneller zijn voorouders te ontmoeten. Hij was nog steeds iets kleiner en dunner dan de meeste, al leek dat met zijn leeftijd steeds te verbeteren. En sommige gedachtes waren voor hem moeilijk te vormen. Inkpaw kan echt in zichzelf verstrikt raken, en dan komt er niks meer uit. Maar nu had hij iets anders om verstrikt in te raken; de muren van hun kamp. Met kleine pootjes had hij een smalle kuil gemaakt onder de doornstruiken en daar had hij zichzelf nu in opgerold, veilig van alle stomme katten die hem enge dingen wilde laten doen.

+ Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Unavailable
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: