Starting small 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Starting small

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ferretpaw..
Member
Starting small DPKsfdL
Dorian
46
Actief
♕Setje made by Kip

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ferretpaw..
BerichtOnderwerp: Starting small   Starting small Icon_minitimedi 21 mei 2024 - 18:56


Met snelle passen liep hij het dennenbos tegemoet. Ferretpaw wilde geen seconde te laat zijn. Hij zou zich op zijn best moeten tonen tegenover Ravenstrike. Ergens was het wel spannend. Ferret had nog niet echt een beeld gevormd van wat hij zich bij zo’n eerste training moest voorstellen. Hij had de andere apprentices met name over de krijger training horen praten en dat gedeelte leek hem nou juist het lastigst. Iemand anders aanvallen, was hij daar wel voor weggelegd? Ferretpaw was lenig en wendbaar maar niet bepaald krachtig. Tot nu toe had hij zich altijd gered door aan zijn belagers te ontglippen. Wat als dat niet goed genoeg zou zijn?
Ferretpaw schudden zijn kop. Nee, hij moest zichzelf niet van tevoren al in twijfel trekken. Alleen Ravenstrike zou hier het beslissende oordeel over kunnen vellen. Daarbij leek het hem logisch dat de zwarte kater hem zou helpen, zolang als hij maar eerlijk zijn best zou doen. En uiteraard stond Ferret er voor open om alles te geven wat hij in zich had. Eenmaal aangekomen bij de kleine groep rotsen te midden van de dennenbomen ging hij met een zucht zitten. Te vroeg… Hopelijk voelde de zwarte kater eenzelfde soort urgentie of enthousiasme voor deze dag en zou hij stipt op tijd zijn, want om hier alleen te zitten hielp Ferret nou niet bepaald met zijn nervositeit. Plots voelde hij een kriebel over zijn poot. Tot zijn opluchting was het slechts een meikever, die waarschijnlijk al evenmin wist hoe die hier terecht was gekomen. Hij liet de kever vrijuit lopen en volgde nauwlettend welke richting deze op zou gaan. Ferretpaw was zo gefascineerd door deze walnoot met sprieten dat hij Ravenstrike helemaal niet aan hoorde komen.

eerste post voor Ravenstrike


Starting small K62wH9a
☾☾☾♖♜♖♜☽☽☽
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Starting small
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: