Mole meal 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Mole meal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Milkpaw
Member
Mole meal Untitled-2
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✽ 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ✽ Apprentice
Milkpaw
BerichtOnderwerp: Mole meal   Mole meal Icon_minitimewo 29 mei 2024 - 22:25


Milkpaw was nu al een hele paar dagen apprentice, en bij deze nieuwe titel hoorde de hele volwassen taak om voor de rest van de clan te zorgen, milkpaw voelt hier veel trots bij en trippelt met een drafje richting de fresh kill pile om de kits in de nursery wat lekkers te brengen. De opbloeiende lente bracht veel goeds met zich mee, en zo ook een goed gevulde stapel, keus zat! muizen, een paar ratten, een haas en een molletje, die zaten er niet altijd tussen en zelf had ze het ook nog niet eerder gehad. Dat mol leek haar wel een goed formaat om naar de kits te brengen. Lekker vet en groot, ze moesten nog groeien natuurlijk en een mol lag niet elke dag op de stapel. Ze pakte de mol op en sleepte hem richting de nursery, stormde ermee naar binnen en legde de mol bij de ingang op de grond. even kijken, wie leek er hongerig? haar ogen vielen op een flamepoint kit, Clementinekit.

Clementinekit was maar 2 maanden jonger dan milkpaw dus die kende ze wel van haar tijd in de nursery maar echt samen praten hadden ze eigenlijk nooit gedaan. Ze stapte op de kit af en lachte vriendelijk "Hey Clementine kit, heb je honger?" ze wees met haar neus naar het molletje. "ik heb wat bijzonders meegenomen van de stapel, als je wil kunnen we die samen wel proeven?"
@Clementinekit


Terug naar boven Ga naar beneden
Clementinekit
Member
Mole meal Tumblr_m6g2xqRBRn1qg39ewo1_500
Loïs
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Clementinekit
BerichtOnderwerp: Re: Mole meal   Mole meal Icon_minitimewo 29 mei 2024 - 22:39

Oh em gee, ze was echt heel erg slaperig..! Een grote gaap verliet haar bek terwijl ze met sloom knipperende oogjes om zich heen keek, verwoed proberend in slaap te blijven. Clementine was bijna in slaap gevallen, toen ze plots aangestoten werd. Geschrokken vloog ze overeind, haar vachtje hoog opgezet, met grote ogen om zich heen kijkend. Ze zag Ratkit lachend weglopen! Ooh jee, hij had haar aangetikt om haar te laten schrikken. Ze schudde haar kop, waarna ze een rondje draaide op haar plek en begon haar vacht te wassen, zodat die weer naar beneden zou gaan. Niet veel later hoorde ze haar naam, en met gespitste oortjes keek ze op. Het was Milkpaw! Die was sinds kort apprentice geworden en weg verhuisd uit de nursery. Het was gek om haar niet meer altijd bij zich in de buurt te hebben, maar ze gunde het de ander van harte. Milkpaw kwam haar prooi brengen en met interesse keek ze ernaar. "Een mol," zei ze zachtjes, ze herkende het maar had er nog nooit eentje van zo dichtbij gezien. Ze knikte hard op de vraag of ze die met Milkpaw wou delen. "Dankjewel!" zei ze netjes, waarna ze naast de ander ging zitten en een hapje nam. "Heb je hem zelf gevangen?" vroeg ze, allang onder de indruk voordat ze antwoord kreeg.


Mole meal Clemos10
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mole meal
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: