Hop bunny hop! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Hop bunny hop!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clementinekit
Member
Hop bunny hop! Tumblr_m6g2xqRBRn1qg39ewo1_500
Loïs
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Clementinekit
BerichtOnderwerp: Hop bunny hop!   Hop bunny hop! Icon_minitimewo 29 mei 2024 - 22:45

Eigenlijk kwam Clementinekit niet zo vaak uit de nursery. Ze vond het wel fijn en warm binnen. Maar vandaag was het haast iets te warm binnen. Het was een warme dag, met een felle zon en geen wolken. Hoewel de nursery beschut was, was het ook binnen, en naarmate de dag verliep werd het steeds warmer. Daarom had mama haar aangeraden om even naar buiten te gaan. Als mama zei dat het een goed idee was, geloofde Clem dat natuurlijk. Sloom sjokte ze naar buiten, maar gelukkig merkte ze dat er inderdaad een klein briesje waaide die haar een heel klein beetje afkoelde. Ze ging op zoek naar een schaduwrijk stukje, maar die waren er niet zoveel in hun kamp. De plekken die er waren, waren al best druk bevolkt. Gelukkig was Clementinekit niet zo bang, dus liep ze naar een vol schaduwplekje en plantte ze zichzelf naast de eerste de beste kat die daar ook zat. Vanuit haar ooghoeken keek ze opzij naar de ander. Ze herkende hem ergens van.. Wat was het ook alweer...


Hop bunny hop! Clemos10
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
Hop bunny hop! 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Hop bunny hop!   Hop bunny hop! Icon_minitimedo 30 mei 2024 - 22:26

At the end of everything.
Hold onto anything.
Hij hield van zijn kinderen. Hij heeft altijd van zijn kinderen gehouden. Maar hij moest toegeven zijn tijd in de nursery niet gemist te hebben de afgelopen manen. Toen zijn jongste kroost nog kittens waren was hij tijdelijk de nursery met ze ingetrokken gezien hun moeder nou ja- je weet wel. Het was de beste optie geweest destijds gezien het kroost nog afhankelijk was van moedermelk, maar dit betekende niet meteen dat het voor hem de leukste optie geweest was. Al het lawaai had er voor gezorgd dat hij amper slaap gekregen had en in die tijd lagen nachtmerries nog stevig op de loer iedere keer dat hij zijn ogen durfde te sluiten. Maar het was het waard geweest. Na alles zou hij voor geen goud meer oog verliezen op zijn kinderen, niet nadat hij ze bijna verloren had.

Gelukkig waren het echter niet alleen maar slechte herinneringen, sterker nog, nu dat hij voor de nursery zat kwamen een aantal mooie herinneringen tot hem terug al dan niet verwikkeld in enkele naren. Het was hier dat ieder van zijn kindjes hun eerste stapjes gezet hadden, het was hier dat ze opgegroeid waren- een glimlach wist hem toch wel ergens te vinden zoals hij er nu op terug lag, wat mooi was..want met een moeilijk gezicht neerkijken op de kitten die naast hem was komen zitten zou waarschijnlijk weer voor een boze moeder zorgen. Blazestar glimlachte ''Goeiemorgen Clementine" Het was de dochter van raptordash- maar verder kwam hij op het moment eventjes niet "Alles goed?"

 


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Clementinekit
Member
Hop bunny hop! Tumblr_m6g2xqRBRn1qg39ewo1_500
Loïs
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Clementinekit
BerichtOnderwerp: Re: Hop bunny hop!   Hop bunny hop! Icon_minitimedo 30 mei 2024 - 22:32

Oeps! Ze was gesnapt! En oh nee, oh jee, de ander wist wel haar naam, maar zij kon nog niet op die van hem komen. Ze keek hem lieflijk aan van onder haar wimpers, een zoet lachje op haar snoet. "Goeiemorge... meneer," zei ze toen heel erg netjes terug. Ja, zo had ze zichzelf maar mooi even gered! Meneer of mevrouw was altijd goed, tenzij degene tegen wie je sprak jonger was, dan was het een beetje gek want dat klopte niet. Meneer of mevrouw was altijd ouder. Ze knikte op zijn vraag. "Ja hoor, alles gaat goed, het is wel warm hè?" vroeg ze waarna ze een zuchtje liet horen - alsof ze op haar grote leeftijd van vier hele manen al heel wat meegemaakt had. Ze bleef even hangen in haar gedachtes over de warmte en het weer, waardoor ze hem pardoes vergat de vraag terug te stellen.


Hop bunny hop! Clemos10
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
Hop bunny hop! 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Hop bunny hop!   Hop bunny hop! Icon_minitimema 10 jun 2024 - 22:41

At the end of everything.
Hold onto anything.
Verbaasd knipperde de leader met zijn ogen toen het kindje sprak alsof het al negen seizoenen van hel had doorstaan. Persoonlijk kon hij de warmte wel waarderen, sterker nog het was een hele opluchting na het najaar. Niet alleen betekende de winter een grotere verantwoordelijkheid voor hem als leader om zijn clan staande te houden. Het bracht daarnaast ook nog vele nare herinneringen met zich mee tijdens de eerste sneeuwval.

De kater glimlachte desondanks vermaakt om het toontje van de kitten en hief zich op zijn poten. "Zeg dat wel-" kort keek hij om zich heen, het zou ongemakkelijk zijn om dit kind nu achter te laten. Vroeger zou hij dit gewoon gedaan hebben maar nu dat hij leider was moest hij er maar mee dealen of hij kreeg gezeik met iedereen zodra het verdrietig naar mama rende. Hij knikte "Zeg, je lijkt me een hele verantwoordelijke meid. Wat zeg je er van als ik je vraag mij te helpen met mijn leader taken vandaag?" zijn blik viel op de kleine meid, vandaag moest hij vooral rondgaan en na gaan of er behoeftes waren voor iets in het kamp en of alle dens nog in goede staat waren. Daar kon zo'n ukkietje wel bij helpen.

 


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hop bunny hop!   Hop bunny hop! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hop bunny hop!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: