Telescopic eyes are for moons and stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Telescopic eyes are for moons and stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raptordash
Member
Telescopic eyes are for moons and stars VcEE5ya
Sans
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Raptordash
BerichtOnderwerp: Telescopic eyes are for moons and stars   Telescopic eyes are for moons and stars Icon_minitimewo 29 mei 2024 - 23:37

Hurt I hurt myself today to see if I still feel. I focus on the pain, the only thing that's real.


Raptordash stapte stilletjes de nursery binnen, haar tred zacht om de slapende queens en hun kroost niet te verstoren. Het was laat, en de meeste kittens lagen al diep in dromenland. Het was niet haar bedoeling geweest om Tangerine en Clementine kit zo lang alleen te laten - nou ja, helemaal alleen waren ze niet. Ze had Snowtop gevraagd om even op de kittens te letten terwijl zij even haar poten zou strekken. Soms moest ze gewoon even losbreken, de heide over rennen, de wind door haar vacht voelen, en het koude water van de beek over haar poten voelen stromen. Maar dit keer kriebelde het verlangen naar meer - naar een langere tocht. WindClan-gebied was niet genoeg meer. Ze moest verder. Dus besloot ze een trip te maken naar de Hope Farm - met een specifiek doel voor ogen. De tweevoeters kweekten daar allerlei soorten planten, waaronder mandarijnen. En als ze het goed had, zouden die nu rijp zijn om geplukt te worden. Ze wilde er maar eentje - dat kon toch gemist worden? Voor haar zoontje, Tangerine... hij was immers vernoemd naar het fruit, en ze wilde hem laten zien waar zijn naam vandaan kwam. Waarom ze hem zo had gedoopt - van zijn oranje vacht tot de zoete verrukking die ze voelde toen ze hem voor het eerst in haar poten kon houden.

Maar het was haar niet gelukt om er eentje voor hem te bemachtigen, tot haar grote frustratie. Het was simpelweg te gevaarlijk, met al die tweevoeters en hun viervoeters. Ze zou een andere keer terug moeten komen. Maar toch was de expeditie niet helemaal voor niets geweest. Het was dan wel niet geworden waar ze oorspronkelijk naar op zoek was geweest, maar misschien was dit zelfs beter.

Ze knikte naar Snowtop en bedankte haar zachtjes. Raptordash was blij met de oudere queen, blij dat ze altijd op haar kon rekenen. Maar nu was ze terug en alles wat ze wilde, was in haar nestje liggen met haar bolletjes vacht om haar heen. De kittens leken al te slapen, of deden in ieder geval alsof. Kinderen konden dat altijd goed faken. Ze duwde zachtjes haar neus tegen het vacht van de rossige kitten om hem voorzichtig te wekken. Snel verborg ze haar cadeautje achter zich, zodat hij het niet kon zien. Het moest immers een verrassing blijven. "Tang, lieverd, word wakker," fluisterde ze, haar stem gevuld met liefde en verwachting.


Telescopic eyes are for moons and stars ZFuWT40
Terug naar boven Ga naar beneden
Tangerinekit
Member
Telescopic eyes are for moons and stars DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tangerinekit
BerichtOnderwerp: Re: Telescopic eyes are for moons and stars   Telescopic eyes are for moons and stars Icon_minitimema 10 jun 2024 - 22:16

Tangerinekit lag stilletjes in het nest - dat was een duidelijk teken dat hij aan het slapen was. Het jonge katertje zat voor een andere reden niet zo snel zo lang stil. Hij ademde diep in en uit en zijn vacht werd verwarmd door zijn zusjes aan weerskanten van hem. Tussen zijn voorpootjes had hij zijn grote liefde, zijn mosbal, geklemd - zodat het veilig was en zeker niet verloren zou gaan. Maar zijn oortjes tintelden plots door een fluistering van zijn naam die hem uit dromenland wekte. Zo diep had hij nog niet in slaap geweest - het was immers nog vroeg, en hij had nog maar net al zijn energie opgebruikt met spelen. Tangerinekit smakte even met zijn mondje, en besefte zich toen dat het mama was die om zijn aandacht vroeg. Hij opende zijn oogjes en draaide zich op zijn rug, zodat hij haar aan kon kijken, het mosballetje nu liggend op zijn buik maar nog steeds met zijn voorpootjes er beschermend rond geslagen. "Hallo mama!", antwoordde hij, en hij probeerde te fluisteren maar het inschatten van volume was nog niet zo makkelijk als het leek, dus was het eigenlijk dichter bij een gewoon spreekniveau dan echt een fluistering.


Telescopic eyes are for moons and stars 01YjVWg
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Telescopic eyes are for moons and stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: