Sun kiss 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sun kiss

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ratkit
Member
Sun kiss DPKsfdL
Beer
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♦ 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ♦ Kitten
Ratkit
BerichtOnderwerp: Sun kiss   Sun kiss Icon_minitimedo 30 mei 2024 - 10:52

You dirty, double-crossing rat
Het was een koude dag. De lente zon streek neer over de nursery en wierp dansende schaduwen op de moeders en de kittens. Een klein pluisje fluweel lag met zijn neus onder zijn staart te slapen. Hij sliep half verstopt in de vacht van zijn pleegmoeder Snowtop, wier hij nu enthousiast mama noemde. Crowtalon de partner van Snowtop noemde hij ondertussen ook papa, hoewel zijn echte vader af en toe op bezoek kwam. Jackdawpelt was een kleine, pluizige donkergrijze kater met blad-groene ogen. Zijn moeder was hem (en de clan) onbekend, maar momenteel maakte hij zich daar niet al te druk in.

De zon kietelde ondertussen zijn vacht een beetje, waardoor hij langzaam aan wakker werd. Hij rolde op zijn rug en strekte zijn pootjes boven zijn hoofd. Ze kwamen tegen zijn mama. Hij glimlachte kort voordat er een gaap over zijn lippen rolden. Het maakte een schattig geluidje. Hmmmm!

+ Snowtop


Sun kiss D9vzjlz-c59a8b3b-69da-4d99-b553-62194f409342.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YwNTMyYjhmLTQwNzktNDNkMC1iMjM2LTU0MGQ4M2E3MDc0Y1wvZDl2empsei1jNTlhOGIzYi02OWRhLTRkOTktYjU1My02MjE5NGY0MDkzNDIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sun kiss
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: