First prey 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 First prey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ratkit
Member
First prey DPKsfdL
Beer
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♦ 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ♦ Kitten
Ratkit
BerichtOnderwerp: First prey   First prey Icon_minitimedo 30 mei 2024 - 11:07

You dirty, double-crossing rat
Tot zijn grote ergernis moest hij mama af en toe delen met andere kittens. Ze paste niet alleen op hem maar ook op de kittens van moeders die hun poten even gingen strekken. Nu was hij op avontuur geweest (net aan de rand van de Nursery) en kwam hij terug met Clementinekit, Lemonkit en Tangerinekit die lagen te slapen bij Snowtop. Zijn zilveren oortjes gingen helemaal plat terwijl hij een boze snoet trok. Pssht! Zijn grasgroene blik flitste eventjes naar Snowtop die lag te soezelen en dan weer naar Clementine. Hij klom over de rand van het nest en gaf een harde por tussen haar ribben. "Clementine ga eens weg!", mopperde hij zachtjes.

+ Clementinekit


First prey D9vzjlz-c59a8b3b-69da-4d99-b553-62194f409342.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YwNTMyYjhmLTQwNzktNDNkMC1iMjM2LTU0MGQ4M2E3MDc0Y1wvZDl2empsei1jNTlhOGIzYi02OWRhLTRkOTktYjU1My02MjE5NGY0MDkzNDIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Clementinekit
Member
First prey Tumblr_m6g2xqRBRn1qg39ewo1_500
Loïs
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Clementinekit
BerichtOnderwerp: Re: First prey   First prey Icon_minitimedo 30 mei 2024 - 22:11

Clementine lag op haar rug, met haar vier pootjes die vrolijk naar boven wezen. Zo lag ze al een paar minuten. Het werd best wel zwaar, maar ze had een hele goeie reden om dit te doen! Er liepen mieren over het dak van de nursery en ze was ze allemaal aan het traceren met haar pootjes. Ze raakte hen niet aan en verstoorde hen niet in hun drukke leventje, maar volgde ze wel. Een grote lach stond op haar gezicht. Maar helaas kwam aan al het moois een einde en haast een beetje gesnapt keek ze om toen Ratkit haar een por gaf. "Ratkit," murmelde ze een beetje dromerig waarna ze met haar voorpoot naar boven wees, terugrollend in haar vorige positie. "Kijk Ratkit, er zijn miertjes, wil je meekijken?" vroeg ze toen, niet helemaal doorhebbend wat de ander precies tegen haar had gezegd net.


First prey Clemos10
Terug naar boven Ga naar beneden
 
First prey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: