Coolest Squad 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Coolest Squad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ratkit
Member
Coolest Squad DPKsfdL
Beer
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♦ 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ♦ Kitten
Ratkit
BerichtOnderwerp: Coolest Squad   Coolest Squad Icon_minitimedo 30 mei 2024 - 11:37

You dirty, double-crossing rat
Hoewel de afgelopen paar dagen koud en bar aanvoelde kwam vandaag de zon erdoor. Bij het krieken van de dag en het fluiten van de vogeltjes schoot Ratkit dan ook recht. Avontuur! Hij had zin in avontuur! Wat zou hij vandaag kunnen doen? Misschien een soort clanoorlog oeee ja dat was een geweldig idee! Ratkit ging snel alle kittens wekken. "Kom kom kom!", piepte hij opgewonden toen hij de kittens uit de den leidde. Wie zou hij zijn? Ratstar? Ratstar van Windclan!

[Open voor de kitten squad]


Coolest Squad D9vzjlz-c59a8b3b-69da-4d99-b553-62194f409342.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YwNTMyYjhmLTQwNzktNDNkMC1iMjM2LTU0MGQ4M2E3MDc0Y1wvZDl2empsei1jNTlhOGIzYi02OWRhLTRkOTktYjU1My02MjE5NGY0MDkzNDIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Sablekit,
Member
Coolest Squad DPKsfdL
Steen
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⟡ 4 moons ⟡
Gender: She-cat ♀
Rank: ⟡ Kitten ⟡
Sablekit,
BerichtOnderwerp: Re: Coolest Squad   Coolest Squad Icon_minitimedo 30 mei 2024 - 18:43


Sablekit lag rustig in haar nest met haar kop op haar poten. Ze was al een tijdje wakker, maar had zitten genieten van de rust die er nog was in de nursery terwijl de rest leek te slapen. Haar nest en de warmte van haar moeder waren veel te heerlijk om eruit te gaan. De zon die lichtjes de nursery inscheen, maakte het alleen maar beter voor haar. Het leek een prima dag te kunnen worden met vooral veel tijd om buiten te spelen! Al binnen no time leek de eerste kitten wakker en actief te worden. Ratkit ging een voor een de kittens bij langs om ze enthousiast wakker te maken. Met een klein zuchtje zette de lichtgekleurde kitten zich recht en sprong sierlijk het nest uit. Zij had het niet nodig om door hem gewekt te worden. "Wat wilde je doen?", vroeg ze nieuwsgierig aan hem terwijl ze hem met haar groene kijkers aankeek. Hij leek zo enthousiast, dat hij vast wel een goed idee moest hebben om met z'n allen te doen. Sablekit had nu best wel zin om wat te gaan doen!


Coolest Squad Nieuw-project-15
Terug naar boven Ga naar beneden
Clementinekit
Member
Coolest Squad Tumblr_m6g2xqRBRn1qg39ewo1_500
Loïs
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Clementinekit
BerichtOnderwerp: Re: Coolest Squad   Coolest Squad Icon_minitimedo 30 mei 2024 - 22:20

Oh jee, ze was toch zo ontzettend slaperig! De harde stem van Ratkit deed haar doen ontwaken, maar echt wakker worden... Daar had ze nog even geen zin in. Met haar oogjes nog half toe keek ze de richting op van de andere kitten, waar nu ook Sablekit bij was gaan staan. A-oh, dalijk kwam die haar nog halen.. Luid geeuwde ze, waarna ze haar oogjes weer toe deed. Haar oren bleven onbewust gespitst om het gepraat van haar leeftijdsgenootjes op te vangen. Haar neusje verdween weer in haar borst toen ze zich terug opkrulde om nog eventjes verder te slapen..


Coolest Squad Clemos10
Terug naar boven Ga naar beneden
Dreamkit
Member
Coolest Squad KLuDkpp
Butter
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dreamkit
BerichtOnderwerp: Re: Coolest Squad   Coolest Squad Icon_minitimewo 12 jun 2024 - 15:07

Dreamkit
Dreamkit had haar oogjes gesloten terwijl ze in haar nest lag, haar oortjes wiebelden zo nu en dan om de geluiden te horen die de anderen maakten, niet dat de kleine kitten er zomaar op in ging. Ze lag nog te lekker, misschien dat ze mama later kon vragen om met haar te spelen. Mama deed dat vast wel, maar voor nu was ze lui, gewoon even tegendraads. Niet dat Dreamkit geen enthousiaste kitten was maar de drukte kon soms ook overweldigend zijn. Waardoor het haar beangstigde, en dan was het gewoonweg makkelijker te doen alsof ze moe was.

De stem van Ratkit leek iedereen te bereiken, of in ieder geval al haar leeftijdsgenootjes. Waardoor de kleine calico kitten langzaam naar Clementinekit keek. Ze leek niet de enige te zijn die nog niet in beweging kwam. Misschien hoefde ze dan deze keer niet zo, zo mee te doen? Afwachtend hield ze een oogje gericht op haar zus.
Hope brought by starlight and memories.


Coolest Squad CVzj9pw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Coolest Squad   Coolest Squad Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Coolest Squad
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: