Sour and spice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sour and spice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lemonkit.
Member
Sour and spice 976f6723121d99722338a4aa61c1a4c7
Jazzy
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Babyboy
Lemonkit.
BerichtOnderwerp: Sour and spice   Sour and spice Icon_minitimedi 4 jun 2024 - 12:17

Sour and spice AkBj9Ji
Het was nu al een paar dagen geleden dat mama niet meer terug kwam. De oudere katten hadden het zo kalm mogelijk aan hem voorgelegd, maar hij snapte het gewoon nog niet helemaal. Het kwam echter wel wat meer binnen toen mama na twee dagen er nog steeds niet was. Lemonkit wist niet meteen wat hij ervan moest denken, aangezien hij wel gewoon de andere queens zag. Ze zorgden voor hem en Lime en deden hun best om ze te voorzien van alles dat ze nodig hadden. Hoe dan ook kaartte hij niet aan wat er effectief in zijn kopje speelde. Hij kon het immers gewoon nog niet echt uitbrengen.

Nu ook zat hij wat alleen te spelen met een balletje mos. Zijn focus leggende op het feit dat het speeltje van links naar rechts werd getikt door zijn pootje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tangerinekit
Member
Sour and spice DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tangerinekit
BerichtOnderwerp: Re: Sour and spice   Sour and spice Icon_minitimema 10 jun 2024 - 22:10

Na een lekker dutje trippelde Tangerinekit blij terug naar zijn geweldige mosballetje, dat hij veilig had laten liggen bij één van de queens. Of dat had hij toch gedacht, want tot zijn grote verbazing lag het helemaal niet meer op de plaats waar hij het daarnet nog gezien had! Zijn groene oogjes werden groot van paniek en hij keek rond, op zoek naar het speelgoedje. Die mosbal was zijn leven! Hij had er een hele dag aan gespendeerd om hem weer mooi rond te krijgen nadat hij was uit elkaar gevallen was van alle liefde die hij eraan gegeven had, en nu was hij net weer klaar geweest om mee te spelen! Het jonge katertje spotte Lemonkit, die met een mosballetje aan het spelen was. Tangerinekit was niet zeker of het zijn mosbal was, maar het was in ieder geval een mosbal, dus de kans bestond! Hij liep snel op de andere kitten af en stopte op een snorhaarlengte van hem - oeps, de afstand misschien een beetje verkeerd ingeschat, maar hij ging niet achteruit. "Is dat mijn mosbal?!", vroeg hij met schrille stem en grote oogjes.


Sour and spice 01YjVWg
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sour and spice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: