Gravity 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Gravity

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lemonkit.
Member
Gravity 976f6723121d99722338a4aa61c1a4c7
Jazzy
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Babyboy
Lemonkit.
BerichtOnderwerp: Gravity   Gravity Icon_minitimedi 4 jun 2024 - 12:22

Gravity AkBj9Ji
Met grote sprongetjes kwam Lemonkit de nursery uit gelopen. Huppelend door het kamp heen, had hij weinig oog voor wat er allemaal rond hem gebeurde. Het was een wonder dat hij nergens tegenaan vloog. Het fluffy katertje kwam echter tot een halt, zijn tweekleurige ogen opkijkende naar een steen die hij al een paar dagen op het oog had. Een grijns verscheen op zijn gezicht waarbij hij zich ernaar toe draaide. Hij wiegelde wat op zijn achterpootjes en sprong op.

Met een knal een doffe plof kwam hij tegen de rand van de steen af, zijn nagels krasten over de harde oppervlakte heen terwijl hij eraan klauterde. Helaas, het mocht niet baten. Met een vlotte beweging nam de zwaartekracht het over van hem en gooide hem zo neer terug op de grond. Damn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dreamkit
Member
Gravity KLuDkpp
Butter
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dreamkit
BerichtOnderwerp: Re: Gravity   Gravity Icon_minitimewo 12 jun 2024 - 15:00

Dreamkit
Dreamkit had zichzelf in het zonnetje op de grond neer gezet terwijl ze haar best deed om wat mos uit haar vacht te krijgen. Op de een of andere manier had de slaperige kitten het voor elkaar gekregen om mos op haar lichaam te plakken, wel zo handig als ze zich wilde verstoppen, niet zo handig als ze niet elke drie seconden haar vacht uit moest schudden omdat het irriteerde. Het was een nieuw gewicht op haar vacht, in haar vacht en dus zat er niks anders op dan loom trekken aan het groens, totdat ze zich weer bevrijd voelde. Dat gezegd hebbende keken haar amberkleurige oogjes in de richting van een van de andere kittens. Hij leek op een steen te springen, alleen leek de steen het van hem te winnen. De kitten giechelde dan ook zachtjes toen hij met een mooie vloeiende beweging weer op de grond kwam. Ze zei niks al trokken haar oortjes geamuseerd terwijl ze op hem af trippelde. Het zag er leuker uit dan mos uit een vacht trekken! "Lemonkit!" Klonk er ondeugend uit haar mond, terwijl ze haar kopje nadenkend schuin hield.
Hope brought by starlight and memories.


Gravity CVzj9pw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gravity
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: