Fraternite 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Fraternite

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eaglepaw
Member
Fraternite 8f673f66346c7317f490a5c8d7b85827
EI
63
Actief
Schreeuwerd

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 7 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Rebels gespuis
Eaglepaw
BerichtOnderwerp: Fraternite   Fraternite Icon_minitimedo 6 jun 2024 - 23:36


✯ EAGLE
Only those who risk going too far. Know how far they can go.

Fraternite D7ypcdi-65d0a72f-b014-46d1-9a3e-59b04f76a9f5.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzZjNjc1NDcxLTQyNTAtNGE2Zi05Yjg1LWE1Nzk3YWZmZTUyNFwvZDd5cGNkaS02NWQwYTcyZi1iMDE0LTQ2ZDEtOWEzZS01OWIwNGY3NmE5ZjUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Nu dat Settledstar in zijn ziekbed lag, was de verantwoordelijkheid van zijn mentorschap overgedragen van warrior op warrior. Wat betekende dat hij en Softpaw vaak maar bij elkaar gezet werden ergens in het territorium om hun eigen dopjes te doppen. Op zich wel chill, maar Eaglepaw moest toegeven het ergens ook wel irritant te vinden dat hij nu niet zijn training kon speedrunnen. Maar goed, fijn was wel dat- gezien Settledstar hem en Softpaw vaak apart trainde, de twee nu wel wat vaker elkaar zagen. Handig want ja, nu kon hij goed peilen wat zij nu eigenlijk vondt van hun mentor. Iets waar hij zelf echt goed sterke meningen over had. Eagle ging goed op sterke meningen uiten, en het was dan ook met een glimlach dat hij haar die ochtend had benaderd om aan te kondigen dat Cottontail hun bevolen had spitsmuizen te gaan jagen in de buurt van het moeras.

Lang duurde het echter niet voordat deze glimlach veranderd  was in een grijns op zijn kop zodra ze wat verder weg waren van het kamp, zijn oogjes glinsterde uitdagend. "Spitsmuizen zijn er ook op het rogue gebied" mauwde hij terwijl hij zich ietwat uitrekte in het ochtend zonnetje "Wat zeg je er van soft? zijn blik viel op die van haar "  Avontuur of moddervacht?" ofterwijl- hij had geen zin om te luisteren en deed alles om overal maar onderuit te komen.

+Softpaw
winter


Image 1 Image 2 Image 3
Civil disobedience. My passion
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fraternite
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: