Liberte 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Liberte

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eaglepaw
Member
Liberte  8f673f66346c7317f490a5c8d7b85827
EI
63
Actief
Schreeuwerd

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 7 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: ➤ Rebels gespuis
Eaglepaw
BerichtOnderwerp: Liberte    Liberte  Icon_minitimedo 6 jun 2024 - 23:44


✯ EAGLE
Only those who risk going too far. Know how far they can go.

Liberte  D7ypcdi-65d0a72f-b014-46d1-9a3e-59b04f76a9f5.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzZjNjc1NDcxLTQyNTAtNGE2Zi05Yjg1LWE1Nzk3YWZmZTUyNFwvZDd5cGNkaS02NWQwYTcyZi1iMDE0LTQ2ZDEtOWEzZS01OWIwNGY3NmE5ZjUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Starclan. Nieuwsgierig liet de kater zijn poot over het vreemd gekleurde gesteente glijden. Dit was de plek waar het gebeurde. Daar waar leaders onterecht negen levens kregen van leaders die ieder gekozen waren door de vorige. Een lijn van favorietjes en geluksvogels. De kater kantelde zijn kop ietwat, hoe zou het werken? Was het een soort deur waardoor een select aantal favorietjes lopen kon? Was het eigenlijk wel starclan die medicine cats uitkoos bijvoorbeeld? Of was die connectie net als de natuur geschapen uit het niets? Eaglepaw snoof een beetje, als dat zo was, legde dat nog altijd de negen levens niet uit. Of het feit dat leaders ze wel mochten zien maar de rest moest wachten tot ze er dood bij neervielen.

"hallooooo" begroette hij hen "Kunnen jullie me horen??" Het was er de tijd voor toch? Hij was helemaal in het donker hiernaar toe geslopen. Boeien dat dat hij straf zou krijgen, had hij toch al. Maar zoals verwacht leken de sterren hem te negeren. Rude. "Voor veel eisende doden zijn jullie nu wel heel erg stil" mauwde hij het donker in terwijl hij op zijn zij ging liggen om zijn potojes rust te geven. '' Hm..beetje saai wel"

+Crowpaw
winter


Image 1 Image 2 Image 3
Civil disobedience. My passion
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Liberte
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: