The need to get stronger 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 The need to get stronger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cavekit
Member
The need to get stronger DPKsfdL
Tess
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Cavekit
BerichtOnderwerp: The need to get stronger   The need to get stronger Icon_minitimedo 20 jun 2024 - 22:44

De eerste zonnenstralen seipelde langzaam het kamp in, het dauw lag nog vers op de grond toen de kleine kater de nursery al verliet. Tijd om te wachten tot zijn broers en zusje ontwaakte had hij niet, eveneens zijn moeder. De rest van de kits lagen ook nog netjes in hun nestjes gekruld, waaronder natuurlijk Dreamkit. Hij had haar beloofd om op haar te letten, om haar te beschermen voor alles wat haar kon overkomen. Dat was ook precies de reden waarom hij geen tijd had om te wachten tot ook maar iemand anders in de nursery hun best deden om hun oogjes te openen. Want hoe ging hij als kleine kit nou zorgen dat zij zich echt veilig kon voelen.

Cavekit had al het voordeel dat hij zich tot nu toe nooit echt had bemoeid met iemand. Elke dag had hij naast de nursery gezeten en iedereen geobserveerd. Hij had gezien hoe de warriors met elkaar dolde en de apprentices de technieken op elkaar lieten zien die zij die dag hadden geleerd. Er was een voordeel aan het karakter van de stille kater, waar hij niet over sprak zag hij wel. Dat bracht dan voor hem de hoop mee dat hij dit kon blijven oefenen, voordat hij een mentor kreeg als apprentice, voor nu kon hij proberen zichzelf voor de te bereiden. Dat hoopte hij tenminste, want erg goed had hij niet nagedacht voordat hij de poes de belofte had gemaakt. Rustig schoof hij alles wat hij kon vinden bij elkaar, pluisjes, takjes, blaadjes, losse grassprieten. Alles wat hij kon vinden in een korte tijd schoof hij bij elkaar tot hij en klein heuveltje had. Dat moest genoeg zijn. Rustig stapte hij achteruit tot hij weer op zijn vertrouwde plekje was naast de nursery. Snel zakte hij door zijn pootjes zo goed als tegen de grond en probeerde zijn pootjes vooruit te bewegen zoals hij de warriors en apprentices onttelbare keren had zien doen. Soepel ging dit niet perse, het was dan ook de eerste dag van zijn training. Langzaam kroop hij naar voren, zijn ogen gefixeerd op het heuveltje puin voor hij zich afzette en boven op de puin sprong. Met zijn bekje vol pluis en zijn pootjes tussen de takken verstopt keek hij op en probeerde zich weer uit het heuveltje te werken. Opnieuw ging het niet bepaald soepel en struikelde hij al snel over de pootjes die hij niet kon zien door de pluis en takjes.
+ Blazestar


The need to get stronger Untitled5-20240617174712
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The need to get stronger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: