H O T T O G O [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 H O T T O G O [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ryepaw.
Member
H O T T O G O [open] Caecf76a0c533beccd74bf73ae0be26e429ff9ca_hq
It's a me!
6
Actief
"live fast, have fun, be a bit mischievous."

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ryepaw.
BerichtOnderwerp: H O T T O G O [open]   H O T T O G O [open] Icon_minitimedo 11 jul 2024 - 19:37


Met genadeloze hittestralen scheen de zon WindClan camp binnen. Het zorgde ervoor dat Ryepaw nogal chagrijnig de Apprentice den uitsjokte en zijn achterwerk ongecharmeerd neerplofte bij de prooistapel. Het was niet alsof Ryepaw niet tegen de hitte kon, integendeel was zijn vacht dun en zorgde dit er juist voor dat hij minder snel oververhit kon raken. Dat betekende echter niet dat hij de hitte kon waarderen, hoor! Hij had nog nooit zoiets meegemaakt, had tot nu toe alleen bewust newleaf meegemaakt en dat was prima geweest. Op de regen na, want daar werd hij zo nat van. Met een huivering dacht hij terug aan een moment toen hij slechts 4 moons was en was uitgegleden tijdens de regen en head-first in een plas water was gevallen. Ja, dat was een zwaar traumatisch event in zijn leven, vond Ryepaw. De jonge tabby was nu 2 hele moons verder en had een hoop extra levenservaring. Aldus, dat vond hij zelf. Andere katten zouden hem natuurlijk met goede bedoelingen uitlachen om deze gedachte, want met 6 moons was je net geen kitten meer. Dus levenservaring? Ho maar. Toch zou hij de regen boven deze genadeloos verschroeiende zon verkiezen, want bah, wat een hitte! Met een zware zucht hees de kater zich overeind en liep langzaam naar de prooistapel, waarna hij met toegeknepen ogen het aanbod keurde. Hm, konijn, konijn, konijn en een gek uitziende vogel die hij nog niet herkende. Hij had ooit al eens een vogel uitgeprobeerd toen hij wat prooi al mocht eten, maar dat vond Ryepaw niks. Die veren zaten alleen maar in de weg en een andere kitten was er haast in gestikt. Dus konijn zou het maar zijn. Hij griste een van de konijnen die er het malst uitzag van de stapel en slenterde, enigszins strompelend vanwege het gewicht van zijn aanstaande maaltijd, naar een plek in het kamp waar nog schaduw was. Alleen had hij niet door dat iemand daar al zat, en voor hij het wist stond hij -geheel onbedoeld- op iemands staart. Automatisch rezen zijn haren overeind van schrik en deinsde hij geschrokken achteruit. In deze actie liet hij zijn konijn uit z'n bek vallen, die naast de poten van de ander belandde. "Oeps! Sorry!" bracht hij ademloos uit. Nu zou het hem gebeuren...

+ open


H O T T O G O [open] Ryepaw11
Terug naar boven Ga naar beneden
Twigpaw
Member
H O T T O G O [open] DPKsfdL
26

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Twigpaw
BerichtOnderwerp: Re: H O T T O G O [open]   H O T T O G O [open] Icon_minitimedo 11 jul 2024 - 20:36

Twigpaw zat net lekker te zonnen. Heerlijk. Even rust. Weg van haar sibs die aan haar kop zeurde. Weg van al die drukte. Kon niet beter. Deze dag kan haast niet stuk, bedacht ze. Ze had van haar mentor eerder die dag jaag bewegingen getraind. Twig stak haar kop uit om van de zon te genieten. Ze kon zichzelf wel even trakteren op een lekker vette haas of zoiets. Snel waggelde ze naar de prooistapel. De zon brandde op haar gladde bruine vacht. Het was erg heet. Ze keek opzij naar de Warriors den. Iedereen lag buiten languit op de grond af te koelen. Het was een erg grappig gezicht om een krijger op zijn rug snakkend naar adem te zien. Twig giechelde. Dat was sowieso een voordeel van dat weer. Ze keek weer naar haar route naar de prooistapel. Ze stond een staartlengte of 5 afstand van de stapel. Ze zag dat een andere apprantice ook prooi pakte. Zolang het maar niet haar dikke haas was. Ze snelde eropaf en zag nu wie de kat was. Het was Ryepaw, die nieuwe apprentice. En gelukkig had hij een konijn gepakt en geen haas. Die wilde zij natuurlijk. Twig ging even zitten. Je wordt altijd wel moe van in de brandende zon lopen. Al hoef je nog maar 3 miezerige staartlengtes. Maar ineens… AUW! Ryepaw had op Twigs staart gestaan. Ze keken elkaar aan. Twig, schreeuwde het haast uit van pijn, maar haar ogen bleven kalm en vriendelijk. Rye’s ogen stonden vol spijt van zijn daad. "Oeps! Sorry!" zei hij. Twig glimlachte. "Geeft niet! Iedereen maakt fouten!" zei ze. Rye keek haar dankbaar aan. Twig kreeg ineens zin om een gesprek te starten. Dit kon wel zo’n interessant gesprekje worden. Dus zei ze na een tijdje van stilte:"Dusss… hoe gaat ‘ie?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Ryepaw.
Member
H O T T O G O [open] Caecf76a0c533beccd74bf73ae0be26e429ff9ca_hq
It's a me!
6
Actief
"live fast, have fun, be a bit mischievous."

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ryepaw.
BerichtOnderwerp: Re: H O T T O G O [open]   H O T T O G O [open] Icon_minitimevr 12 jul 2024 - 11:25


Oh, dit was ongelooflijk ongemakkelijk. Nou ja, eigenlijk viel het ook wel reuze mee. Ryepaw had verwacht dat hij op de staart van een of andere grote, boze warrior was gaan staan, maar het bleek 'slechts' Twigpaw te zijn. Een andere apprentice, iets ouder dan hij was. Zij was vast al heel vaardig in het jagen en het vechten, terwijl Ryepaw nog amper het territorium kende. Dit maakte Ryepaw weer bang, straks zou Twigpaw boos zijn en hem uitdagen tot en duel! Dat zou ontzettend ten nadele zijn van de jongere kater. Maar gelukkig bleek Twigpaw helemaal niet boos te zijn en vergaf ze de andere tabby snel. Ryepaw blies een adem uit die hij kennelijk had ingehouden en raapte z'n konijn weer op, klaar om rechtsomkeert te maken. Twigpaw zat vast niet te wachten op gezelschap van haar belager, toch? Maar voor hij zich had kunnen omdraaien vroeg de oudere tabby hoe het met hem ging. Het duurde even voordat Ryepaw de vraag had geregistreerd. De jonge kater legde zijn konijn, dit keer wat voorzichtiger dan eerder, weer op de grond en ging eerst maar weer zitten voordat hij antwoord gaf op deze ingewikkelde vraag. Tja, hoe ging het met hem? Het was warm, alles voelde uitgedroogd en hij had honger. Daarnaast had hij niet zo best geslapen, want tja, hitte. Maar om nu tegen de andere apprentice te gaan klagen, daar had hij ook niet zo veel zin in. "Hmpf, het gaat wel." mompelde hij, waarna hij een hap nam van zijn konijn. Details konden wat hem betreft bespaard worden. Het was immers te warm voor een gesprek. Maar onbeleefd was Ryepaw ook niet, dus hij nam zijn tijd om de hap weg te slikken en keek vervolgens met toegeknepen ogen naar Twigpaw. Die verdomde zon zat achter haar zijn oogvocht weg te schroeien. Bah, bah, bah. Anyways. "Hoe gaat het met jou?" vroeg hij, waarna hij nog een hap nam van zijn konijn.H O T T O G O [open] Ryepaw11
Terug naar boven Ga naar beneden
Twigpaw
Member
H O T T O G O [open] DPKsfdL
26

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Twigpaw
BerichtOnderwerp: Re: H O T T O G O [open]   H O T T O G O [open] Icon_minitimevr 12 jul 2024 - 16:03

Twig zag dat de andere apprentice ging zitten. Hij had zijn konijn ook al weer neergelegd. Hij had het vast warm. Bij het zien van haar konijn dacht Twigpaw weer aan haar dikke haas. Die kwam later wel. Maar wat als iemand anders hem zou pakken? Ach, boeie. Bovendien lag hij ergens onderin, niemand zou hem vinden. Behalve zijzelf. Twig hield haar kop schuin terwijl ze op antwoord wachtte. Ze glimlachte nog steeds vriendelijk. Het deed wel een beetje pijn aan haar mondhoeken, maar alles voor een beleefde, vriendelijke uitstraling. Rye keek haar een beetje onverschillig aan. "Hmpf, het gaat wel." Zei hij. Hij kwam een tikkeltje beledigend en ongeïnteresseerd over, maar zo bedoelde hij het vast niet. Twig zag Ryepaw in ieder geval niet aan als zo’n iemand die zich nooit ergens van aan trok. De tabby scheurde een stuk konijn af. "Hoe gaat het met jou?" Vroeg hij. Weer een hap. Ha, hij is toch niet ongeïnteresseerd, dacht Twig. "Goed!" Zei ze. Ze keek om zich heen. Beetje gênant was dit. maar nog gênanter om ineens af te haken. "Het is wel erg heet", merkte ze op. "Zullen we maar naar binnen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Ryepaw.
Member
H O T T O G O [open] Caecf76a0c533beccd74bf73ae0be26e429ff9ca_hq
It's a me!
6
Actief
"live fast, have fun, be a bit mischievous."

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ryepaw.
BerichtOnderwerp: Re: H O T T O G O [open]   H O T T O G O [open] Icon_minitimeza 13 jul 2024 - 17:26


Oh god, het leek erop alsof de ander graag het gesprek wilde vorderen. Daar had Ryepaw géén zin in, maar mamma had altijd gezegd hoe ongelooflijk onbeleefd het was om een gesprek af te kappen zonder goede reden. Was de hitte een goede reden genoeg? Dit was zeker een discussie waardig, maar dat voor een moment dat het afgekoeld was. Ryepaw kauwde bedachtzaam terwijl hij aan het wikken en wegen was wat hij nou zou doen, toen Twigpaw antwoordde dat het goed met haar ging. Mooi voor haar, ja. De opmerking die daarna volgde deed Ryepaw knikken. Goh, hij zat hier zowat te sterven van de hitte. Twigpaw daarentegen zag eruit alsof ze het prima te vertoeven vond, maar de jongere kater had deze observatie misschien wel fout ingeschat. De vraag die Twigpaw stelde, was iets wat Ryepaw deed fronsen. Naar binnen? Was het daar niet een stuk warmer en bedompter? Bovendien wist hij dat een van de oudere apprentices daar nog aan het slapen was en zijn poten stonken altijd zo érg. Nee, niet naar binnen, absoluut niet. Maar... Twigpaw was een oudere apprentice, en die kende het territorium vast beter. Misschien was er wel ergens een meer of iets dergelijks waar hij afkoeling kon vinden? "Ik ga niet naar binnen hoor, daar is het nog warmer." begon hij met een frons op zijn gezicht. "En die apprentice, hoe heet 'ie ook alweer, slaapt nog en heeft stinkpoten. Dat is echt niet fijn om naast te eten, hoor." voegde hij er aan toe, voor extra beargumentatie waarom binnen een slecht idee was. "Jij weet toevallig niet een plekje ergens in het territorium waar afkoeling te vinden is? Zoals een meertje ofzo?" Beter wist Twigpaw hier antwoord op te geven. Als ze naar een van de warriors toe moesten, was er geen enkele mogelijkheid om buiten het kamp te gaan zonder ook een klusje of erger. Daar had Ryepaw in deze hitte echt geen zin in.


H O T T O G O [open] Ryepaw11
Terug naar boven Ga naar beneden
Twigpaw
Member
H O T T O G O [open] DPKsfdL
26

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Twigpaw
BerichtOnderwerp: Re: H O T T O G O [open]   H O T T O G O [open] Icon_minitimezo 14 jul 2024 - 17:46

Twig wist niet zeker of het binnen kouder of juist nog warmer was, maar ze wilde persee iets nuttigs zeggen. Of dit dan nuttig was wist ze niet. Daar zou ze wel achterkomen. Gelijk nadat Twigpaw haar kennelijk nutteloze vraag had gesteld, fronste Ryepaw. Zijn antwoord was eigenlijk wel logisch. Pff, dat ze daar niet aan dacht. Soms kon ze zo dom en suf zijn. "Sufferd die ik ben…" mompelde ze, zo zacht dat Rye het niet hoorde. Z’n tweede excuus was ook vrij logisch. Zucht. "Jij weet toevallig niet een plekje ergens in het territorium waar afkoeling te vinden is? Zoals een meertje ofzo?" zei Ryepaw. Twig dacht na. Als ze niets wist, zou ze naar een warrior moeten en vragen waar een koel plekje was. Dan zouden ze er een taak bij krijgen. Twig was zeker niet lui, maar daar had ze echt geen zin in met dit weer. Ze wilde wedden dat Rye daar net zo min zin in had. Dus moest ze toch echt iets bedenken. Twigs hersenen kraakten, want pfff, wat was het lastig om met deze temperatuur te denken. Outlook rock zou niet gaan, hoe mooi het uitzicht daar ook was. De steen zou opgewarmd zijn door de zon. Het tunnel system zou misschien koel zijn, maar daar zouden ze de weg kwijtraken. Twig was immers geen Tunneler apprentice. Het moorland kende ze wel, op haar duimpje zelfs, maar daar zou de zon alleen maar feller op hun bol schijnen. Ineens wist Twig het: "Ik ken wel een plek… small lake!" zei ze. "Het is klein, maar je kan er een prima duik nemen! We kunnen gelijk jagen, spelen… bijna alles! En als je nog niet kan jagen, kan ik het je eventueel nog leren." Hoopvol en enthousiast keek ze Rye aan. Het was toch een uitmuntend plan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: H O T T O G O [open]   H O T T O G O [open] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
H O T T O G O [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: