Four new lives 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Four new lives

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leafstorm
StarClan
Four new lives DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Four new lives   Four new lives Icon_minitimevr 25 mei 2012 - 21:31

Four new lives 3a2109e88464d88d2671bb8
Leafstorm voelde zich die dag niet helemaal honderd procent. De laatste dagen trouwens ook al niet maar ze had zich wel groot gehouden. Ze gaapte eventjes want de avond begon al te vallen. Snel trippelde ze richting de nursery. Haar groene ogen groette alle katten die ze tegen kwam en zo liep ze naar de nursery. Vlak voor de nursery voelde ze een pijnscheut in haar buik. Ze kromp half ineen en een warrior kwam haar tehulp. Ze werd ondersteund en naar binnen gebracht door de warrior en ze ging op haar plekje liggen. Weer kreeg ze een pijnscheut en ze sloot haar ogen. De pijnscheuten gingen maar door en ze kromp weer ineen. Ze wist op dit momend niet wat er met haar gebeurde en dat merkte de warrior ook wel. Al snel kwam er nog een warrior aan en er werden wat dingen door de nursery geroepen zoals, haal Angelvoice, Dapplepaw en Fearlightning ! Leafstorm dacht even na, zou het dan nu gebeuren, zou haar grote droom uitkomen ? Vedder met denken kwam ze niet omdat ze weer een pijnscheut kreeg. Haar ademhaling werd sneller en het leek alsof de pijnscheuten nu stopten, maar ze had het fout. Het werd alleen maar nog erger. Weer sloot ze haar ogen, maar die kon ze niet lang dichthouden. Het werd nu een drukte van jawelste in de nursery. Maar waar was Fear ? Ze had hem nu nodig ! Haar groene ogen schoten door de nursery om misschien een blik van Fear op te vangen, maar ze zag hem niet. Ze werd nu een beetje onrustig, zou het wel goed gaan ? Misschien werden er wel doodde kittens geboren ! Ze durfde er niet aan te denken en haar gedachten leken wel op hol te slaan. Ze voelde weer die pijn en legde haar hoofd neer. Ze kreeg het nogal benouwt en ze snakte naar adem. Leafstorm's groene ogen keken speurend door de nursery, maar nog steeds was Fear er niet. Hij zou toch wel komen ? Misschien wilde hij haar nu opeens niet meer. Ze begon in paniek te raken en dat deed haar niet veel goed, want de pijn werd allleen maar erger en erger.

~Eerst komt er een gesprek, met Fearlightning&Angelvoice (Dapplepaw), pas op mijn teken kunnen de kittens komen, want het word een zware bevalling.. De volgoorde is nog niet duidelijk, maar als eerste komt Timekit, de rest volgt daarna, maar per keer maar één kitten, dus er zit steeds weer wat gebabbel van Fear en Angelvoice tussen de geboortes Very Happy ~


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Fearlightning
Member
Four new lives DPKsfdL
46

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimevr 25 mei 2012 - 22:34

Geen zin om postsheet te gebruiken.

Slenterend liep hij door het bos. De kater was een beetje slaperig en de dag was nog maar net begonnen. Waarom hij dan zo moe was? Zijn nacht was slapeloos geweest. Elke keer dat hij in slaap was geraakt dacht hij aan hoe Leafstorm de bevalling misschien niet ging overleven of de kittens doodgeboren gingen worden en schrok hij weer wakker. Zuchtend ging hij even tegen een boom aan liggen en keek naar de zon die langzaam hoger aan de horizon klom. Even sloot hij zijn ogen en liet zich door de zon verwarmen. Met een luide geeuw deed hij zijn ogen terug open en keek weer naar de zon. De grote ster was al vele verder aan de horizon en Fear merkte nu pas dat hij minder moe was. Hij had dus geslapen, Damn. Hij had Leaf beloofd zo snel mogelijk terug te zijn! Nou ja, snel een prooi vangen en dan op naar zijn partner dan maar. De arme poes voelde zich niet goed en was naar de nursery gegaan en omdat hij zeker bij de bevalling wou zijn, deed hij maar beter een beetje door. Snel liep hij door het bos en stond plots stil toen hij iets hoorde, snel schoot zijn hoofd in de richting van het geluid en zag tot zijn vreugde een overvoed konijn. Het dier was gewoon dik! Nouja, hoe meer vlees, hoe beter zeker? Met een grijns sloop hij naar het dier toe, maakte zich klaar voor een sprong en stootte zich op het juiste moment met zijn achterpoten af. Zoals het moest lande hij met zijn klauwen in de nek van het dier, waardoor het op slag dood was. Een lichte glimlach stond op zijn gezicht terwijl hij het konijn in zijn bek nam en terug naar het kamp liep. Vrolijk waggelde hij naar de nursery en liep naar binnen, toen hij eindelijk Leafstorm vond, ging hij naast haar liggen en legde het konijn bij haar, 'Speciaal voor jou', zei hij rustig, 'Gaat het een beetje?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafstorm
StarClan
Four new lives DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimevr 25 mei 2012 - 22:46

Four new lives 3a2109e88464d88d2671bb8
Leafstorm voelde zich niet goed en slaakte een zucht toen ze eindelijk Fear zag. Ze glimlachte even naar hem en zag toen dat hij een konijn bij zich had. 'Speciaal voor jou' Zei hij rustig tegen haar. 'Bedankt.' Zei ze zachtjes terug en nam een paar happen. 'Gaat het een beetje?' Vroeg hij toen en op dat moment kreeg ze weer een enorme pijnscheut. Ze begon sneller te ademen en keek Fear angstig aan. Ze kon geen woord meer uitbrengen. Weer kromp ze in elkaar van de pijn. Haar witte vacht zat aan haar vel vastgeplakt en ze werd nogal onrustig. Waar was ze aan begonnen ? Misschien was dit haar einde wel ! Al die gedachten spookten door haar hoofd. Ze hoopte dat Angelvoice snel kwam, want zoals het er nu uitzag ging het niet goed. Haar witte staart lag roerloos naast haar en haar groene ogen keken Fear weer aan. Het was nogsteeds een drukte van belang in de nursery en daar werd het alleen nog maar erger van. Verschillende Queens en kittens keken haar kant op en weer kromp ze ineen. 'Fear..' Kwam er zwakjes uit haar mond en ze keek hem angstig aan, die blik moest wel genoeg voor hem zijn om te merken dat ze bang was. De witte poes lag daar in het hoekje van de nursery en kromp zo nu en dan in elkaar van de pijn. Haar groene ogen begonnen te glanzen als nooit te voren, er was nu duidelijk een angstige blik in haar ogen te lezen..


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound


Laatst aangepast door Leafstorm op ma 2 jul 2012 - 19:11; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Dapplepaw
Member
Four new lives DPKsfdL
Linn
3301
Actief

CAT'S PROFILE
Age: єιgнт мσσηѕ
Gender:
Rank:
Dapplepaw
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimevr 1 jun 2012 - 19:46

Soms vroeg hij zich af of hij ooit zo goed kon zijn als Angelvoice, zijn mentor. Die bijna nooit fouten leek te maken, met maar zo weinig informatie wist zij wel erg veel. Het was vreemd, en hij hoopte dat hij ooit ook zo goed als haar zou worden. Zíj was zijn grote voorbeeld. Iemand waarnaar hij kon opkijken, iemand die niet alleen zijn mentor was, maar ook een goede vriendin. Hij sloot zijn licht-blauwe ogen en ademde rustig in en uit. De den waar hij zich bevond was sinds een korte tijd zijn verblijf geworden. Hier hadden hij en Angelvoice veel tijd met elkaar doorgebracht. Terwijl hij langzaam de kunst van het medicine cat zijn leerde. Lichtelijk was hij verbaasd naar wat Angelvoice hem allemaal had geleerd. Hij had gehoord dat ze dromen kreeg, van Starclan. Dat zou hij ook wel willen, maar dit gebeurde pas wanneer hij een échte medicine cat apprentice zou zijn. Hij opende zijn blauwe ogen weer en een trotse grijns verscheen op zijn gezicht terwijl hij door de den keek. Medicine cat apprentice, hij had het nooit kunnen geloven dat deze droom zou uitkomen. Vanaf de dag dat hij med. cat apprentice was geworden, hield hij leven en dood in zijn handen. En deze macht voelde fijn, maar het was soms te sterk voor hem. Hij moest zijn hoofd koel houden om helder te denken als een vreselijk gewonde kat binnen trippelde. Dit lukte hem nog wel, maar dat kwam ook omdat hij het ergste geval nog niet echt gezien heeft. Hopend dat er nooit een half-dode kat binnenkomt, met de ergste wonden, leefde hij zijn droom verder.

Plots galmde er een stem door het kamp heen, het leek alsof iemand schreeuwde dat ze Angelvoice, Fearlighning en hem nodig hadden. Hij schoot meteen op, kort rezen zijn haren een beetje op. Wat zou er aan de hand zijn? Niet nadenken over wat er gebeurde buiten het kamp stormde hij op zijn witte poten de den uit. Zijn lichtblauwe ogen schoten over het kamp, er hong een soort angst geur in de richting van de Nursery. Leafstorm.. Ging door zijn hoofd. De poes was hoogzwanger, misschien dat ze vándaag ging bevallen. Snel stormde hij richting de Nursery. Voor de deur stopte hij en liep de nursery op een rustige manier in. Om de kittens die er waren niet bang te maken. Met een knik maakte hij duidelijk dat ze Leafstorm plaats moesten geven, enkele moederkatten liepen met hun kinderen naar buiten, zodat de nursery niet al te vol was. "Leafstorm, Fearlightning" Knikte hij de katten beleefd aan, waarna hij naar de poes toe liep en haar in haar 'glazige' groene ogen keek. "Leafstorm.." Sprak hij geruststellend uit. "Adem rustig in en uit, dat zal de pijn een beetje verzwakken."


Four new lives 34e3mf5
It feels like everyone else is moving on with their lives
while I am stuck here in this hole that I can't climb out of.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafstorm
StarClan
Four new lives DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimezo 17 jun 2012 - 12:36

Four new lives 3a2109e88464d88d2671bb8
Ze keek op toen ze een bekende stem hoorde, het was Dapplepaw die haar zo geruststellend toesprak. 'Leafstorm..' Zei hij en ze legde haar kop weer neer. 'Adem rustig in en uit, dat zal de pijn een beetje verzwakken' Ze luisterde naar de Apperentice en ademde in en uit. Toen ze daar zo lag dacht ze eens na, ze had dit alles er wel voor over om dan na een tijdje een paar van die kleine pluizebolletjes te hebben, later een paar sterke Apperentices en nog later zouden het zeker weten goede Warriors worden. Weer haalde ze eens diep adem en ze keek naar Fear. Opeens kwam er een pijnscheut en ze schreeuwde het uit van de pijn. Ze nagelde zich vast aan Fearlightning en haar blik stond angstig. Ze sloot haar ogen en voelde de steken nog wel, maar ze werden zwakker. Ze keek om en zag dat er een kleine kitten lag. Ze boog zich naar de kitten toe en begon hem te likken, het was een klein katertje. 'Wat dacht je van Timekit ?' Vroeg ze en keek naar Fear.


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Dapplepaw
Member
Four new lives DPKsfdL
Linn
3301
Actief

CAT'S PROFILE
Age: єιgнт мσσηѕ
Gender:
Rank:
Dapplepaw
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimezo 24 jun 2012 - 10:33

Met een glimlach keek hij de poes zacht aan. "Je kunt het, leafstorm" Sprak zijn stem, kalm en rustig als gewoonlijk. De poes was bang, en dat zag hij in de glans van haar ogen. Hij wist hoe moeilijk het moest zijn bij de eerste keer dat je bevalt. Je wist dan namelijk niet goed hoe het moest. Hij had ook poezen gezien die het heel makkelijk deden, en wisten hoe ze het moesten doen. Die hadden dan al een nestje of meerdere nestjes gehad. Maar deze moeder was een jonge moeder, en dus een nieuwe moeder. Hij zag hoe Leafstorm een kleine kater op aarde bracht. Zijn blauwe ogen keken er kort naar, en hij zag hoe het borstje op en neer ging. Hij haalde dus adem. "Prachtige kit, gezond." Zei hij, waarna hij zijn blik op fearlightning richtte en naar hem knikte. Hij mocht trots zijn dat hij een vader was geworden. Starclan had hem gezegd dat hij dit niet mocht, dat hij zelfs geen partner mocht hebben. 'Wat dacht je van Timekit ?' Vroeg Leafstorm aan fearlightning. Hij hield zich stil, en reageerde verder niet. Zijn ogen nog steeds gericht op de jonge kitten. Weer een nieuwe aanwinst voor de clan. Hij tilde zijn poot op en begon die rustig schoon te likken. Hij zou hier blijven tot de poes klaar was, en hij de kittens rust moest geven. Tot dan moest hij hier rustig blijven wachten, en kijken of alle kittens gezond waren, en of geen een hulp nodig had. Hij keek kort naar buiten, naar de medicine den. Nee, er stond geen zieke of verwonde kat, en Angelvoice had hij eigenlijk ook niet gezien. Waar bleef ze eigenlijk?

Kom op mensen, die kittens willen ook geboren worden ;x


Four new lives 34e3mf5
It feels like everyone else is moving on with their lives
while I am stuck here in this hole that I can't climb out of.
Terug naar boven Ga naar beneden
Swift
Member
Four new lives DPKsfdL
Cesanne
265

CAT'S PROFILE
Age: 2 manen
Gender:
Rank:
Swift
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimezo 24 jun 2012 - 11:39

Nou ja, vooruit dan, dan reageer ik wel met Fear. Ik wou eerst Time laten reageren, maar ik weet niet waar ze blijft ;x (te lui om van account te wisselen ;D)

"Leafstorm, Fearlightning" knikte Dapplepaw hem en Leaf beleefd aan, een glimlach verscheen even op zijn gezicht. Nu de medicin cat apprentice hier was zou alles toch wel goed verlopen? 'Ook hallo, Dapplepaw' zei hij met een glimlach op zijn gezicht. Hij keek weer even naar Leaf. "Leafstorm.." Sprak Dapplepaw geruststellend uit. "Adem rustig in en uit, dat zal de pijn een beetje verzwakken." De poes deed wat haar gevraagd werd en ademde rustig diep in en uit. Even keek ze hem aan en hij gaf haar een bemoedigend glimlachje. 'Het lukt je wel' fluisterde hij zachtjes, Leafstorm kreeg duidelijk weer een erge pijnscheut, want ze schreeuwde het uit en nagelde zich vast in zijn poot. Daar schrok hij wel even van. Ze keek hem angstig aan en zacht duwde hij zijn neusje tegen haar aan. 'Het komt allemaal wel goed, dat beloof ik je.' zei hij zacht, tenminste dat hoopte hij. "Je kunt het, leafstorm" zei Dapplepaw plots. Ze stonden allebei achter haar, dat wist Fear zeker. Hij voelde haar greep op zijn poot een beetje verzwakken en ze sloot haar ogen. Even schrok hij zich dood, was ze nou dood aan het gaan? Maar al snel zag ze haar omkijken en zich over een kitten buigen die ze zorgvuldig begon schoon te likken. "Prachtige kit, gezond." zei de medicin cat en hij knikte even naar Fear. De kater voelde trots en geluk door zijn lichaam vloeien. Het kleine wezentje dat daar mag zag er zo lief en pluizig uit. Het zou vast een grote warrior worden. Plots werd hij uit zijn gedachten gerukt door leaf die hem wat vroeg, 'Wat dacht je van Timekit ?' vroeg ze en hij knikte, 'Die naam is prachtig' zei hij vrolijk en keek toen even naar Dapplepaw, die zat hier maar stil een beetje om zich heen te kijken, 'Wat vind jij er van, Dapple?' vroeg hij toen, hij vond het eigenlijk wel zielig dat Dapple hier zo stilletjes zat te zitten.


Four new lives C135c31b0f9b890ac4f5d3b
Moonlight shining in the sky
nothing more can stop my flight
Take my hand again, fly with me
thousand million miles away
Terug naar boven Ga naar beneden
Timekit
Member
Four new lives DPKsfdL
34

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank:
Timekit
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimezo 24 jun 2012 - 16:25

//Hier stond niks


Laatst aangepast door Timekit op zo 7 jul 2013 - 13:03; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafstorm
StarClan
Four new lives DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimezo 24 jun 2012 - 17:59

Four new lives 3a2109e88464d88d2671bb8
Ze keek naar de kleine witte kitten die al meteen begon te drinken. Opeens voelde ze weer z'n pijnscheut, zou er nog een kitten komen ? Ze keek even rond en zag dat ze bekeken werd door katten uit de nursery. Weer voelde ze de spanning in haar buik en ze kneep haar ogen even dicht, ze dacht opeens terug aan haar eigen geboorte. Hoe ze daar bij haar ouders lag, haar broertje en zusje.. Haar vader en zusjes waren allemaal zwart met blauwe ogen, ook haar broertje zag er zo uit. Maar zei en haar moeder waren anders, zei hadden beide een sneeuwwitte vacht en appelgroene ogen. Was het misschien haar uiterlijk dat haar ouders haar niet meer hebben wilde ? Ze opende haar ogen toen de spanning in haar buik afnam. Haar kop draaide zich naar achter en daar lag weer een kitten. Het was een klein poesje, ze was wit en had hier en daar een zwartachtig vlekje zitten. Ze likte voorzichtig de vlies eraf en bekeek de kleine even. ''Wat dacht je van Summerkit..'' Zei ze en keek even naar Fearlightning.


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Summerkit,
Member
Four new lives DPKsfdL
Lyraah.
1084

CAT'S PROFILE
Age: 6 мσσηs
Gender:
Rank:
Summerkit,
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimezo 24 jun 2012 - 20:57Summerkit luisterde naar haar moeders hartslag. Ze was bang, ineens was haar broertje verdwenen. Zomaar. Met een enorme kracht was hij van haar vandaan gerukt. Pijn. Pijn in haar hart. Ze wist maar al te goed wat er nu met haar zou gebeuren; hetzelfde als met haar broertje. Ze zou hardhandig uit haar warme, veilige, vertrouwde en geliefde omgeving worden weggerukt. Haar enige hoop was dat ze misschien wel op de zelfde plek zou komen als haar broertje. Maar dan zou ze haar andere zusjes moeten missen. Er ging een pijnscheut van haar moeder door de buik heen. Ze wist dat dit haar einde was. Tenminste, dat dácht ze. Ze krulde haar kleine lijfje op tot een klein, wollig bolletje kitten. Ze werd nog banger dan eerst. De kracht kwam terug en sleurde haar mee. Met een smak belande ze op een harde grond. Ze rook allerlei vreemde geuren. Waar was ze? Nadat ze wat strompelende stapjes had gezet op deze vreemde plek, botste ze tegen iets zachts. Ze rook behalve de geur van het zachte ook nog en zoete geur, die haar op een of andere manier veel meer interesseerde dan het zachte. Ze liep er heen en voelde een soort flubbeltje. Bijna automatisch ging ze voor het flubbeltje liggen en likte eraan. Het smaakte zoet. Haar roze tongetje likte nog een keer. Weer het zoete. Ze opende haar kleine roze mondje en begon aan het flubbeltje te zuigen. Ze drukte zachtjes tegen het ding waar het flubbeltje aan vast zat, in de hoop dat er meer van het zoete uit zou komen. Ze dronk gretig, maar voorzichtig. Nu pas had ze door dat het zachte naast haar lag. Ze voelde het. Maar ze dronk door. Iets in haar zei dat ze dit hard nodig had.
Summerkit // Cloudwalker // Zayn // Buzzingkit // Ghostkit. // Chasmkit // Popkit
Four new lives 11topef
Art for Summer ~:


Laatst aangepast door Summerkit op wo 19 sep 2012 - 23:27; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Swift
Member
Four new lives DPKsfdL
Cesanne
265

CAT'S PROFILE
Age: 2 manen
Gender:
Rank:
Swift
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimewo 27 jun 2012 - 18:36

Verkeerde account xD

Nog even keek hij met een glimlach naar het kleine diertje dat nu rustig aan het drinken was. Zijn wereld leek wel perfect. Hij had nooit kunnen dromen dat hij de poes van zijn leven zou kunnen tegenkomen en dat ze dan al direct kittens kregen. Even gaf hij Leafstorm een lik en ongeveer tegelijk "kromp" ze weer in elkaar door een steek. Even dacht Fearlightning dat het door hem kwam, maar al snel had hij door dat er waarschijnlijk nog een kitten zou aankomen. Vele katten in de nursery keken naar hen. Als hij Leafstorm zou zijn, zou hij het niet zo leuk vinden, moest hij bij de bevalling bekeken worden. Het was immers een moment die je nou niet persé met iedereen wou delen, niet? Daarom raapte hij even al zijn moed bij elkaar, hij deed het immers voor zijn poes, en zei toen luid, 'Is het interessant?' Hij voelde zich best trots nadat hij dat gezegd had en de katten keken alweer weg. De kater keek weer naar Leafstorm en zag dat ze haar ogen weer opende. Achter haar lag een poesje, wit met enkele streepjes. Leaf likte het diertje schoon en vroeg, ''Wat dacht je van Summerkit?'' Hij knikte, 'mooie naam' zei hij glimlachend, 'Dan hebebn we al Summerkit en Timekit.' Even keek hij naar de twee kittens en toen weer naar Leafstorm, hij gad haar een likje en zei zacht, 'Ze zijn echt prachtig.'


Four new lives C135c31b0f9b890ac4f5d3b
Moonlight shining in the sky
nothing more can stop my flight
Take my hand again, fly with me
thousand million miles away
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafstorm
StarClan
Four new lives DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimema 2 jul 2012 - 19:22

Four new lives 3a2109e88464d88d2671bb8
Leafstorm keek naar haar twee kleine kittens. Dapplepaw had nog steeds niets gezecht en ze kwam weer een beetje op adem. Haar ogen keken naar Fearlightning toen hij begon te spreken. 'Is het interessant?' Zei hij hardop en alle andere katten keken weer weg. 'Mooie naam.' Zei hij toen tegen haar en ze voelde zich weer warm worden van binnen. 'Dan hebebn we al Summerkit en Timekit.' Zei Fear en hij keek naar de kittens. Ze kreeg een likje over haar kopje en hij zij zacht wat tegen haar. 'Ze zijn echt prachtig.' Wat vrolijker keek ze naar Fearlightning en ze dacht dat het voorbij was, alleen was dat dus niet zo. De weeën begonnen weer en ze kneep haar ogen dicht. Al snel lag er een kitten en ook die likte ze schoon. ''Wat dacht je van Whisperkit ??'' Zei ze en keek even naar Fear, waarna ze weer doorging om voor de kittens te zorgen. Ze had nu al drie kittens geworpen...


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Whispervoice
Member
Four new lives DPKsfdL
Daan.
107
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Whispervoice
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimeza 7 jul 2012 - 18:34

Four new lives Fjkq68

Whisperkit lag opgekruld in de buik van haar moeder, heerlijk warm zonder enige zorg. PLots begon de buik van haar moeder te bewegen. Ze voelde dat er iets weg ging. Alsof het haar verliet, later drong het tot haar door dat het haar zusje was die haar verliet. Uit angst ging het grijze poesje wild trappelen , alsof haar moeder het nog niet moeilijk genoeg had met haar bevalling. Plots was haar zusje helemaal weg, ze had haar verlaten en ze zzal haar waarschijnlijk nooit meer zien. Plotseling begon de buik van haar moeder weer te bewegen en er ging een hele dreun door. Met een klap werdt Whisper voortgeduwd naar een ruimte die steeds meer kleiner en kleiner werdt. Geschrokken van de klap begon het grijze poesje wilt te trappelen zodat ze het haar moeder nog moeilijker maakte dan ze het al had. Ineens werdt het steeds kouder en kouder. Whisperkit had geen idee wat er met haar aan het gebeuren was, de kou beviel haar ookal niet. Alsof niemand haar het geluk gunde dat ze heerlijk warm in de buik van haar moeder mog blijven. Maar nee hoor zij moest precies uitgerekend met haar zusjes en brooertjes naar een koude hell gaan. Whisperkit probeerde nog eens te trappelen om omhoog te komen ne weer heerlijk naar de warmte toe te kruipen. Maar het was te laat, daar lag het kleine grijze poesje, op de grond van de Nurset in het Windclan Camp. Whisperkit begon hevig te piepen. Ze wilde terug ze wilde hier niet zijn terug naar de warmte waar ze maanden in gebleven was was nu waarschijnijk voorgoed van haar afgenomen. Whisper begon wat om zich heen te kruipen en voelde ineens iets pluizig. Het voelde lekker warm aan en er kwam een heerlijke geur vanaf die haar wel aanstond. Haar instinct vertelde dat ze een uitsteeksel moest vinden en daaraan moest gaan zuigen. Moeilijk kruipte whisper naar het harige toe dat waarschijnlijk haar moeder was. Ze knijp vriendschappelijk in het haar en ging opzoek naar het uitsteekseltje. Plots vond ze iets wat leek op een tuutje. Snel bewoog ze haar mond erheen en zoog eraan. Een heerlijke warm goedje gleed langs haar keel haar lichaam in. Ze begon spontaan te spinnen en zoog verder aan het uitsteekseltje. Ze haar het warme harige ding die dat heerlijke goedje gaf iets mormelen tegen een andere kat. Ze verstond er niks van alleen maar het woord Whisperkit. Wat maakt het ook uit. Dacht het grijze poesje bij zichzelf. Ze zette haar pootjes tegen de buik van haar meoder aan een kneep er vriendschappelijk in en ze spinde volop. Heel misschien beviel dit leven haar wel maar natuurlijk had ze liever in de buik van haar moeder gebleven.

Ben er net achter gekomen dat ik neit goed ben in geboorte topics xD


Four new lives 332o45d
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafstorm
StarClan
Four new lives DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimema 16 jul 2012 - 10:14

Four new lives 3a2109e88464d88d2671bb8

Haar blik gleed over de drie kittens die naast haar lagen. Ze gaf hen alledrie een likte en ze dronken bij haar buik. Leafstorm merkte dat ze nog nooit zo blij was geweest. Haar ogen stonden niet meer zo pijnlijk als net, zou het nu klaar zijn. Ze keek even naar Fearlightning en Dapplepaw. ''Ze zijn mooi, vind je niet ??'' Zei ze zachtjes en ze keek liefkozend naar de kittens. Opeens kreeg ze weer die krampen in haar buik, zou het dan nog niet klaar zijn ? Ze legde haar kop weer neer en haar ademhaling werd onregelmatiger. Ze kreeg een steek door haar rug heen. En ze voelde dat er nog een kitten aankwam. Even later was dat inderdaad het geval en nog een kleine kitten lag er. ''Rhytemkit..'' Zei ze zacht en ze likte de kleine kit schoon.


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Rhythmkit
Member
Four new lives DPKsfdL
they call me lein
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Around six moons now.
Gender:
Rank:
Rhythmkit
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimezo 22 jul 2012 - 14:39

Four new lives 30xa44i

Ze dobberde rond in een veilige en zachte omgeving. Vaak had ze wel eens tegen haar broertjes en zusjes aangelegen, maar dit keer leek het anders te zijn. Ze voelde haar broertjes of zusjes niet meer. Iets had hun weggehaald. Een gevoel van paniek bekroop haar toen ze iets aan haar voelde trekken. Ze probeerde zich te verzetten, maar dat lukte niet. Blijkbaar was besloten dat ze geboren zou worden. Ze voelde hoe ze uit haar warme en veilige omgeving weg werd getrokken. Een koude vlaag deed het kleine lichaam van haar rillen. Alles om haar heen voelde zo hard, en ze kon niet eens iets zien. Als een klein hoopje lag ze daar. Ze hoorde iets ''Rhytemkit..'' zeggen, het klonk vrouwelijk, maar ze had geen idee. Ze voelde ruwe slagen van een tong die haar schoon likte en de kleine kitten stommelde wat heen en weer, totdat ze iets had gevonden waar zacht en romig spul uitkwam. Met kleine slokjes dronk de kitten ervan. Het smaakte zoetig. De kitten bleef er guitig van drinken.

When I’m small
I feel it.
Mommy protect me,
It scares me..


sorry voor de flutheid en de laatheid^^


Four new lives 6cca

Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmpaw//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

Four new lives HgwTp2
Terug naar boven Ga naar beneden
Skippy
Member
Four new lives DPKsfdL
D a a n
674
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender:
Rank:
Skippy
BerichtOnderwerp: Re: Four new lives   Four new lives Icon_minitimewo 15 aug 2012 - 11:57

Four new lives 3a2109e88464d88d2671bb8

Leafstorm keek weer naar haar kleine nestje kittens. ''Ze zijn prachtig, he Fear ??'' Zei ze glimlachend en ze gaf Rhytmkit nog een likje. Het waren drie poezen en één kater. Ze was best trots op haar kleine pluizebolletjes. Summerkit kreeg ook nog een lik over haar kleine ruggetje en Leafstorm legde uitgeput haar hoofd weer neer. Ze sloot haar ogen even en ze viel bijna in slaap. Even keek ze naar Fear, zou hij het wel aankunnen om vader te zijn, zou hij haar in de steek gaan laten ??


Four new lives Skippys1
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Four new lives
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: