lekker jagen... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 lekker jagen...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deathfire
Member
lekker jagen... DPKsfdL
arne
8

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Deathfire
BerichtOnderwerp: lekker jagen...   lekker jagen... Icon_minitimeza 16 jun 2012 - 11:55

Het was bijna zonhoog en Deathfire was dolgelukkig dat hij in de RivierClan geaccepteerd was, hij keek naar de hoop verse prooi en dacht;Ik kan beter wat gaan jagen de hoop verse prooi mocht wel wat aangevuld worden, én het was een goede geleenheid om te laten zien aan zijn nieuwe clangenoten wat een goede jager hij was. Hij zwom door de rivier naar de overkant en keek goed rond om zelfs de kleinste beweging op te vangen...
Hij snoof diep, een muis! Hij keek even goed rond en inderdaad, daar zat hij, 3 staartlengtes verder aan een nootje te knagen. Hij liet zich in sluiphouding zakken en sloop poot voor poot dichterbij... Nog één staartlengte, hij besloot de sprong te wagen. 3... 2... 1... SPRING! En bliksemsnel wierp hij zich op de muis en doodde hem in een klap. Zijn maag knorde want het was al even geleden dat hij nog gegeten had en twijfelde of hij die heerlijke dikke muis zou opeten, maar dacht toen aan zijn clan. De Clan moet eerst gevoed worden!dacht hij. Dus begroef hij de muis en ging verder. Op jacht.

- voor alle duidelijkheid;
deathfire was vroeger een clankat in een onbekende clan en was juist krijger toen hij weg ging. Nu zit hij bij de RivierClan happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
lekker jagen... DPKsfdL
for you it's bad angel, but somethimes you may call me Lein
627
Actief

CAT'S PROFILE
Age: already I'm 16moons on this damm world where everybody have left me..
Gender:
Rank:
Goldenshadow
BerichtOnderwerp: Re: lekker jagen...   lekker jagen... Icon_minitimeza 16 jun 2012 - 16:16

lekker jagen... 2l8dudw

Een goudkleurige schaduw gleed over het landschap heen. Haar poten kwamen bijna niet neer op de grond terwijl ze rende zonder al te veel geluid te maken, de wind in haar gezicht zodat ze zichzelf niet zou verraden. Ze rook even en rook de geur van een vreemde kater. Ze ging zachter rennen en stopte daarna met rennen. Ze liep zachtjes verder, door de schaduw heen, ze rook dat ze richting de rivier ging. Heel even bleef de goudkleurige poes stilstaan toen ze bij de rand van het bos was en uitkeek op de rivier. Ze zag een kater die op een muis afsprong en die doodde, ze zag hoe hij de muis begroef en schudde haar kop. Blijkbaar had die kat nooit geleerd wat je hier met de prooien moest doen. Ze bleef staan en rook even opnieuw, tja de kater droeg wel de typische riverclan geur, iets wat bij haar nog moeilijk te herkennen was, ookal hoorde ze wel bij de riverclan. Ze keek naar de kat die blijkbaar net nog in de rivier had gezwommen. Blijkbaar snapte die kater niet hoe het hier aan toe ging. De bossen waren om te jagen op de muizen en dergelijke, de rivier was niet om te zwemmen, maar om in te jagen, op de vissen die er zwommen. Langzaam liep de goudkleurige poes verder, naar de rivier toe. Ze ging op de oever zitten en keek niet op of om naar de kater die ze niet kende, en hij haar ook niet. Ze bleef rustig wachten tot er een vis langs zou komen zwemmen, haar staart zwiepte hypnotiserend heen en weer terwijl ze daar bleef zitten en niet lette op de kater die daar hopeloos, volgens haar, aan het jagen was.


lekker jagen... 1rycfc
klik eens^^
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.
lekker jagen... Ttt8
thx to Bregje voor me setje, I really like it^^
Me:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonshine
Member
lekker jagen... DPKsfdL
Mentos
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonshine
BerichtOnderwerp: Re: lekker jagen...   lekker jagen... Icon_minitimedi 19 jun 2012 - 8:21

Moonshine stapte stap voor stap rechtdoor. Ze lette niet op waar ze heen ging, ze bleef gewoon stappen. Ze liep tussen grote bomen door die veel schaduw legde op de grond. De grond was hier kouder dan op open plekken. Hier kwam minder zon binnen. Ze bleef lopen tot ze aan de rand van het bos kwam. Daar keek ze even rond. Ze sperde haar bek open en verschillende geuren vlogen haar geurklieren binnen. Ze rook prooi, de geur van het bos en nog andere riverclan katten. Ze besloot eens een beetje te jagen. Ze keek eens goed rond, sperde haar oren en rook nog eens goed. Ze rook een lekker konijn dat hier in de buurt zat. Ze keek nog eens goed rond en ja hoor, daar zat die. Ze ging stilletjes in jachtpozitie zitten en begon stil maar dodelijk naar het konijn toe te sluipen. Ze kwam steeds dichter en dichter tot ze zo dicht was om te springen. Ze maakte zich klaar voor de sprong. En daar vloog ze dan door de lucht. Het konijn keek op maar het was te laat voor hem. Moonshine kreeg het konijn te pakken tussen haar klauwen. Met een snelle beet dode ze het mollige konijn. Ze legde het konijn op de grond. Zou ze het nu meenemen naar de riverclan camp f even begraven en straks komen halen? Ze besloot het te begraven en later op-te-halen. Ze begraafde het konijn en liep weer verder. Ze ademde nog eens diep in en uit. Tijdens het inademen rook ze een kater. De kater had een riverclan geur die nog niet heel erg sterk was. Ze besloot hem eens gedag te zeggen. Ze liep in zijn richting uit. Na even lopen kwam ze op de plek aan waar de zwarte kater zich bevond. Ook zag ze nog een andere kat aan de rivier. Die was vast aan het jagen bedacht moonshine zich. Ze liep op de zwarte kater af. ,,Hallo, ik ben moonshine wie ben jij?,, Vroeg ze met ene aardige stem.


this is what i meen:

Topicje?:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
lekker jagen... DPKsfdL
36

CAT'S PROFILE
Age: ;14 moons
Gender:
Rank:
Summershade
BerichtOnderwerp: Re: lekker jagen...   lekker jagen... Icon_minitimedi 19 jun 2012 - 19:33

Summershade stond voor de hoop verse prooi, Wat rook dat heerlijk, zoon zoete aangename geur vroeg in de ochtend in je neus. Ze stond op en stapte zonder na te denken het kamp uit om wat prooi te gaan vangen want dat hadden ze duidelijk wel nodig. Summershade gaf haarzelf wat tempo en liep richting de rivier die hard tegen de stenen en rotsen aan kolkten.
Je zag precies waar de katten langs hadden gezwommen, van sommige hingen de haren nog aan de rotsen omdat ze er tegen aan waren gezwommen. Met langzame stappen gleed ze het water in, als ze 4 slagen met haar poten maaktte was ze aan de overkant en kon ze prooi gaan zoeken, wat ze dan ook snel deed. Eenmaal aan de andere kant schudde ze haar driekleurige vacht uit. Het zag er erg stekelig uit omdat het nog nat was van gisteren, in de avond had het enorm hard geregend waardoor ze haar vacht haast niet meer droog kreeg, het was vreselijk. Summershade dook de bossen in en snoof diep, hier had iemand al wel een prooi gevangen, waarschijnlijk een muis omdat er een klein plasje bloed lag met kleine grijze haartjes. Eenmaal verder gekomen hoorde ze gekraak in het natte douwige gras, hier zat waarschijnlijk een vogel. Ze sloop door de bossen heen en keek met een zwoele blik naar de grote zwarte kraai die zaadjes van de donkere grond aan het pikken was. Met één sprong haalde Summershade uit naar de kraai waardoor die een krijs gaf en een stukje de lucht in vloog. Summershade liet los en sprong de lucht in om hem te vangen waardoor hij weer op de grond viel. Ze beet hem in zijn nek en dit werd fataal voor het zwarte dier. Summershade glimlachte en pakte het op.Dit had ze gemist, sinds ze even weg was geweest uit het gebied was er geen eten geweest, daarom was ze nu ook zo mager maar nu waren er geweldig veel prooien.
Ze nam hem mee richting de grote rivier en zwom er moeiteloos door heen.


lekker jagen... 2hocryv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: lekker jagen...   lekker jagen... Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
lekker jagen...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: