Loneliness 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Loneliness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Toadkit
Member
Loneliness DPKsfdL
7

CAT'S PROFILE
Age: One Moon
Gender:
Rank:
Toadkit
BerichtOnderwerp: Loneliness   Loneliness Icon_minitimema 20 sep 2010 - 21:32

Toadkit huppelde verveeld ronde de Nursery. Hij was al een tijdje geboren en leefde nog wel op melk. Niet van zijn moeder's. Hij ging ergens liggen om te slapen en sprong op voor een andere plek. Hij zuchtte diep en bleef bewegen, verveeld en verdrietig, zijn moeder was dood gegaan toen hij was geboren. Dit was zijn schuld, door hem was ze dood. Hij liet zich in het midden van het zachte mos op de grond ploffen en keek even rond de Nursery, het was niet al te druk. Rustig flikte hij zijn staart, zijn bruine vacht glom in de zon die door de ingang kwam die goed verstop was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluewave
Member
Loneliness DPKsfdL
432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: Loneliness   Loneliness Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 16:54

Bluepaw was is van plan om in de Nursery te gaan kijken of er al nieuwe kittens waren bijgekomen. Hij had wel gehoord van een poes die ervan gestorven was, maar had die kitten het ook overleefd? Bluepaw stak zijn hoofd in de kraamkamer en keek toen recht tegen een bruine pluizebol aan. Oh, wat lief! Bluepaw kwam binnen en rook aan de kitten. Dit was de kitten van de overleden moeder. Bluepaw keek het kleintje aan. Het kleintje zat zijn staart te wassen. Had hij Bluepaw nog niet opgemerkt? 'Hallo kitten, ik ben Bluepaw', zei Bluepaw vriendelijk terwijl hij naar de kitten keek. Hoe lang was deze kitten er al eigenlijk? Vreselijk, als dat kleintje al begreep dat zijn moeder was overleden bij zijn geboorte. Bluepaw ging zitten en keek naar het kleintje met nieuwsgierige ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Toadkit
Member
Loneliness DPKsfdL
7

CAT'S PROFILE
Age: One Moon
Gender:
Rank:
Toadkit
BerichtOnderwerp: Re: Loneliness   Loneliness Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 17:20

Toadkit had niet gemerkt dat iemand binnen kwam. Hij viel om van schrik toen iemand ineens iets zei. Snel stond hij op en schudde het mos uit zijn vacht en keek rond de Nursery opzoek naar de kat. Toen zag hij hem, een Apprentice dacht hij sinds hij niet zo enorm groot en oud leek. Zijn ogen waren felblauw. Zijn vacht was bruin en zwart en wit was wel grappig stond. Snel likte hij zijn bruine pluizige poot en ging zitten voor de kater sprak. Toadkit dacht niet lang na over zijn antwoord, "Ik ben Toadkit," zei hij rustig maar met een verborgen nieuwsgierigheid en vrolijkheid in zijn toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluewave
Member
Loneliness DPKsfdL
432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: Loneliness   Loneliness Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 17:44

Er viel even een stilte. Toen draaide de kitten zich om en viel om. Van schrik, blijkbaar. Had de kitten hem echt niet horen aankomen? Bluepaw liep inderdaad wel licht op zijn poten. Gewoon, voorzichtig, liep Bluepaw. "Ik ben Toadkit'', zei het katertje. Bluepaw's ogen lichte even op. 'Mooi vacht patroon heb je', zei Bluepaw. De kitten, die blijkbaar Toadkit heette, had een net kleiner lijfje dan Kittypaw. 'Grappig, je lijfje is net wat kleiner dan een vriendin van me, Kittypaw', zei Bluepaw terwijl hij het katertje observeerde met zijn blauwe ogen. De kitten was erg speels, was al aan zijn houding te zien. Bluepaw werd vrolijker. Hij ging bij de kitten liggen en ging op zijn rug. Hij keek de kitten uitdagend aan. Wat zou de kitten gaan doen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherface
StarClan
Loneliness DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: Loneliness   Loneliness Icon_minitimedi 21 sep 2010 - 18:32

Pantherkit lag dicht tegen zijn moeder aan en had niet echt door wat er om hem heen gebeurde. Het enige wat hij hoorde waren stemmen en hij werd eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig naar wat er aan de hand was. Hij draaide zijn hoofd naar de plek waar het geluid vandaan kwam. Er waren twee katten met elkaar aan het praten. Hij wilde eigenlijk wel weten waar ze het over hadden, maar hij wist niet zeker of het wel een goed plan was om het aan de katten te vragen. Hij stond rustig op en rekte zich even uit. Het leek hem niet zo’n goed idee om ernaar te gaan vragen, maar hij kon in ieder geval toch even gedag zeggen tegen de twee katten. Hij liep naar de twee katten toe. "Hoi" Zei hij kort. Hij was niet echt goed in een gesprek, maar misschien zou hij nu wel een gesprek kunnen beginnen met deze katten. Hij ging zitten en krulde zijn staart om zijn poten en keek van de ene naar de andere kat. Benieuwd naar wat ze zouden gaan zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Loneliness
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: