Is this the end ?? [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Is this the end ?? [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Is this the end ?? [OPEN] DPKsfdL
Daniëlle, but call me Daan >D
57

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender:
Rank:
Shimmerpaw
BerichtOnderwerp: Is this the end ?? [OPEN]   Is this the end ?? [OPEN] Icon_minitimewo 15 aug 2012 - 13:43

Is this the end ?? [OPEN] Shimmerpaw

Shimmerpaw liep wat verveeld heen en weer, ze had nog steeds geen mentor gekregen van Stormstar. Nu moest ze dus weer wachten tot de volgende ceremonie, maar dat wachten duurde nog zo lang ! Ze zuchtte voor de zoveelste keer en voor de zoveelste keer ging ze weer zitten. Eigenlijk durfde ze het kamp nog niet uit te gaan, want ze wist nog helemaal niks. Natuurlijk had ze wel eens stiekem gekeken bij de trainingen van de andere Apperentices, maar alsnog was dat niet hetzelfde als je eigen mentor hebben die je dingen leerde. Na een tijdje stond ze weer op en liep vedder, richting de watervallen. Daar was het tenminste een beetje rustig, er was geen kat tezien. Ze hoorde het water naar beneden vallen en ze ging op het hoogste punt van de watervallen zitten. Er stond een licht briesje en de zon scheen vrolijk boven haar. Haar schaduw bewoog zo af en toe en Shimmerpaw stak haar hoofd in de lucht, heerlijk. Dacht ze en weer snoof ze de geur van het jonge gras in. Ze deed nog een stapje naar voren. Even dacht Shimmerpaw niet na met wat ze deed, ze vergat dat ze op het hoogste punt van een gevaarlijke waterval stond. Ze probeerde zich op het laatste moment nog ergens aan vast te grijpen, maar er stond geen struik in de beurt en zo viel ze voorover naar beneden, de diepte in.


Is this the end ?? [OPEN] Shimmerpawosg
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernfire
Member
Is this the end ?? [OPEN] DPKsfdL
PANDA/BLAZE/IES/ISABELLE/TANYA
256

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Fernfire
BerichtOnderwerp: Re: Is this the end ?? [OPEN]   Is this the end ?? [OPEN] Icon_minitimewo 15 aug 2012 - 18:04

een kleine grijze schim bewoog zich soepel door de struiken. Bladgroene ogen keken opgewekt heen en weer. Hij hoorde een zacht gescharrel tussen de takjes. Fernpaw sprong meteen in de jachthouding. En stamkleurig muisje zat tussen takjes. ''Jou leven is voorbij kleintje!'' Dacht Fernpaw tegelijkertijd hij op het muisje sprong.

Feel the river.
Feel the water.
Feel the bubbles.
Feel the fun.
Het kleine ding stribbelde even tegen, maar het arme muisje maakte geen kans. Fernpaw pakte het hangende muisje op, En liep naar de rivier met de hoge waterval. ''Huh?! valt daar nou een poes!?'' Fernpaw rende naar de waterval. Hij riep: ''Hallo?!'' Fernpaw sprong het water in, en pakte de poes bij haar nekvel. Vol moeite zwom hij naar de kant. Langzaam legde hij haar neer. 'H-H-Hallo? leef je nog?'' Fernpaw ging tegen de poes liggen om haar te verwarmen. Hij rilde want ze was ijskoud. Hij keek bezorgd naar haar, en dacht: ''Misschien moet ik hulp halen...''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blueeyes
Member
Is this the end ?? [OPEN] DPKsfdL
260

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Blueeyes
BerichtOnderwerp: Re: Is this the end ?? [OPEN]   Is this the end ?? [OPEN] Icon_minitimewo 15 aug 2012 - 21:38

Een Zwarte poes sloop door de bosjes. Ze zweefde bijna, je hoorde geen elkel geluid. Ineens sprong de zwarte poes het kreupelhout uit en rende achter een groot, dik konijn aan. Ze zette met haar krachtige spieren af en sprong op de konijn. Ze maakte het af met een snee door zijn keel. Ze pakte het dikke beest bij zijn rug en sleepte met mee.
This is your end,
This is the devil,
Feel the fear,
Little cat.

De jonge warrior hoorde ineens een kreet. "Hallo?!" hoorde de zwarte poes iemand roepen. 'H-H-Hallo? leef je nog?'' herhaalde de stem. Blueeyes hoorde angst in de stem. Ze rende op de stem af. Ineens zag een waterval. Ze liep rer heen en zag twee katten. Ze sprong van steen naar steen naar beneden en kwam uit bij de katten. De ene zag er leveloos uit. "Wat is hier gebeurt?" ze rook dat het twee riverclankatten waren. Ze duwde haar neus in de leveloze kat haar vacht. Ze voelde een lichtte klopping. "Ga jij hulp halen, ik blijf bij haar." zei de poes tegen de andere kat. Ze nestelde zich naast de gewonde kat en likte haar pels.


Is this the end ?? [OPEN] 2vj7rwi
Spoiler:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Is this the end ?? [OPEN] DPKsfdL
Viktor
119

CAT'S PROFILE
Age: 10 manen
Gender:
Rank:
Morningflower
BerichtOnderwerp: Re: Is this the end ?? [OPEN]   Is this the end ?? [OPEN] Icon_minitimewo 15 aug 2012 - 23:08

Met lenige, elegante sprongen liep een jonge grijze apprentice door het bos. Ze liep met haar muis die ze net had gevangen naar de plek waar ze haar andere prooi had begraven. De vrolijke riverclanapprentice naderde al snel de waterfall. Dicht daarbij had ze haar konijn die ze iets vroeger deze dag al had gevangen begraven. Toen ze daar aankwam hoorde ze een kat zeggen: "Wat is hier gebeurt?" Morningpaw keek in de richting van het geluid. Snel gooide ze wat aarde over haar prooien. Toen ze daarmee bezig was hoorde ze dezelfde stem zeggen: "Ga jij hulp halen, ik blijf bij haar." Nu was het genoeg, Morningpaw moest gewoon weten wat daar aan de hand was. Met rustige stappen ging de grijze apprentice dichter naar de waterval. Als ze iets dichter was, kon ze geuren onderschijden. Er waren 3 katten van de riverclan daar. Tussen hun geur in was de geur van angst gemengd. Zonder maar een idee te hebben van wat er daar aan de hand was liep Morningpaw dichter naar de waterfall. Toen ze daar aankwam zag ze hoe een zwarte warrior, die ze kende onder de naam Blueeyes en de apprentice Fernpaw bij een andere kat zaten. Ze kende twee van de drie poezen, maar de andere kon ze niet genoeg zien om te weten wie het was. Haar geur was vermengt met die van water. Met snel op elkaar volgende passen liep de riverclan apprenice op de katten af. Het duurde maar een ogenblik voordat ze er al was. Haar adem stokte in haar keel, er lag een apprentice die ze nu heel duidelijk kon herkennen onder de naam Shimmerpaw. Angstig keek Morningpaw de twee andere katten aan.


Spoiler:


Is this the end ?? [OPEN] Mornin11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernfire
Member
Is this the end ?? [OPEN] DPKsfdL
PANDA/BLAZE/IES/ISABELLE/TANYA
256

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Fernfire
BerichtOnderwerp: Re: Is this the end ?? [OPEN]   Is this the end ?? [OPEN] Icon_minitimevr 17 aug 2012 - 14:56


"Wat is hier gebeurt?" ''Blueeyes!'' Een zwarte bekende warrior kwam aanlopen. Blueeyes duwde haar neus in de vacht van de koude poes. "Ga jij hulp halen, ik blijf bij haar." ''Ja goed. Oke ik ga!'' ratelde Fernpaw verwarrend. Net toen hij weg wilde rennen, kwam er een andere apprentice. ''Morningpaw!'' Ik ga hulp halen!'' Fernpaw rende door de bosjes waar Morningpaw net uit kwam. Hij rende naar het Riverclan territorium. Opeens zag hij een splitsing. ''Rechts, links, of rechtdoor?'' Dacht hij. Fernpaw koos voor rechts. Gelukkig kwam hij bij het goede pad. Snel liep hij langs de modderige kant van een snelstromend beekje. Fernpaw gleed uit, en belande met zijn kop tegen de grond. Hij keek op en zei: ''Stomme modder!'' Onder de modder liep hij verder. Eindelijk was hij bij het Riverclan kamp. Hij riep: ''Er is en poes gewond!'' Kan iemand komen helpen?' Zenuwachtig van het wachten keek hij naar de katers en poezen om hem heen. Hopend dat er iemand met hem meeging. Er waren genoeg behulpzame poezen en katers in het kamp. Maar hoe groot was de kans dat die in het kamp waren? Of dat ze het überhaupt gehoort hadden wat hij roepte?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skytail
Member
Is this the end ?? [OPEN] DPKsfdL
Floor
153

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Skytail
BerichtOnderwerp: Re: Is this the end ?? [OPEN]   Is this the end ?? [OPEN] Icon_minitimezo 19 aug 2012 - 17:56

Skypaw liep vermoeid naar de apprentices den. Even rusten. Hij was al heel de dag op jacht geweest. Niet zonder succses. De jonge kater glimlachte bij de dikke waterrat die had weten te vangen.Hij sloot zijn ogen en viel direct in slaap. Na een halfuurtje werd hij ruw uit zijn dromen gewekt door geschreeuw. "Stuk vossenstront" mompelde hij tegen niemand in het speciaal. Met een slaperig gezicht stak hij zijn kop uit de apprentices den.''Er is en poes gewond!kan iemand komen helpen?'' Skypaws ogen vlogen open. Hij zag dat de apprentice Fernpaw zenuwachtig met zijn poten stond te trappelen. vlug sprong hij uit de apprentice den en sprong haastig op Fernpaw af. "Wie is gewond?" Ik wil wel helpen! Waar is de medicin cat?" Skypaw merkte dat hij begon te hyperventileren. "Wat is er gebeurd?" vroeg hij met ingehouden stress en angst in zijn stem. "Is het ernstig?"


Skytail loves Angelwing:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Is this the end ?? [OPEN]   Is this the end ?? [OPEN] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Is this the end ?? [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: