Een bezoek aan de nursery 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Een bezoek aan de nursery

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
StarClan
Een bezoek aan de nursery DPKsfdL
159

CAT'S PROFILE
Age: Ageless..
Gender:
Rank:
Tallstar
BerichtOnderwerp: Een bezoek aan de nursery   Een bezoek aan de nursery Icon_minitimedi 28 sep 2010 - 18:04

Zwartwitte vacht streek langs de randen van de ingang van de nursery met een zacht geluid. De doornen van beschermende muren van de nursery bleven nauwelijks in Tallstars gladde vacht hangen. Zijn poten kwamen bijna zo zacht neer als in een sluip op de zachte aarde. Het moest wel zacht zijn, want spelende kittens mochten zich niet bezeren. Littlecreek had het vast wel druk genoeg zonder onnodige ongevallen. Kalme amberen ogen keken warm rond in de nursery, er waren weinig moederkatten, maar er waren zat kittens. Tallstar vond het geweldig om rond kittens te zijn, ze waren zo zorgeloos en onschuldig. Hij ging wel eens langs de nursery om te kijken of alles er goed ging, hoe het met de kittens ging en of alles naar wens was. Want de kittens waren tenslotte de toekomst van de clan, de warriors van later. Misschien werden enkelen wel leader of deputy. Je wist het niet. Tallstar ging rustig zitten, 'Hallo daar' Miauwde hij, zijn stem warm en rustig. Zijn lange zwartwitte staat had hij voor de verandering niet om zijn poten gekruld, hij bewoog hem soms rustig, voor het geval dat er een kitten was die zijn staart als prooi wou gebruiken. Hij bleef ietwat op zijn hoede, kittens waren meestal erg speels en wie weer werd hij plots aangevallen door een horde kittens. Hij grinnikte even binnensmonds van de gedachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherface
StarClan
Een bezoek aan de nursery DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: Een bezoek aan de nursery   Een bezoek aan de nursery Icon_minitimedi 28 sep 2010 - 18:18

Pantherkit was aan het spelen met een balletje mos. Hij besloop het alsof het een prooi was en sprong daarna erop. Een balletje mos zou niet wegrennen zoals prooi, maar dat maakte hem niet uit. Hij besloop het nog een keer, maar voor hij kon springen hoorde hij een stem achter hem en hij draaide zich om en zag Tallstar. Hij liet het bolletje mos achter en liep naar Tallstar toe. Hij bekeek zijn leider goed en ging toen zitten en keek omhoog naar Tallstar. "Hoi, Tallstar." Zei hij en hij kon nauwelijks zijn enthousiasme in bedwang houden. Zijn leider was in de nursery en dat vond hij geweldig. Hij probeerde zo rustig mogelijk te blijven zitten, maar zijn staart ging nerveus heen en weer. Hij keek naar Tallstar en wachtte op iets dat zijn leider misschien zou gaan zeggen of dat een van de kittens erbij kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Quietwind
Member
Een bezoek aan de nursery DPKsfdL
The one and only real sugar baby ♥
288

CAT'S PROFILE
Age: 36 Manen
Gender:
Rank:
Quietwind
BerichtOnderwerp: Re: Een bezoek aan de nursery   Een bezoek aan de nursery Icon_minitimewo 29 sep 2010 - 12:52

Quietkit had een onrustige slaap. Hij was nu al bijna vijf manen. Dan zou het nog maar een maan zijn tot hij Warrior zou worden, de gedachte zorgde er al voor dat hij nerveus werd. Slaap was schaars in deze opgewonden periode. Hij gaf de strijd voor een rustige en vaste slaap op en hief vermoeid zijn kop op. Zijn ogen stonden nogal afwezig. Hij zag Pantherkit wat spelen, misschien zou hij dat ook moeten doen… Voor afleiding. Maar hij was niet echt het type om druk te doen. Vandaar dat er in zijn naam Quiet stond. Met moeite stond hij op. Zijn hele lichaam was moe, hij moest echt eens serieus gaan slapen. Hij bewoog wat met zijn oren heen en weer, hopend iets te ontdekken dat interessant genoeg was om zijn aandacht op te richten. Hij spotte wat geluid, in de vorm van pootstappen. Gelijk helemaal alert keek hij naar de ingang van de Nursery. Zijn ogen werden groot toen hij zag wie naar binnen kwam lopen. Van ontzag liet hij zijn oren iets naar onder hangen. Tallstar! De grote en machtige clanleader zat gewoon hier in de Nursery! ’Hallo daar,’ zijn stem was warm en rustig, dat straalde zijn houding eigenlijk ook wel uit. Hij hoorde Pantherkit vaagjes iets op de achtergrond zeggen, maar zijn aandacht was nu compleet gericht op Tallstar. Nerveus schuifelde de kleine kitten heen en weer. ’Hoi Tallstar,’ zei hij met een zacht klein stemmetje. Hij kon de moed niet opbrengen om naar zijn clanleader op te kijken. Hij hield zijn blik strak op de grond gericht en wachtte nerveus af op wat de clanleader nog meer ging doen.

- Noos, minipost D:! *hangt weer aan Tallstar zijn been* ;-; -
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Een bezoek aan de nursery
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: