And you are...? [WOLFKIT] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 And you are...? [WOLFKIT]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornpaw.
Member
And you are...? [WOLFKIT] DPKsfdL
Floor
221

CAT'S PROFILE
Age: 7 manen
Gender:
Rank:
Thornpaw.
BerichtOnderwerp: And you are...? [WOLFKIT]   And you are...? [WOLFKIT] Icon_minitimevr 24 aug 2012 - 19:31

Thornpaw wandelde naar de Nursery. Er was toch niets te doen en soms vond ze de kits wel leuk. Ze was al blij dat ze een apprentice was. Plotseling zag ze een kleine kit verveelde met een mosballetje spelen. Normaal had ze niet zoveel met kits op, maar ze voelde zich aangetrokken tot het kleine katje. "Hoi, ik ben Thornpaw" zei ze vriendelijk op zo'n toon waarmee ze tegen kits sprak. Ze schudde haar hoofd en liet die stem vallen. Toen ze zelf nog een kit was haatte ze het als katten zo zoetsappig tegen haar praatten." Hoe heet jij?" zei ze met haar normale stem. Ze bekeek de kit nog eens goed, hij zag er anders uit dan de meeste kits. Hij straalde een soort.... zekerheid uit. Thornpaw ging zitten met haar staart over haar poten en wachtte op het antwoord van de kit


And you are...? [WOLFKIT] Browncat
Dankjewel Desertpaw <3 <3 <3:

And you are...? [WOLFKIT] Mlp_icon___twilight_sparkle_by_umberon9-d3lgj2q
Ik hou van MLP en het maakt me niets uit wat je daarvan vind!
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfkit
Member
And you are...? [WOLFKIT] DPKsfdL
Chris_is_a_penguin
430

CAT'S PROFILE
Age: ♥~Pass tha kitten rules.~♥
Gender:
Rank:
Wolfkit
BerichtOnderwerp: Re: And you are...? [WOLFKIT]   And you are...? [WOLFKIT] Icon_minitimevr 24 aug 2012 - 20:24

And you are...? [WOLFKIT] Wolfkit-2
Wolfkit opende haar kleine zwarte oogjes. Ja ze wist het gewoon zeker dit werd een saaie rustige dag zonder avontuur. Ze wild hier weg maar hoe?Er was geen een uitweg mogelijk. De eerste was om in de nacht te ontsnappen maar dan kwam ze rouge katten tegen. De tweede had ook al niet veel zin een bloedclankat vragen om naar het kamp te komen en haar dan meenemen, zo bracht ze hem ook in gevaar maar ook haarzelf. Haar kleine oortjes hingen ontevreden naar beneden totdat ze verse melk rook. Ze draaide zich om en zocht iet op haar moeders buik. Ja daar was het! Wolfkit zette haar twee voorpoten tegen de buik aan en zoog. Ze voelde hoe de heerlijke warme melk haar maagje vulde. Toen ze klaar was likte ze haar bek schoon en stond op. Ze knikte naar haar moeder en rende richting de ingang van de den. Ze voelde hoe haar vacht koud werd van het frisse windje wat wijde. Er kwam een kleine rilling over haar lichaam maar die verdween al weer snel. Ze keek het kamp rond en zag een paar katten het kamp uitgaan, die gingen vast op jacht... Ze kneep haar ogen tot spleetjes maar niks. Boos liep ze terug naar het hol en vond een mosballetje. Iets beter dan niets dacht ze. Ze nam het mee tussen haar bek en ging zitten. Verveeld begon ze met haar poten te wiebelen en zag dat het mosballetje heen en weer rolde. Dit was echt saai zeg. Even alter kwam er een bruine apprentice binnen en zei op een vriendelijke toon "Hoi, ik ben Thornpaw" Bha weer zo en kat als de rest die me komt vervelen.Ze draaide zich om en keek naar de grond. Van die aardige schepsels hoefde ze niet meer in haar leventje, ja dat was vroeger maar nu niet meer! De kat ging zitten en sloeg zijn staart over zijn poten. Ze kon de afleiding van de kat niet meer weerstaan en nogal ontevreden gaf ze antwoord 'Ik ben Wolfkit. Nu tevreden?' Ze keek in de kat zijn ogen en wachten af.
And you are...? [WOLFKIT] Wolfkiton


And you are...? [WOLFKIT] 6p819u
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornpaw.
Member
And you are...? [WOLFKIT] DPKsfdL
Floor
221

CAT'S PROFILE
Age: 7 manen
Gender:
Rank:
Thornpaw.
BerichtOnderwerp: Re: And you are...? [WOLFKIT]   And you are...? [WOLFKIT] Icon_minitimeza 25 aug 2012 - 10:08

'Ik ben wolfkit, nu tevreden?' mompelde de kit chagrijnig terwijl ze in Thornpaw's ogen keek. Thornpaw sloeg steil achterover van verbazing. Dat had ze nog nooit gezien. Een kit die zo humeurig is. "Amai, jij kijkt alsof jij kraaienvoer hebt gegeten" De kit bleef haar onbewogen aankijken. "Niet grappig dus" mompelde Thornpaw. Wat was er mis met die kit? Plotseling kreeg Thornpaw een inval. Toen ze zelf nog een kit was wou ze dolgraag een apprentice zijn en had daarom ook zo'n boze buien. "Weet je?" zei ze tegen de kit "Moet ik eens een jachtsprong voordoen?" Ze wachtte niet op de reactie van de kit maar griste het mosballetje en legde het een paar meter voor zich neer. "Nu opletten" mompelde ze tegen de kit. Ze nam de perfecte sluiphouding aan en besloop het mosballetje. Ze duwde zich af met haar achterpoten en kwam met een volmaakte sprong op het mosballetje. "Nu blij" vroeg ze aan de kit.


And you are...? [WOLFKIT] Browncat
Dankjewel Desertpaw <3 <3 <3:

And you are...? [WOLFKIT] Mlp_icon___twilight_sparkle_by_umberon9-d3lgj2q
Ik hou van MLP en het maakt me niets uit wat je daarvan vind!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
And you are...? [WOLFKIT]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: