Ain't ready to set up.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Ain't ready to set up..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistypelt
Member
Ain't ready to set up.. DPKsfdL
Christy
47

CAT'S PROFILE
Age: 30 Months
Gender:
Rank:
Mistypelt
BerichtOnderwerp: Ain't ready to set up..   Ain't ready to set up.. Icon_minitimeza 8 sep 2012 - 18:13

Een lichtgrijze poes, bijna zo goed als wit, met een iets donkere tabby print opende sluimerend haar ogen. Een nieuwe dag begon, en zo goed geteld de tweede dag na de geboorte van haar doodde kittens. Ze zag het beeld van vier doodde lichaampjes nog steeds voor haar. Waarschijnlijk had de StarClan haar gestraft. Haar pijn gedaan omdat ze ergens hier in het kamp nog levende kittens had, maar dan van een Shadowclan kater. Een onhoorbare diepe zucht kroop uit haar mond toen ze daar aan dacht. Tja, ze hield van hem. Maar dat ze ooit kittens van hem zou krijgen, daar had ze toen geen idee van. Het tweede nest was echter ook van hem, maar die kittens waren doodgeboren. Waar hij zich nu schuilhield daar had Mistypelt geen enkel idee van. Maar wat haar nog ansgtiger maakte was; Waar waren die andere kittens? Ze had de ceremonie niet kunnen bijwonen omdat ze nog een Queen was. En ze herinnerde hen maar vaag doordat het tweede nest kits dood was. Voor de bevalling sliep ze echter veel, omdat ze té veel pijn had. Maar de namen van de twee andere kittens wist ze nog wel. Linekit en Applekit. Of die nu écht apprentice waren dat wist ze niet, en misschien was het dan ook beter dat ze dat niet wist. Omdat ze zo gauw weer zwanger was van een tweede nest moesten de kits geadopteerd worden door een andere Queen. Dus ze zullen haar of te wel niet kennen, of héél kwaad zijn. Haar groen/blauwe ogen weerkaatste het zwakke zonlicht dat een door weg vond door de ingang van de Nursery. Mistypelt zou hier nog wel even blijven, totdat ze helemaal weer hersteld was. Toen ze haar vacht een paar snelle likken gunde kwam een ander geluid duidelijk richting de Nursery. Nieuwsgierig wie dat kon zijn stopte ze met likken, en keek naar de ingang van het hol.

+DIMPAW


Ain't ready to set up.. Mistys
I can do nothing
Out of fear
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ain't ready to set up..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: