Let's go hunting! {Jacht patrouille, open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Let's go hunting! {Jacht patrouille, open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Spotlight
Member
Let's go hunting! {Jacht patrouille, open} DPKsfdL
Soepsas ^.^
3339
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons already... Time flies i guess.
Gender:
Rank:
Spotlight
BerichtOnderwerp: Let's go hunting! {Jacht patrouille, open}   Let's go hunting! {Jacht patrouille, open} Icon_minitimewo 12 sep 2012 - 20:28

Spotlight werd wakker van een stel zonnestralen die precies in zijn ogen schenen. Hij deed zijn ogen open en zag dat het al een poos dag moest zijn. De Dawnpatrol moest al weer terug zijn! Hij rekte zich lang en uitgebreid uit en liep met een aardig vrolijk humeur naar buiten. Hij wou bijna een vis van de prooistapel pakken toen hij zich herinnerde dat hij aangewezen was om een jachtpatrouille te leiden. Hij had er wel zin in want normaal ging hij veel vaker vissen en daarom zou dit weer een goede oefening zijn. Wat wel vervelend was was het idee dat ie nadat de Dawn patrouille terug was weg zou gaan. Meteen liep hij langs de prooistapel en hij keek om zich heen op zoek naar een bewijs dat de Dawn patrouille er nou al wel of niet was. Lang hoefde hij niet te zoeken, hij vroeg een warrior die voorbij liep. " Is de Dawn patrouille al weg? En wil je mee op een Jachtpatrouille?" Vroeg hij snel, hij wachtte niet op het tweede antwoord maar hoorde gelukkig wel dat ze vertelde dat de Dawnpatrouille nog niet terug was. Hij had dus nog tijd om iedereen bij elkaar te sprokkelen. " Goed, ik zie je zo bij de ingang!" Riep hij gehaast. Hij liep verder naar een Warrior die met een apprentice stond. Ook aan hen vroeg hij of ze mee wouden met jagen. Toen bracht de apprentice hem op een idee. Hij liep naar de apprentice den en ging die zachtjes in. Hij herkende zijn apprentice al snel, hij duwde hem wakker met zijn snuit " Kom je? Jachtpatrouille, kom zo maar naar de ingang van het kamp" Opeens zag hij zijn kleine zusje Magicpaw liggen, hij kon het niet laten en hij zou het later wel met haar mentor goed praten, of haar mentor ging gewoon mee. " Magic? Word je wakker? We gaan op patrouille, wil je mee? Kom je dan zo met je mentor bij de ingang?" Hij wachtte niet op antwoord maar liep weer naar buiten. Bijna automatisch liep hij naar de ingang, of op dit moment, de uitgang van het kamp. Waar zou hij heen gaan? Het kleine bos leek hem het meest geschikt. Hij ging zitten en likte zijn borst. Hij wachtte tot iedereen bij hem was. " Klaar?" Zei hij tegen het groepje.

Iedereen mag reageren xDLet's go hunting! {Jacht patrouille, open} D2o

Thanks peepz c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Magicpaw
Member
Let's go hunting! {Jacht patrouille, open} DPKsfdL
♪ Lisa/Liz ღ 利沙 ✯ Animelover ♥
436

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank:
Magicpaw
BerichtOnderwerp: Re: Let's go hunting! {Jacht patrouille, open}   Let's go hunting! {Jacht patrouille, open} Icon_minitimewo 3 okt 2012 - 19:33

Magicpaw zag de goudkleurige vacht van haar moeder en haar broertje Spotkit en zusje Goldenkit bij haar. Met haar witte kleine pootje rende ze naar hun toe. Ze was zo blij, ze waren weer samen! Op hetzelfde moment dat ze eindelijk hun had bereikt hoorde ze een stem die haar wakker maakte. "Magic? Word je wakker? We gaan op patrouille, wil je mee? Kom je dan zo met je mentor bij de ingang?" Magicaw was direct klaar wakker. Het was haar broertje Spotlight! Ondanks dat hij haar net had wakker gemaakt uit een fijne droom was ze blij dat hij het was. Ook al was hun moeder er niet meer, Spotlight en Goldenshadow waren er nog. Ze liep snel achter hem aan. "Natuurlijk ga ik mee!" Ze ging buiten zitten en gaf haarzelf een snelle wasbeurt terwijl ze wachtte tot de rest kwam. "Klaar?" vroeg haar gevlekte broertje. "ja, ik ben klaar. Gaan we nou?" Miauwde ze ongeduldig. Ze had er zin in. Dit zou de eerste keer worden dat op patrouille zou gaan. Ze wou nu al voor de rest uit gaan rennen, maar waar gingen ze eigenlijk heen? "Het Spotlight waar gaan we eigenlijk naartoe?" vroeg Magicpaw terwijl ze keek naar de zon die al hoog aan de hemel stond.

Zie maar wat je er mee doet :3Let's go hunting! {Jacht patrouille, open} 5wjex3

I will be myself and I won't let anybody tell me what to do or how I should be, I will live my own life!

Just look :
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's go hunting! {Jacht patrouille, open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: