Autunm! [+Nightpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Autunm! [+Nightpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Summerkit,
Member
Autunm! [+Nightpaw] DPKsfdL
Lyraah.
1084

CAT'S PROFILE
Age: 6 мσσηs
Gender:
Rank:
Summerkit,
BerichtOnderwerp: Autunm! [+Nightpaw]   Autunm! [+Nightpaw] Icon_minitimema 5 nov 2012 - 14:03


Summerkit werd die morgen gapend wakker. Ste stond op en rekte zich even uit "Hoi mam" zei ze tegen de sneeuwwitte poes achter haar. Ook begroette ze haar zusjes en broertje even. "Hoi Time, hoi Whisper, hoi Rhythm" Ze liep de nursery uit en keek om zich heen. Dit had ze nog nooit gezien! Alles was rood, oranje en geel. Alle blaadjes die normaal groen moesten zijn, waren nu herfstkleur. "Heeft iemand ze in een andere kleur getoverd...? stamelde ze. Bedachtzaam hupte ze naar een alleenliggend blaadje op de grond, vele blaadjes waren immers in hoopjes bij elkaar geruimd. Voorzichtig stak ze haar poot uit en tikte heel even snel op het blaadje. Daarna deed ze een stap achteruit en keek of er niks met haar aan de hand was. "Dus geen gevaarlijk spul" zei ze zo intelligent mogelijk. Een paar kittens keken haar kort aan en mompelden dingen als; 'Uitslover', 'Ik maak je nog wel in'. Ze besteedde er geen aandacht aan en deed weer een stap naar het blaadje toe. Toen ze nog twee keer opnieuw tegen het blaadje getikt had, en het geen reactie toonde, nam ze het in haar bekje en huppelde terug naar de Nursery. Met volle mond begon ze tegen haar moeder te praten. "Mam, mam, ik heb een blaadje!" Vol trots legde ze het ding voor haar moeders neus neer. Maar haar moeder sliep nog. "Dan speel ik er zelf wel mee." Met die woorden pakte ze het blaadje en zocht een lege plek vlak bij de uitgang van de Nursery. Luidruchtig begon ze in het blaadje te happen, er tegen te schreeuwen en er mee over te rollen. Zonder er enig besef van te hebben rolde ze spelend en wel de Nursery uit, en botste tegen een donkere apprentice aan. Ze pakte behoedzaam haar blaadje en deed een stapje achteruit. "Ugh, sorry.." Ze keek de kater met grote ogen aan. Veralngend of het wat terug zou zeggen, of haar zou negeren en weg zou lopen.

+Nightpaw.Summerkit // Cloudwalker // Zayn // Buzzingkit // Ghostkit. // Chasmkit // Popkit
Autunm! [+Nightpaw] 11topef
Art for Summer ~:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Autunm! [+Nightpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: