Always looking in your eyes... [+Summerkit] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Always looking in your eyes... [+Summerkit]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darkvoice
StarClan
Always looking in your eyes... [+Summerkit] DPKsfdL
~LYAN
315

CAT'S PROFILE
Age: .; 18 moons ;.
Gender:
Rank:
Darkvoice
BerichtOnderwerp: Always looking in your eyes... [+Summerkit]   Always looking in your eyes... [+Summerkit] Icon_minitimema 5 nov 2012 - 18:01


Zijn grijs gestreepte vacht was tegen zijn lijf aangeplakt. Een glimlach versierde zijn gezicht terwijl hij in proestten uitbarstte. Hij was in een plas vol regenwater gevallen in het kamp, stom genoeg. Downkit had het vermoedde dat iemand hem geduwd had, maar dat was dan mislukt, deels dan. Hij ging zitten en nam de tijd om zichzelf grondig droog te wassen. Het deerde hem niks dat ongeveer iedereen hem had gezien, zo erg was het nou ook weer niet. Downkit begon licht te bibberen, het was wel koud, zo in Bladval. "Brrrr." Bibberde hij. De grijze kater was nu dan wel droog, het was nog steeds koud. Hij schuifelde naar de nursery, daar waar het warm was.

Hij had zich opgerold op een mosnest en lag nu met klapperende tanden naar voorbij komende kittens te kijken. De jonge kittens keken hem verbaasd aan en de al wat oudere kittens keken hem minachtend aan. De kater keek ietwat ongelukkig, hij had weinig vrienden. Zelf wist hij niet waarom, maar de kittens minachten hem...Always looking in your eyes... [+Summerkit] 23h6cdj

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Always looking in your eyes... [+Summerkit]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: