:: Die! :: 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 :: Die! ::

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Autumnkit.
Member
:: Die! :: DPKsfdL
Lyan Payne |
151

CAT'S PROFILE
Age: :: 10 Moons ::
Gender:
Rank:
Autumnkit.
BerichtOnderwerp: :: Die! ::   :: Die! :: Icon_minitimedo 8 nov 2012 - 19:06Het was nacht in het woud, niemand was meer in het territorium van RiverClan. Een duistere gedaante bewoog zich langs de bomen. De geur van bloed dreef rond. Er klonk geschreeuw in de verte en het geluid van pootstappen kwamen zijn kant op. De kat sprong in een paar struiken en bleef zitten tot de twee katten dichterbij kwamen. Toen de katten bij de struik stil stonden sprong hij eruit, hij deed net of hij iemand wilde pakken. "Kom hier!" Deed hij na. Hij bleef verbaasd stilstaan, alsof de zogenaamde kat die hij had gevolgd was gevlucht. "Autumnsoul, waar was je mee bezig?" Vroeg een van de twee katten. Autumnsoul keek hen aan. "Ik achtervolgde de moordenaar." Loog hij. Hij kon goed toneelspelen. De twee katten knikte en liepen weg. Autumnsoul wachtte even om zeker te weten dat ze echt weg waren. Regen druppels vielen op de grond neer terwijl er in de verte gehuil klonk. Met een valse glimlach bewoog de kater zich lenig naar een beschutte open plaats. Het RiverClan Camp. Hij ging naar binnen en loog bij de wachters dat er een moord was gepleegd in het territorium. Daarna liep hij naar de Warrior den en zocht hij zijn plaats op. Hij ging liggen en luisterde naar het zachte getik van de regen. Hij sloot zijn ogen en viel in slaap...

Autumnkit schudde zich uit, een aantal pluisjes vlogen in het rond. Het was redelijk warm die dag, Autumnkit was eropuit gegaan. Hij had niet eens de moeite genomen om het stiekem te doen, wat wilde RiverClan eraan doen? Ze hadden niet eens gemerkt dat er een kitten was 'verdwenen'. Autumnkit grijnsde gemeen, wie zou daarachter gezeten hebben? De grijns verdween direct van zijn gezicht toen er geritsel klonk, de kater draaide zich om en keek gevaarlijk richting het geluid. Hij was groot, sterk en de duivel van RiverClan, al wisten die haarballen dat nog niet. The Hidden Devil... Ging er door het hoofd van de kater. Autumnkit keek gevaarlijk richting de struiken. "Laat je zien." Zijn kille stem krioelden rond de stammen. Hij klonk gevaarlijk, met zijn zware stem.
:: Die! :: Autumn11

Terug naar boven Ga naar beneden
Senji
Member
:: Die! :: DPKsfdL
Lianne
64

CAT'S PROFILE
Age: 74 ☾‘s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Senji
BerichtOnderwerp: Re: :: Die! ::   :: Die! :: Icon_minitimedo 8 nov 2012 - 19:16

De zon had zichzelf overtroffen op tijden als dit. De zon had het voor elkaar gekregen als op een dag als dit toch lekker te schijnen, wat gunstig was voor de nacht zwarte kater die zich door een paar bosjes wurmde. Zijn intense, gif groene ogen stonden zoals gewoonlijk emotieloos en koud. Zijn dunne staart hing in de lucht. Zijn ogen waren gevestigd op een kleine gedaante die tussen de struiken door te zien was. Een kleine, gestreepte kit. Senji wist dondersgoed dat deze kit te klein was om nog leerling te zijn wat betekende dat hij tegen de warrior code het kamp uit was gegaan. Rustig wachtte Senji af tot de kit hem opmerkte, toen enige reactie uitbleef ritselde hij overdreven met wat struiken. ''Laat je zien!' Klonk er. Senji trok met zijn oor en hief zich op. "Zoals je wilt" Miauwde Senji met zijn zware stem. Hij stapte haast dramatisch de struiken uit en richtte zijn emotieloze, kille blik in de ogen van de tabby leerling. Hij moest toegeven, hij had een zware stem, niet zo zwaar als de zijne. "Nou, nou, niet zo'n schandalige toon tegen een kat mijn leeftijd" Miauwde hij met een onnatuurlijke, kalme stem. Zijn ogen stonden al even kalm maar hadden ook een soort stille dreiging er in die hij nu in vol ornaat in die van de kit gooide. "Dat kan je een keer de kop kosten als een verkeerde kat je pat kruist" Voegde hij er nu achter aan met zijn lijzige stem, de nadruk heel zwaar op verkeerde leggend.


Gloating, I plant the seed inside your head. Right away, watch it grow.
:: Die! :: 6f8vet
Destroying your insides, pleading to comfort you. With my sadistic ways I watch the tears fall.

I crack a smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Autumnkit.
Member
:: Die! :: DPKsfdL
Lyan Payne |
151

CAT'S PROFILE
Age: :: 10 Moons ::
Gender:
Rank:
Autumnkit.
BerichtOnderwerp: Re: :: Die! ::   :: Die! :: Icon_minitimedo 8 nov 2012 - 19:27Blijkbaar dacht deze kater dat hij alles was. Hij was kleiner dan hem, viel hem op. Autumnkit zwiepte nijdig met zijn staart. "Wat moet je hier, mousebrain." Miauwde hij koeltjes. Hij wees met zijn staart richting het RiverClan kamp. "Die haarballen uitschelden?" Zijn ijskoude blik dreef even richting het RiverClan kamp. "Dan ben je mooi genaaid," Hij keek de andere kat weer aan. "Pussy." Voegde hij er aan toe. Hij zwiepte met zijn staart en wandelde weg, zijn houding erg arrogant. Stormstar zou hem aan hebben gesproken wanneer hij dit gezien had, maar het was zijn manier om dingen, waaronder katten, uit het territorium te krijgen.

Kort, sorry, ik kon niet zoveel met je post...
:: Die! :: Autumn11

Terug naar boven Ga naar beneden
Senji
Member
:: Die! :: DPKsfdL
Lianne
64

CAT'S PROFILE
Age: 74 ☾‘s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Senji
BerichtOnderwerp: Re: :: Die! ::   :: Die! :: Icon_minitimedo 8 nov 2012 - 19:39

Senji ging heel langzaam zitten en staarde met zijn lichtgevende ogen naar de kit voor hem. Van binnen voelde hij sadistische plezier oprijzen. Het was werkelijk waar heel schattig hoe deze kit blijkbaar een hele hoge dunk van zichzelf op had. Toen de kit uitgepraat was en zich omdraaide trokken Senji's mondhoeken heel lichtjes omhoog en sloeg hij toe. Hij zette een klauw op de rug van de kit, nagels ontbloot en duwde hem de grond in met zo veel mogelijk kracht zodat de kit zich niet los kon wrikken, met moeite zou kunnen praten en zou blijven liggen. Hij bracht zijn bek bij het oor van de kit en miauwde zacht met een stem die droop van de ingehouden plezier "Regel nummer één, keer nooit je rug naar de vijand" Hij ademde heel diep in en uit, dicht bij het oor van de kit. Voor hij sprak liet hij zijn nagels heel rustig een paar millimeter inzinken in de nek en rug van de onbekende kit. Hij bracht zijn bek weer bij het oor van de kit en hij miauwde met quasi nieuwsgierigheid "Nu dan, het zou onbeleefd zijn om elkaar niet te leren kennen, niet waar? Het is zeer on formeel om elkaar niet bij de naam te kunnen uitspreken. Zeg mij nu eens, wat is jouw naam, RiverClan kit?" Zijn stem was weer teruggekeerd naar die koude, emotieloze toon van eerst en hij staarde naar de kamp ingang om er zeker van te zijn dat niemand hem zag. Als dat wel zo was zou hij eerst inpijlen wie zijn tegenstander was voor hij aanviel. Te oud en te ervaren was niets voor hem, te jong en onervaren echter was veel interessanter. Het was oneerlijk. Een kit tegen een volwassen, getrainde eenling maar op dit moment interesseerde dat hem geen moer. Als hij met hem klaar was zou hij wel weer terug trekken naar zijn eigen territorium, voor nu was dit voldoende.


Gloating, I plant the seed inside your head. Right away, watch it grow.
:: Die! :: 6f8vet
Destroying your insides, pleading to comfort you. With my sadistic ways I watch the tears fall.

I crack a smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Autumnkit.
Member
:: Die! :: DPKsfdL
Lyan Payne |
151

CAT'S PROFILE
Age: :: 10 Moons ::
Gender:
Rank:
Autumnkit.
BerichtOnderwerp: Re: :: Die! ::   :: Die! :: Icon_minitimedo 8 nov 2012 - 20:20Autumn voelde een poot op zijn rug en draaide zich met een ruk om. Hij keek de kater voor zich met brandende ogen aan. "Regel nummer één, keer nooit je rug naar de vijand" Miauwde de kater. Autumn rolde met je ogen. "Training, ooit van gehoord? Pussy, ik ben een kitten die eigenlijk al gewoon Warrior kon zijn!" Siste hij en boorde zijn nagels in de grond. Hij begon zich te irriteren. De gespierde Tabby kater ging zitten en keek de grijze kat aan. Autumn was veel te groot voor zijn leeftijd, wist hij. Zijn leeftijd was 7 Moons en hij had de lengte en het geheugen van een Warrior. Hij gruwelde van Stormstar en alle Clans, als hij een Rogue was geweest zouden katten hem aangezien hebben als een volwassen kater. Een kat waar je bang voor was, Autumnkit gebruikte de Clan eigenlijk meer als dekking. Sinds zijn laatste moord zagen de Clankatten hem nog steeds als onschuldige kit.
:: Die! :: Autumn11

Terug naar boven Ga naar beneden
Senji
Member
:: Die! :: DPKsfdL
Lianne
64

CAT'S PROFILE
Age: 74 ☾‘s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Senji
BerichtOnderwerp: Re: :: Die! ::   :: Die! :: Icon_minitimevr 9 nov 2012 - 12:13

Senji voelde bijna een glimlach opkomen. Het vecht instinct van de kit was geweldig om aan te zien, bijna té geweldig. 'Training, ooit van gehoord? Pussy, ik ben een kitten die eigenlijk al gewoon Warrior kon zijn!' Zich niets aantrekkend van de eventuele beledigingen die de kit naar zijn hoofd gooide miauwde de lak zwarte kater op een quasi verbaasde toon met nog steeds die emotieloosheid er in verwerkt "Maar, kit toch? Waarom verlaat je deze clan dan niet? Ze hebben je niets te bieden, enkel een fabeltje over 'voorouders' .. hier buiten de clans hoef je je helemaal niets aan te trekken van regels, kun je gaan en staan waar je wilt en kun je doen en laten wat je maar wilt. Clankatten zijn beesten die zichzelf beter vinden dan de normale kat. Vertrek toch, kit. Je weet niet wat je mist" Hij zweeg daarna om zijn woorden even te laten inzinken en het als gif heel langzaam zich te laten verspreiden tot het de gastheer aantastte en vergiftigde. Hij krulde zijn mondhoeken iets om en glimlachte een beetje met een nu wat valsere uitdrukking. "Je ziet er niet echt jong uit nu ik je eens goed bekijk, weet je wel zeker dat deze clan je alles te bieden heeft? Hm?" Vervolgde hij toen, zijn oren gingen heel subtiel op een langzaam tempo naar achteren maar zijn klauwen bleven rusten op de kat zijn rug. "Ik bedoel .. leren zij jou speciale technieken? Behandelen ze je als een gelijke? Geven ze je de kans om het leiderschap over te nemen?" Hij zweeg weer en haalde zijn klauw weg. Hij zette hem naast de ander neer en wachtte af. Wat was het toch amusant om te zien hoe elke kat anders reageerde op zijn aanwezigheid.


Gloating, I plant the seed inside your head. Right away, watch it grow.
:: Die! :: 6f8vet
Destroying your insides, pleading to comfort you. With my sadistic ways I watch the tears fall.

I crack a smile
Terug naar boven Ga naar beneden
 
:: Die! ::
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: