Follow me trough our territory 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Follow me trough our territory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smoketear
StarClan
Follow me trough our territory DPKsfdL
Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Follow me trough our territory   Follow me trough our territory Icon_minitimedi 13 nov 2012 - 19:50


S M O K E T E A R


Hij liep nu terug naar het kamp om zijn zoon en broertje, zijn apprentices, op te vangen bij het kamp ingang. Vandaag zou hij het territorium laten zien en daarna zouden een hoop hunting training en fighting training volgen. Maar nu eerst een rondleiding door het territorium. Hij had net een goed gesprek met zijn dochter, Breakingdawn gehad, het was moeilijk geweest, en Smoketear had dingen goed uit moeten leggen. Hij hield van zijn dochter, en hij zou er alles aan doen om zijn band met haar weer net zo sterk als voorheen maken. Hij had er heel veel voor over, heel veel. De geur van muis drong zijn neus binnen, hij richtte zijn blik op de hoogte van de zon, en merkte dat hij nog zat tijd had, hij kon nog wel even een muisje vangen voor hij terug keerde, hij had als een waterrat gevangen en die legde hij neer op de grond en sloeg er een hoop bladeren overheen. Hij zakte in een mooie houding en sloop er op af, hij was meer gebouwd voor het vechten, maar zijn hunting moves waren goed genoeg om een hele fresh-kill-pile te vangen over een hele dag en nacht. Hij sloop richting de muis en stapte over een takje heen, al zijn zintuigen stonden op scherp, hij lette goed op met waar hij zijn poten neer zette, volgde de windrichting, luisterde naar de geluiden, alles was prima. Hij stopte met sluipen toen hij op de perfecte afstand stond. Daarna dook hij op het dier af en klemde hij meteen zijn kaken rond het lijfje van het dier, hij brak de botten en liep terug naar de waterrat, die nam hij in zijn bek en daarmee liep hij terug richting het kamp. Toen hij bij het kamp aan gekomen was zag hij Thistlepaw en Dragonpaw zich klaar maken, hij legde de prooien neer op de Fresh-kill-pile en liep terug naar het kamp ingang waar hij ging zitten en wachtte op zijn twee apprentices. Hij hoopte dat Thistlepaw een beetje met Dragonpaw op kon schieten, want hij wist dat zijn zoon niet de makkelijkste was. Hij sloeg zijn staart over zijn poten en wachtte rustig af.

--Thistlepaw&Dragonpaw--

I Might Be Loyal...
I Am Not Afraid To Kill
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw""
Member
Follow me trough our territory DPKsfdL
// Linn
471
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank:
Dragonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Follow me trough our territory   Follow me trough our territory Icon_minitimedi 13 nov 2012 - 20:03


Stilletjes gleden zijn groene ogen door de den, vele apprentices lagen nog te pitten en leken dat nog voor een tijd te doen. Hij kon echter niet heel lang slapen, dat was een van de vreemde eigenschappen die hij had. Weinig slaap, weinig eten, zo was hij gewoon. Hij werd er niet mager door, en raakte al zeker niet vermoeid. Sommige katten hoefden gewoon niet zoveel rust en voedsel. Hij duwde zichzelf op wetend dat hij zo stil mogelijk moest zijn. Wat natuurlijk geen enkel probleem was voor hem, aangezien zijn normale manier van lopen al helemaal geen geluidje maakte. Hij liep de den uit en snoof de frisse ochtend geuren, waar hij zoveel van genoot, in zich op terwijl hij zijn ogen ondertussen sloot. Het was wel erg vroeg, Smoketear zou vast nog niet klaar staan om hem mee te nemen door het territorium. Een diepe zucht rolde uit zijn mond waarna hij naar de prooistapel toe stapte en een magere, kleine vis ervan af raapte. Het was bladkaal, dus hoogst waarschijnlijk moest hij genoeg eten overlaten voor zijn mede clangenoten. Nu een dikke muis eten, zonder iets gedaan te hebben zou hij nooit doen. Hij at het snel en behendigd op, alsof het helemaal geen probleem was om de graden te ontwijken. Hij likte zijn lippen af nadat hij klaar was en maakte een genietend geluid waarna hij opstond en zichzelf grondig begon te wassen. De tijd ging sneller voorbij dan hij dacht, want daar stond Smoketear al. Snel stond hij op en liep hij geruisloos op de kater af. "Goedemorgen." Klonk zijn stem vriendelijk, waarna hij voor de kater ging zitten. "Ik neem aan dat ik niet eens hoef te vragen wat we gaan doen, toch? Een rondleiding door het gebied?" Hij had er al zoveel verhaaltjes van gehoord van de andere apprentices, dat hij wel wist wat er allemaal volgde deze training. Als Smoketear het dan zo deed als de andere mentoren, natuurlijk.

Terug naar boven Ga naar beneden
Thistleclaw
StarClan
Follow me trough our territory JBOY3Me
»q.u.i.n.t.y«
788
Actief
I'm a predator, but I don't have to be a killer

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thistleclaw
BerichtOnderwerp: Re: Follow me trough our territory   Follow me trough our territory Icon_minitimezo 9 dec 2012 - 16:55

De dag was al vroeg aangebroken, maar toch lag de kleine kitten nog te slapen in zijn warme nestje. Vandaag zou de trainingen met zijn vader en ... wat was Dragonpaw eigenlijk van hem? Het was de zoon van zijn opa, was het dan zijn neefje? Thistlepaw wilde er niet over nadenken, niet nu hij nog zo lekker lag te slapen.
Een staart in zijn gezicht bracht daar echter verandering in. De vlamgekleurde ogen van de jonge apprentice schoten open en hij greep de staart tussen zijn kaken vast. Gevolgd door een pijnlijk gekrijs van de apprentice die hij had gebeten. Thistlepaw grijnsde en liet de staart los, de apprentice vluchtte direct naar buiten toe. Hij keek om zich heen en merkte dat de andere apprentices hem vreemd aanstaarde. Thistlepaw zuchtte en rekte zich uit, waarna hij de apprentice den uitliep.

Net toen de jonge apprentice wilde gaan eten, zag hij Smoketear en Dragonpaw verdwijnen uit het kamp. Snel schrokte hij de vis naar binnen toe en rende achter zijn vader aan, ondertussen knikte hij naar de andere apprentice. Dragonpaw mocht hij wel, ze waren immers familie, maar hij was tenminste niet zo'n zwakkeling als zijn eigen zusje, Mistpaw.
Toen Smoketear stil hielt en hij Dragonpaw iets hoorde zeggen, bleef Thistlepaw iets op de achtergrond. Hij wilde geen rondleiding, hij wilde weten hoe 'ie zich kon verdedigen. Nee, nog beter, hoe hij moest aanvallen en vechten! Maar hij wist dat dit ook bij zijn training hoorde, dus moest hij er wel aan mee doen. "Waar beginnen we?" vroeg hij daarna, om wat inspraak in het gesprek te krijgen.


Spoken~
Terug naar boven Ga naar beneden
Smoketear
StarClan
Follow me trough our territory DPKsfdL
Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Follow me trough our territory   Follow me trough our territory Icon_minitimema 10 dec 2012 - 1:02


S M O K E T E A R


Smoketear sloeg zijn staart over zijn poten terwijl hij afwachtend rond keek. Zijn blik stopte bij de apprentices den waar zijn twee apprentices zo toch wel uit moesten komen. En ja wel, eerst kwam Dragonpaw in beeld, zijn broertje, en niet veel later dook zijn zoon ook op. Zijn zoon leek veel op hem, en had de zelfde ambities. Zijn zoon had exact de zelfde kleuren, en ook exact de zelfde oog kleuren. Thistlepaw was een zoon om trots op te zijn. Hij en Breakingpaw betekende toch wel heel erg veel voor hem. Zijn andere kits betekende ook super veel voor hem, alleen die twee hadden allebei iets wet hun anders maakte voor hem, en hem op een andere manier om hun lied geven, de rest stond exact gelijk. Rosepaw, en Mistpaw betekende ook heel veel voor hem, zijn andere kittens van zijn andere nest waren meer aan de kant gegaan en keken ook minder snel naar hem. Breakingdawn niet, Breakingdawn was nu weer de dochter zoals ze vroeger was geweest. Rosepaw en Mistpaw stonden daarom misschien ook wel ietsje hoger. Hij kon er niks aan doen, het was gewoon de band die hij met zijn kittens allemaal op bouwde, de een was sterker dan de ander. Dragonpaw kwam aan lopen, en Smoketear duwde zijn gedachte weg en keek op zijn broertje neer. Hij groette hem met een goedemorgen, en Smoketear knikte terug ter begroeting. Daarna kwam Thistlepaw aan lopen, en ook die knikte hij toe, anders, maar wel met de zelfde bedoeling, een groet. "Ik neem aan dat ik niet eens hoef te vragen wat we gaan doen, toch? Een rondleiding door het gebied?" Smoketear knikte. "Dat heb je goed geraden, en als we er een beetje snel door heen komen, kunnen we daarna nog wel bezig met gevecht training," sprak hij kalm met zijn zware stem. Hij wist dat dat was wat Thistlepaw wou. Maar al had Thistlepaw dat niet gewild, hij vond dat de katers zich meer op het vechten mosten storten, natuurlijk ook jagen, maar dit waren katers, en die wou hij ook zo trainen, als échte warriors, warriors met moed en kracht. "Waar beginnen we?" Vroeg zijn zoon, die duidelijk beginnen wou. Een grijns vormde rond zijn snoet en hij stond op en wenkte de twee apprentices mee, tevens zijn familie. "We volgen de Stream tot Small Forest en gaan vervolgens langs de rivier die grenst aan Thunderclan, vervolgens komen we dan aan bij The Waterfall, en gaan we daarna de weg terug, daar ergens zullen we nog wat Fighting Moves trainen," roosterde Smoketear in waarna hij zijn pas versnelde. Ze gingen langs de Stream in de richting van Small Forest, toen ze wat meer tussen de bomen stonden vertraagde Smoketear zijn pas en keek zijn twee apprentices aan. "Dragonpaw, vertel me wat je ruikt," sprak hij. Smoketear zelf snoof ook de lucht op, en rook schrale lucht van een lijster en een wat meer verse lucht van muis, maar niet zo danig vers dat de muis nog in de beurt moest wezen. De sneeuw maakte de lucht ook minder sterk. Ook rook hij de lucht van een patrouille van hun eigen clan die langs was geweest. Bij een rondleiding door het territorium werd natuurlijk ook altijd de geur vermogens van de apprentices getest. Daarna wende hij zicht tot zijn zoon. Hij meende ook nog een zwakke geur van vos te reuken, maar die was heel zwak, en was hier allang weg. "En vertel mij wat jij ruikt, Thistlepaw," sprak hij toen waarna zijn vurige blik op Thistlepaw rustte.

Words: 595 Mood: Serieus and calm Company: Thistlepaw &'nd Dragonpaw

I Might Be Loyal...
I Am Not Afraid To Kill
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Follow me trough our territory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: