Everything at once 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Everything at once

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolftail
StarClan
Everything at once DPKsfdL
Chi
1455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Time has stopped {55 moons}
Gender:
Rank:
Wolftail
BerichtOnderwerp: Everything at once   Everything at once Icon_minitimezo 2 dec 2012 - 11:33

As sly as a fox, as strong as an ox
As fast as a hare, as brave as a bear
As free as a bird, as neat as a word
As quiet as a mouse, as big as a house
Met snelle passen baande hij zich een weg door het Shadowclan territorium en arriveerde uiteindelijk bij de Burnt Scyamore. Het bevond zich niet echt ver weg van de Thunderclan en dus was dit de perfecte plek om te patrouilleren. Hij spitste zijn oren en vernauwde zijn ogen om alles beter te kunnen horen en zien. In het kamp had hij te horen gekregen van enkele Warriors dat er hier een verse Thunderclan markering was, veel te dicht bij het Shadowclan territorium. En daarom was hij hier, om uit te stippelen of er echt een Thunderclanner was die gek genoeg was om op zijn territorium te komen. Zo ja, dan zou hij niet wachten maar die direct verjagen. Katten begonnen te denken dat de Shadowclan zich koest hield. Hij durfde nog niet eens na te tellen hoeveel Rogue's hij de laatste dagen al had moeten verjagen. Alsof ze maar bleven komen, als een invasie van eenlingen. Bij die gedachte begon hij lichtjes te grijnzen en vouwde hij zijn oren weer tot een neutrale stand. Er was hier niemand, geen Thunderclan kat en ook geen Rogue. Tevreden wou hij zich omdraaien maar kreeg net het idee dat hij dan ook eerst nog even kon gaan jagen. Extra prooi voor de Clan kon toch nooit kwaad hé? De lichtbruine tabby kater trippelde even door en nam de diverse geuren in hem op. Sommigen geuren kon hij direct plaatsen, maar wat er hem het hardste opviel was dat er nog een Shadowclan geur was. Een sterke. Hij was dus blijkbaar toch niet de enigste hier..

+ Frostypaw


Everything at once CSSuX15
there's such a difference between us and a million miles. it's no secret, the both of us are running out of time
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostychill
Member
Everything at once DPKsfdL
Ann -3-
288

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
Frostychill
BerichtOnderwerp: Re: Everything at once   Everything at once Icon_minitimezo 2 dec 2012 - 14:53

Overal lag bloed. Lijken van dode katten. ShadowClan katten. Slechts een paar katten wandelden rond, maar dat waren tevreden BloodClan katten. Hun bebloede bekken waar een misselijke glimlach op stond was enger dan een kat kon wensen. Hun klauwen graaiden naar de lijken als een soort "test" of ze nog leefden. Dan bewogen ze zachtjes heen en weer, maar slechts door de aanraking. Een kleine, witte poes keek met grote ogen naar alle katten die ze verloren had. Faithstar, al zijn negen levens eruit gezogen. Shrewleap, waarvan, ziekelijk genoeg, de kop miste. Wolftail, maar zonder staart. Was echt iedereen d... Opeens voelde er tanden in haar nekvel, en ze werd omhoog getrokken. 'Icy! Hier hebben we er nog een!' riep een stem boven haar. Wild spartelde Frosty tegen. Die stomme BloodClanners! Háár leven was niet te koop. Ze beet in de schouders van de BloodClankater, die het uitschreeuwde en haar daarbij losliet. 'Sukkel! Daar gaat ze!' riep een ander, en Frosty werd afgeleid. Toen botste ze tegen iemand op. Scourge! Wat deed die hier?! Hij was dood! Maar Scourge stapte opzij en daar was Icy, die zei: 'Ach, is het kleintje gevallen?' Dus zij was de enige die Scourge kon zien... Opeens sprong iemand op haar. Frosty grauwde en zei: 'Ga van me af, mislukte haarbal!' Maar in plaats daarvan voelde ze een stekende pijn in haar nek, en langzaam werd alles zwart. Nog net kon ze de glimlach van Scourge zien, die zijn vleugels spreidde, en door de grond naar de hel afdaalde...

Krijsend werd Frosty wakker. Ze stond met haar haren overeind, en keek verwilderd rond. Waar wás iedereen?! Ze keek naar buiten. Shit! Sunhigh! Ze had veel te lang geslapen. Wat was ze blij dat ze jacht corvee had. Dan moest ze in haar eentje jagen. Ze stormde naar buiten, maar de droom bleef in haar kop hangen. Dit had ze vaker gehad... Een merel! Ze zakte in elkaar, en wou net springen, maar wat... Scourge stond voor haar, met gespreide vleugels, en bewoog zijn lippen omdat hij wat zei. Er kwam geen geluid uit, maar Frosty wist wat hij zei: 'Murderur' Frosty gilde en de merel was verdwenen. Net zoals Scourge. Ze hyperventileerde een beetje, met een bezweet gezicht. Ze had gehallucineerd. Dit was niet goed. Ze had het warm, wat misschien koorts kon betekenen. Ze rende weg, niet wetend waarheen en wat ze moest doen. Toen merkte ze dat haar poten haar naar de Burnt Scyamore hadden geleid. Daar zakte ze in elkaar en begon zachtjes te huilen om alles wat er gebeurde. Daar stond verderop Scourge, met een enge glimlach. Ze wou roepen dat hij weg moest, maar ze had de kracht niet.


Everything at once 2jcxyip
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolftail
StarClan
Everything at once DPKsfdL
Chi
1455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Time has stopped {55 moons}
Gender:
Rank:
Wolftail
BerichtOnderwerp: Re: Everything at once   Everything at once Icon_minitimezo 2 dec 2012 - 15:37

Hij hoorde in de verte een oorverdovend gegil en vernauwde zijn cyaan blauwe ogen tot twee venijnige halve manen. Algauw had hij het gevoel gekregen dat er iemand op hem afrende en zoals verwacht draaide hij zich verbaasd om en zag toe hoe er een witte Apprentice huilend in elkaar neer zakte op de grond. Hij bleef eerst een paar seconden verstard toekijken waarna hij het besluit nam om uit te gaan dokteren wat er mis was met de poes. 'Gaat het een beetje?' Er was geen twijfel mogelijk, ze kwam van de Shadowclan. Wolftail had d'r al wel vaker zien zitten bij de rest van de Apprentice's, echter wist hij haar naam nog niet. Met voorzichtige passen stapte de bruine tabby op de poes af en tikte zacht met zijn neus tegen haar flank. Soms was fysiek contact nodig om de andere te laten weten dat alles oké was. Ongerust nam hij weer een paar stappen naar achter zodat hij haar niet ze afjagen, of haar een ongemakkelijk gevoel zou geven.


Everything at once CSSuX15
there's such a difference between us and a million miles. it's no secret, the both of us are running out of time
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostychill
Member
Everything at once DPKsfdL
Ann -3-
288

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
Frostychill
BerichtOnderwerp: Re: Everything at once   Everything at once Icon_minitimezo 2 dec 2012 - 18:06


Een beetje versuft keek Frosty op naar Wolftail, die bezorgd over haar heen gebogen stond. Ze snoof alsof ze een niezende hond was, maar het was haar gewone ademhaling. Bezorgd drukte Wolftail zijn neus tegen haar flank, en er ging een schok door haar lichaam heen. Ze nieste van een sneeuwvlok die op haar neus viel. Wat was dat voor een spul? 'Gaat het een beetje?' vroeg hij. Frosty knikte, maar het zag er niet echt overtuigend uit. 'A-Alleen een beetje ziek... zei ze. Ze keek verwonderd naar de kleine, witte dingetjes die uit de lucht vielen. Het was even wit als haar vacht, zelfs witter. Ze keek naar Wolftail, die daar nog steeds stond. Maar achter hem verschenen twee vleugels, en Scourge stapte achter Wolftail vandaan met een zieke glimlach. Weer had ze het: ze hallucineerde en kon geen woord uitbrengen. Met grote bange ogen keek ze naar hem, maar Scourge verdween alweer. Ze schudde haar hoofd en probeerde gefascineerd op het witte lucht spul te letten. 'Wat is dat?' vroeg ze stil


Flutje


Everything at once 2jcxyip
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolftail
StarClan
Everything at once DPKsfdL
Chi
1455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Time has stopped {55 moons}
Gender:
Rank:
Wolftail
BerichtOnderwerp: Re: Everything at once   Everything at once Icon_minitimezo 2 dec 2012 - 18:29

Nog steeds bezorgd keek hij haar aan. Zonet stond ze nog half te hyperventileren, maar gelukkig was dat over gegaan. 'Ben je al langs Goldenpelt geweest?' Vroeg hij ietwat nieuwsgierig en toonde een lichte grijns toen de poes opschrok van de sneeuwvlokken. Dit moest hoogst waarschijnlijk haar eerste keer zijn dat ze de sneeuw zou zien. 'Die vlokken die je ziet noemt men sneeuw. En als het hard sneeuwt dan verschijnt er een wit laagje op de grond.' Bracht hij haar bij en keek d'r vriendelijk aan. Ze moest nog jong zijn, aangezien ze een Apprentice was en ze nog nooit sneeuw had gezien. Hijzelf dacht toen dat de wereld verging. Wat dus niet zo bleek te zijn uiteindelijk.. 'Misschien is het handiger dat je terug keert naar het kamp.' Miauwde hij met een bezorgde toon in zijn stem en dabde even in de aarde onder zijn poten. Ze zag er niet echt goed, eerder sipjes. Eigenlijk was de drang om te vragen of er iets mis was groot, maar hij deed het toch niet want als het privézaken waren dat had hij er niets mee te maken.


Everything at once CSSuX15
there's such a difference between us and a million miles. it's no secret, the both of us are running out of time
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Everything at once   Everything at once Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Everything at once
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: