It's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Northernlight
Member
It's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ] DPKsfdL
Aurora Borealis
987
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank:
Northernlight
BerichtOnderwerp: It's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ]   It's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ] Icon_minitimedi 18 dec 2012 - 17:28


Northernkit


Northernkit haar ademhaling ging op een heel relaxed en rustig tempo terwijl de zonnenstralen haar vacht en huid verwarmde voor de korte tijd dat de zon kon door breken. Voor Bare-leaf was het nog best warm maar wat was Northernkit nou gewend, ze was geboren in Leaf-fall. De kleine kitten was een weesje die bij haar beste vriendinnetje, haar enige vriendinnetje leefde en niet van haar zijde week. Ze zag Northernkit als haar zusje. De twee kittens hadden de zelfde naam voor het gemak noemde ze zichzelf Light en noemde ze haar vriendinnetje Dancer. Maar ze accepteerde alleen dat koosnaampje van Dancer zelf. Was jij niet Dancer dan kon je nog wel eens een klauw in je oog verwachtten.

Het kleine en nog zo jonge poesje had al veel mee gemaakt haar ouders waren voor haar ogen afgeslacht toen ze 2 moons was voor een partij Bloodclanners. Waarom zij nog leefde was al een wonder. Ze praatte er nooit over ze gedroeg zich gewoon als een bitch en niets kon haar stoppen behalve dancer, zij was de enige om wie light gaf.

Langzaam opende Northernkit haar ogen en keek rond in de nursery. Daar lag weer die freak die tegen blaadjes praatte. langzaam kroop ze naar de kitten van wie ze had vermeend dat het Ravenkit was en pakte het blaadje op met haar bek en legde het buiten onder een steen en ging op een afstandje zitten terwijl haar staart zwiepte en haar ogen gefixeerd stonden op de uitgang van de Nursery met de steen misschien een meter voor de uitgang. Haar vacht rilde even van de kou.

Words: unknown Company: Northernkit 'Dancer' Mood: Amused
Doing || 'speaking'

I know I am a bitch, so deal with it

Theme
Voice: Lucy Heartfilia - Fairy TailIt's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ] Wq8T2nr
::


Laatst aangepast door ~Northernkit op za 5 jan 2013 - 1:07; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Northerndancer
Member
It's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ] DPKsfdL
The Northern Dancer
81
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank:
Northerndancer
BerichtOnderwerp: Re: It's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ]   It's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ] Icon_minitimeza 5 jan 2013 - 1:04

In de Nursery lag een klein pluizig poesje te slapen, met een langzaam op en neer gaande borstkas. Haar dromen waren zacht en vredig, zoals ze zelf ook was. Ze zou nooit ruzie zoeken of gemeen doen tegen anderen. Gelukkig maakte niemand daar misbruik van, en al was dat wel zo dan zou haar 'oudere zus' Light haar wel uit de problemen helpen. Die stond altijd voor haar klaar zoals zij ook voor haar klaar stond. Zij was dan wel echter anders in haar handelen en haar praten, maar ze begrepen elkaar toch prima desondanks de grote verschillen tussen hen twee. Light kon soms best wel knorrig zijn, maar daar trok ze zich gewoon niks meer van aan, dat was het beste. Althans zo had ze zelf geleerd, in het begin had het haar wel lastig gezeten dat Light zo gemeen was. Maar na een tijdje begon ze in te zien dat dat simpelweg Light haar manier van doen was. Ze was er mettertijd aan gaan wennen en had haar geaccepteerd zoals ze was.
Langzaam schoten de heldere oogjes van het poesje open en rekte ze zich geeuwend uit. Ze had weer eens te lang geslapen en had een vrolijke dag verspild. Maar ze maakte zich geen zorgen, er was nog genoeg tijd over voor plezier en vrolijkheid. Nog net zag ze Light de Nursery uitglippen en langzaam kwam het jongere poesje omhoog. Ze sloop naar de uitgang en keek heel stiekem om het hoekje. Daar zag ze Light een blad onder een steen verstoppen. Ze kende Ravenkit maar vaag, maar wist wel dat dat blaadje volgens iedereen zijn enige vriend was. ''Light!'' Riep ze zacht en wandelde de den uit. Haar gezichtje stond vriendelijk terwijl ze Light aankeek. ''Dat is toch helemaal niet lief om te doen?'' Vroeg ze terwijl ze met haar witte pootje naar het blad wees.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's just a leaf, deal with it [ N O R T H E R N K I T ]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: