I expected you, my dear [ O P E N ] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 I expected you, my dear [ O P E N ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aegon
Member
I expected you, my dear [ O P E N ] DPKsfdL
Herbert Targaryen
335

CAT'S PROFILE
Age: .: ЭЧ мσσηѕ. :.
Gender:
Rank:
Aegon
BerichtOnderwerp: I expected you, my dear [ O P E N ]   I expected you, my dear [ O P E N ] Icon_minitimevr 21 dec 2012 - 21:20

De stank was onmiskenbaar. Het hing overal aan en kenmerkte elke muizenlengte van het territorium. De geuren krulden zich als lange grijparmen rond alles wat het tegenkwamen en maakten het de hunne. Het stonk naar regels, naar beperkingen, naar normen. Het stonk naar haat tegenover buitenstaanders, naar conservatieve gedachten, naar het kleineren van katten die iets minder konden. Het stonk naar Clans. Aegon had er, tot zijn schande, zelf nog deel van uit gemaakt. Het hadden de eerste vijftien moons van zijn leven uitgemaakt. Allen waren ze zwaar en moeilijk geweest. Hij was vernederd, uitgescholden en zijn hart was er gebroken. Toch had de sluwe kater er kennis vergaard, hij had er technieken geleerd die later nog zijn leven hadden gered en had er zware trainingen ondergaan die zijn afgetrainde lichaam hadden gecreëerd. Maar sommige lasten zijn te zwaar om lang verder te torsen en soms drukten dingen zodanig op je schouders dat het nuttiger was om ze uit je leven te verwijderen en met een wit blad verder te gaan. Dat was precies wat Aegon had gedaan, hij had zijn verleden uitgewist met de metaalachtige smaak van bloed. Bij de gedachte aan zijn vergelding vouwden zijn lippen zich om tot een dunne glimlach. Aegon leek zich nonchalant te verplaatsen, alsof hij maar wat in het wilde weg rond marcheerde, maar dat was een leugen. De kater meette zijn stappen aandachtig af en zocht naar zwakke plekken in het landschap. Hij wist perfect waar hij zichtbaar was en waar niet. En als een voorbijganger hem zou opmerken, dan zou deze met harte aannemen dat hij aan het lanterfanten was. Katten graag geloofden wat hun hart hen vertelde en vergaten wat hun ogen in werkelijkheid detecteerden, van die onwetendheid maakte Aegon gretig gebruik. Er stak een scherpe wind op, gevoed door de koude die leaf-bare elk jaar bracht. De kater schudde zijn pels, alsof hij de kille lucht van zich af wou werpen. Voor hem stak een reusachtige boom op uit de grond als een klauw die de hemel wou openscheuren. De plant werd doorklieft met een enorm litteken, als geschenk van de starclan. Op de plek waar de bliksem was ingeslagen liep en grote scheur, de wonde vertakte en had onregelmatige pieken die naar overal uitliepen. De stank van Shadowclan werd hier nog erger, alsof de katten het hier hadden ondergepiest. Aegon sprong lenig in de kale eik en werkte zich behendig naar boven. Hij balanceerde op een dikke tak en trippelde naar het uiteinde toe waar hij zich neerlegde. De voorzichtige glimlach had zich ontplooid tot een grijns en de ogen van de kater twinkelden uitdagend. Zijn poten bungelden naar beneden en hij legde zijn kop op het schilferige hout, wachtend op een nieuwe gast.


{ O P E N voor een W A R R I O R }


667, Their's just one difference with te beast; Í am gorgeous

»» вℓσσ∂ αη∂ ƒιяє ««

You don't want to wake the dragon, do you, Aegon ?


I expected you, my dear [ O P E N ] Herstamp2 I expected you, my dear [ O P E N ] Herstamp1

Spoiler:

I expected you, my dear [ O P E N ] Dca7ue
Tumblr
Terug naar boven Ga naar beneden
Deadstorm
Member
I expected you, my dear [ O P E N ] DPKsfdL
Abigail
295

CAT'S PROFILE
Age: 30 maanden
Gender:
Rank:
Deadstorm
BerichtOnderwerp: Re: I expected you, my dear [ O P E N ]   I expected you, my dear [ O P E N ] Icon_minitimezo 23 dec 2012 - 11:13

Deadstorm ligt op de grond in het kamp. Hij staard voor zich uit, en neemt elke beweging in het kamp op. Hij hoorde achter zich een leerling het kamp in komen trippelen, zo te horen haar eerste prooi die ze had gevangen, want het enthousiasme was groot. Hij draaide zijn kop en zag de leerling richting de oudsten trippelen. Hij spitste zijn oren. ‘Deadstorm k…’ Sprak een warrior. ‘Nee’ onderbrak Deadstorm de zin van de warrior. ‘Maar..’ ‘Nee’ Onderbrak hij hem weer. Voordat de warrior nog iets kon zeggen was Deadstorm opgestaan en het kamp uit gerend. Hij wist eigenlijk niet waarom hij hier nog was? Dag in dag uit op jacht. Het begon saai te worden. Deadstorm verlaagde langzaam zijn snelheid tot een loop snelheid. Hij keek om zich heen. De bomen bewogen langzaam heen en weer in de wind. Hij hoorde vogels fluiten, en het zachte geruis van de wind. In de verte zag hij de oude eik staan. Toen hij eenmaal dichterbij kwam stopte hij gelijk met lopen. Er klopte iets niet. Hij keek om zich heen. Hij spitste zijn oren en keek om zich heen. De lucht verraden niks. Toch vertrouwde hij het niet.


I expected you, my dear [ O P E N ] O89a87I expected you, my dear [ O P E N ] Vmszew
╔╦╦
╠╬╬╬╣
╠╬╬╬╣OK! WHO ATE MY
╠╬╬╬╣CHOCOLATE!!?
╚╩╩╩╝
Terug naar boven Ga naar beneden
Aegon
Member
I expected you, my dear [ O P E N ] DPKsfdL
Herbert Targaryen
335

CAT'S PROFILE
Age: .: ЭЧ мσσηѕ. :.
Gender:
Rank:
Aegon
BerichtOnderwerp: Re: I expected you, my dear [ O P E N ]   I expected you, my dear [ O P E N ] Icon_minitimewo 26 dec 2012 - 19:37

Een hele tijd veranderde er niets in het landschap. Er waren geen bewegingen die de rust verstoorden en Aegon verveelde zich te pletter. Een gaap ontsnapte uit zijn bek. En daarna nog een, en nog een. Zijn blik werd al omfloerst en zijn poten begonnen zwaar te wegen tot hij iemand in het oog kreeg. Eerst was het een donker stipje, ver weg en vaag maar langzaamaan groeide het. Het ding kreeg een vorm en kleur, steeds ontluikte er een nieuw detail tot Aegon het dier volledig kon beschrijven. Het was een sterk gebouwde kater met een ravenzwarte pels die glom in het waterige zonlicht. De krijger had vuurrode ogen en er waren enkele littekens over zijn lichaam verspreid. Het was zo te zien een gespierde warrior en waarschijnlijk een geducht tegenstander, maar het was een clankat. De kater leek hem niet te zien. De dwaas spitste zijn oren wel en liet zijn blik even rond gaan maar gaf toen op; al stonden zijn ogen wel achterdochtig. Aegon knipperde even en slaakte een geïrriteerde zucht. Waren dan alle clanners zo dom als het achtereind van een das? "Ben je blind of zo?", snauwde de rogue stekelig. Hij staarde de krijger met een kil venijn aan en liet zijn blik onderzoekend over het lichaam van zijn gesprekspartner glijden. "Als je me van deze armzalige pispaal wil afjagen, ga je gang maar je moet me wel komen halen", vervolgde Aegon donker:"Of ben je even zwak als dom?". Het ging de éénling goed af om te schelden en te snauwen, de ontlading was fijn. Meestal speelde de kater de sluwe en altijd beleefde gluiperd omdat het grappig was om katten met hun twee poten in de val te zien trappen maar soms was het te veel werk. De ex-riverclanner spuugde minachtend voor de voeten van zijn gast en staarde hem brutaal aan. "Wat doen jullie eigenlijk met deze boom? Het ruikt alsof jullie hem als wc gebruiken", sneerde hij weer. Er speelde een glimlach op zijn lippen terwijl de kater wachtte op een antwoord.


667, Their's just one difference with te beast; Í am gorgeous

»» вℓσσ∂ αη∂ ƒιяє ««

You don't want to wake the dragon, do you, Aegon ?


I expected you, my dear [ O P E N ] Herstamp2 I expected you, my dear [ O P E N ] Herstamp1

Spoiler:

I expected you, my dear [ O P E N ] Dca7ue
Tumblr
Terug naar boven Ga naar beneden
Deadstorm
Member
I expected you, my dear [ O P E N ] DPKsfdL
Abigail
295

CAT'S PROFILE
Age: 30 maanden
Gender:
Rank:
Deadstorm
BerichtOnderwerp: Re: I expected you, my dear [ O P E N ]   I expected you, my dear [ O P E N ] Icon_minitimedo 27 dec 2012 - 11:31

'Ben je blind of zo?" Sprak een Rogue van uit een boom. Deadstorm keek de rogue aan. 'Nee' Sprak Deadstorm. Hij bleef de rogue kil aan kijken. "Als je me van deze armzalige pispaal wil afjagen, ga je gang maar je moet me wel komen halen", vervolgde Aegon. Deadstorm bleef de kat aan staren zonder iets terug te zeggen. "Of ben je even zwak als dom?" Zei de rogue. 'Waarom zou ik? Als jij daar lekker zit blijf je er maar lekker zitten' Sprak Deadstorm. Deadstorm ging zitten, en begon zijn poten te wassen. "Wat doen jullie eigenlijk met deze boom? Het ruikt alsof jullie hem als wc gebruiken'' Snauwde de kater. 'Mischien' Sprak Deadstorm. Hij ging er niet tegenin. Hij zou er toch niks mee berijken. Hij had geen hekel aan Rogue's zoals de meeste uit zijn clan. Hij was eigenlijk geen clan kat. Hij leefde er wel, hij jaagde, en hij trainde een leerling, maar de code kon hem weinig schelen. Waarom zou hij alleen op zijn eigen terretorium blijven, als er nog een veel groter terein te bekijken was?


I expected you, my dear [ O P E N ] O89a87I expected you, my dear [ O P E N ] Vmszew
╔╦╦
╠╬╬╬╣
╠╬╬╬╣OK! WHO ATE MY
╠╬╬╬╣CHOCOLATE!!?
╚╩╩╩╝
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I expected you, my dear [ O P E N ]   I expected you, my dear [ O P E N ] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I expected you, my dear [ O P E N ]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: