Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Yaisa
Member
Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] DPKsfdL
310
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Yaisa
BerichtOnderwerp: Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom]   Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] Icon_minitimema 24 dec 2012 - 20:33

Langzaam dwarrelde spierwitte sneeuwvlokjes naar beneden en landde geluidloos op de grond. Langzaam maar zeker vomde er een wit deken op de grond. De witte vlokjes begonnen steeds sneller te vallen. Al snel veranderde het kleine sneeuwbuitje in een sneeuwstorm. Als je in die stom liep voelde je de koude wind in je gezicht snijden en de sneeuwvlokken voelde als kleine hagelsteentjes als ze op je gezicht landden. Katten zouden door deze barre kou sterven. Of ze gaan heen aan een vreselijke ziekte genaamd greencough. Greencough kwam vaak voor in Leaf-fall en Leaf-bare. Het is een vreselijke ziekte. Zelfs voor de slechtste katten in de Bloodclan was het een hell.

Een zilvergrijze poes vocht tegen de keiharde wind van Leaf-bare. Met haar ogen tot spleetjes geknepen keek ze om zich heen. Het eens zo bekende landschap was veranderd in een totaal onbekende wereld. Waar je onderhand in zou verdwalen. Er was onderhand geen straaltje zon te bekennen alles was wit geworden. De hele lucht leek een witte waas netzoals de grond een wit deken leek. Een zucht verliet de longen van de eenzame kattin. Ze had het koud, ze had geen idee of ze deze barre koude wel zo gaan overleven aangezien ze geen idee had waar ze was. Hevig rillend liep ze maar verder, hopend op een plekje dat ze herkende en haar terug naar het Elite camp zou leiden. Eigenlijk had ze nooit weg moeten gaan uit het camp. Ze wilde gaan jagen omdat ze wel trek had in een muisje, of die nou veel vlees op zijn botten had of niet. Toen ze het camp verliet sneeuwde het al aardig. Toch had ze niet verwacht dat dat sneeuwbuitje zou veranderen in zo'n grote storm waar je geen hand meer voor ogen zag. Ineens stond ze op een gladde ondergrond. Geschrokken door de plotselinge gladheid viel de zilvergrijze poes op haar bek. Ze zuchte toen ze opstond en haar vacht uitschudde, blijkbaar stond ze op de rivier die het territorium van de Thunderclan en de Riverclan scheid. Nu wist ze gelukkig ongeveer waar ze was. Yaisa likte haar lippen af omdat die helemaal onder de sneeuw waren door de val. Ze schudde nog even haar hoofd, enkele sneeuwvlokken vielen nog op de grond. Als ze hier bleef staan zou ze zeker weten ondergesneeuw worden. EN dan komt ze helemaal niet meer thuis. Yaisa gokte een richting waar ze heen moest. Ze baande in een drafje een weg door de sneeuw heen. Ze had echt geen enkel idee waar ze heen moest. Misschien die goede kant op of juist totaal de verkeerde kant. Agh, ze zou er snel genoeg achterkomen."
Opeens zag ze een donker gestalte staan in de verte, ze had geen idee wat het was. Het kon net zo goed een badger zijn, of een kat. In hoop van zegen dat het beest haar wilde helpen liep ze erheen. Al snel zag ze dat het de vorm van een kat was. Ze kon niet ruiken van welke clan die kwam. 'W-weet jij waar ik ben?' Zei ze met een trillende stem. Haar tengere lijfje bewoog helemaal heen en weer van de kou. Ze hoopte dat deze kat haar tenminste de goede weg kon wijzen naar de Twoleg place. Als ze nu ergens geen behoefte aan had was het wel een gevecht. Want ze wist wel zeker dat dit geen clan mate was. haar cycaan blauwe ogen keken de kat hoopvol aan, wat die kat ook van plan was met haar. Als het maar geen gevecht was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blossom •
Member
Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] DPKsfdL
Babs
991

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 70 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom]   Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] Icon_minitimema 24 dec 2012 - 20:50

[image]
APPLEBLOSSOM
ROLLING GIRL LIVES ALWAYS IN A DREAM

Ze was totaal verrast geweest door het gure weer. Het ene moment was Appleblossom aan het jagen in het Riverclan gebied, het volgende moment begon de sneeuw met bakken uit de hemel komen vallen. Eerst had ze gedacht dat ze dit kleine buitje nog wel kon overleven. Ze durfde immers niet met lege poten terug te keren naar het Riverclan kamp. Ze zou zich ten eerste al schamen als ze dit zou doen, maar ten tweede had de clan de prooi nodig. Hierom wilde ze dan ook doorzetten, zichzelf bewijzen en de clan steunen. Dit plan keerde zich echter tegen haar en stak haar als een mes in de rug toen de storm plotseling veel erger werd. De poes zag geen poot meer voor ogen en de kou begon aan haar neus te steken. Haar poten zonken diep weg in de sneeuw en klompen ijs hingen aan haar vacht. Dit maakte het lopen alleen maar zwaarder en vervelender. En de kou maakte haar nog moe ook. Op dit soort momenten was ze ietwat blij met haar redelijk lange vacht. Maar het was nu lang niet genoeg om haar warm te houden. Rillingen liepen door haar lichaam heen terwijl ze voortploegde. Haar tanden klemde ze op elkaar, maar ze hield verschrikt halt toen ze een schaduw zag in de sneeuw. “H-hallo?” Miauwde ze zachtjes, waarschijnlijk onverstaanbaar door het huilen van de wind. Maar geur kwam haar neus niet binnen. Ietwat nerveus trippelde ze dichterbij. “W-weet jij waar ik ben?” Vroeg iets met een trillende stem. Appleblossom’s ogen sperden zich geschrokken open. “J-je… Je bent geen Riverclan kat?” Stamelde ze. Wat moest ze? Een indringer? Ze probeerde een bedreigende houding aan te nemen. “V-ver…Verlaat R-r-riverclan territorium…! N-nu-nu!” Wist ze uit te stotteren, al kwam het er absoluut niet dreigend uit, eerder doodsbang. Niet een warrior waardig, bedacht ze zich bitter.

WORDS:308 COMPANY: {Yaisa}
Terug naar boven Ga naar beneden
Yaisa
Member
Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] DPKsfdL
310
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Yaisa
BerichtOnderwerp: Re: Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom]   Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] Icon_minitimema 24 dec 2012 - 21:21

Nog steeds was de barre sneeuwstorm bezig. De witte sneeuwlaag werd steeds dikker en dikker. Er leek wel geen eind aan de witte sneeuwvlokken die uit de lucht vielen te komen. Alsof men de wezens op aarde geen warmte gunden. Waarom was Leaf-bare er eigenlijk? Wat had het voor nut, meost de wereld zo nodig de helft van haar bewoners uitmoorden?. Een zucht verliet Yaisa haar longen voor de zoveelste keer, het leek zelfs of haar ingewanden aan het bevriezen waren. De kat voor haar had het zo te zien net zo koud als zij dat had. De grijze poes probeerde een dreigende houding aan te nemen wat niet echt lukte. “V-ver…Verlaat R-r-riverclan territorium…! N-nu-nu!” Probeerde ze uit te roepen. Door haar stotterdende stem kwam het niet echt dreigend over bij Yaisa. Eerder doodsbang. De zilvergrijze poes haar cycaan blauwe ogen keken de poes smekend aan . Ze moest en zal de woorden die ze wenste uit deze kat krijgen, hoe koud het ook was. Door de kou zouden ze toch niet gaan vechten, hoopte Yaisa dan. ’M-mis misschien v-ver verlaat ik jouw territorium.’ Even stopte ze toen er teveel sneeuvlokken in haar mond waren beland. ’A-a als ik tenminste teweten krijg w-waar de twoleg place is’ Zei ze nog steeds bibberend. Ze hoopte dat ze niet onderkoeld zou raken. Misschien kan ze ergens een dikke boom opzoeken waar het wat warmer was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blossom •
Member
Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] DPKsfdL
Babs
991

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 70 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom]   Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] Icon_minitimema 24 dec 2012 - 23:44

[image]
APPLEBLOSSOM
ROLLING GIRL LIVES ALWAYS IN A DREAM

Rillingen en huiveringen trokken door Appleblossom’s ietwat ondermaatse lichaam heen. Haar pluizige staart was dik en hoe erg ze ook haar best deed, intimiderend overkomen was niet helemaal aan haar besteed. Ze kon het gewoon niet. Ze was nog eerder bang voor haar eigen schaduw dan dat ze een succes volle poging kon doen tot intimiderend zijn. Haar pluizige pels stond recht overeind, maar niet van agressie of dominantie. Nee, eerder van pure doodsangst dat ze zo meteen wellicht verscheurd kon worden. Appleblossom was immers niet zo’n vechtersbaas. Ze was beter in jagen dan in vechten, altijd al geweest. Ze was bang om anderen pijn te doen. “M-mis misschien v-ver verlaat ik jouw territorium.” Miauwde de andere kat, bibberend in haar stem. “’A-a als ik tenminste teweten krijg w-waar de twoleg place is” Miauwde de Bloodclan poes. “Z-zodat je je Blooclan vrienden kan halen z-zeker? B-bedreig me niet!” Miauwde Appleblossom, een wantrouwen in haar bevende stem. “W-wat houdt me tegen de clan te waarschuwen dat je bent binnen ge-gedrongen B-bloodclanner?” Ze vermeed het onderwerp van zelf aanvallen specifiek, bang om te verliezen. Nadat ze door de klauwenmangel was gehaald door Volcanopaw, vermeed ze gevechten liever. Ze zette een pas opzij, onder de beschermende takken van een boom. Hierdoor werd ze tenminste niet ter plekke ingesneeuwd. Al beet de kou van de sneeuw onder haar poten nog steeds in haar pootkussentjes met een ijselijke scherpte. Ze keek naar de schaduw in de sneeuw, gespannen afwachtende.

WORDS:244 COMPANY: {Yaisa}
Terug naar boven Ga naar beneden
Yaisa
Member
Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] DPKsfdL
310
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Yaisa
BerichtOnderwerp: Re: Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom]   Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] Icon_minitimema 31 dec 2012 - 15:41

“Z-zodat je je Blooclan vrienden kan halen z-zeker? B-bedreig me niet!” Miauwde Appleblossom, een wantrouwen in haar bevende stem. “W-wat houdt me tegen de clan te waarschuwen dat je bent binnen ge-gedrongen B-bloodclanner?” De poes die voor haar stond was zo te horen geen poes die snel toegeeft of overgeeft. Toch merkte Yaisa dat ze het onderwerp vechten probeerde te ontwijken. De seal tabby poes had daar geen moeite mee. Als ze op dit moment ergens geen zin in had was het wel een gevecht. Je kon amper je ledematen bewegen zo koud was het! 'Natuurlijk gaik mijn Bloodclanners niet halen!.' Probeerde ze beledigd uit te roepen. 'En ik bedreig je helemaal niet' Vervolgde ze wat zachter. Even viel er een gevulde stilte. Yaisa beweegde haar poten voordurend om ze toch nog het kleine beetje warmte wat ze had in haar poten te houden. Ze wou immers niet echt bevriezen, onderkoeld was ze al voor haar gevoel. Nog steeds trillend keek ze kwaad naar de ijskoude vlokken die, het leek wel met plezier, naar beneden dwarrelden om de katten te narren met hun ijzige koude. Een zucht verliet de katting haar longen toen ze zich afvroeg wat er zou gebeuren als deze warrior poes haar mee probeerde te nemen naar het camp of haar mede-Riverclanners haalde. Ze was verdwaald en had dus geen idee als ze verder liep of ze juist dieper het territorium inging of juist eruit ging. Soms was het leven moeilijk. 'En ik ben niet jouw trritorium binnengedrongen.' Zei ze nog steeds zacht maar net verstaanbaar desondanks de kille wind die nog steeds in hun gezichten sneed. 'Ik ben alleen maar verdwaald' Zei ze en keek smekend in de amberkleurige ogen van de Riverclanpoes. Ze hoopte echt dat ze iniedergeval zou zeggen in welke richting de Twoleg places waren. Dan was ze tenminste op de goede richting. En hoefde ze niet dag en nacht te gaan zoeken in deze harde sneeuwstorm.

-Sorry voor late reactie :c-
Terug naar boven Ga naar beneden
Blossom •
Member
Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] DPKsfdL
Babs
991

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 70 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom]   Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] Icon_minitimema 31 dec 2012 - 19:03

So much noise buzzing round inside her head

Appleblossom's staart zwiepte nerveus door de lucht heen, hen en weer. "Natuurlijk gaik mijn Bloodclanners niet halen!" Miauwde de Bloodclan poes, op een ietwat beledigde toon, "En ik bedreig je helemaal niet!" Vervolgde de poes, op een zachtere toon. Een stilte viel, Appleblossom wist namelijk ook niet meer wat te zeggen. De poes bleef staren naar de Bloodclan poes terwijl de sneeuw koud in haar pootkussentjes prikte. De kou liet haar hele lichaam rillen, maar toch bleef Appleblossom voor haar doen dapper vasthouden. Het hielp dat de Bloodclan poes waarschijnlijk helemaal niet kon zien dat ze doodsbang stond te rillen van angst. Met dit weer zou dit lijken op rillen van de kou dan van de angst, net zoals het beven van haar stem. Misschien was Appleblossom juist wel in haar element in dit weer. De wind sneed als een koude klauw door haar pels heen. Dit moest alsnog niet te lang duren. Appleblossom wist niet zeker hoe lang ze dit uiteindelijk vol zou houden. De kou was tergend voor haar. "En ik ben niet jouw trritorium binnengedrongen" Miauwde de poes zachtjes. Appleblossom vernauwde haar ogen kritisch. "Ik ben alleen maar verdwaald," Miauwde de poes. Appleblossom smekend aankijkende. Uiteindelijk zwichtte de Riverclan poes, Appleblossom was niet harteloos, nee, ze was juist te zacht. "Al goed.." Miauwde Appleblossom zachtjes, maar nog wel verstaanbaar. "Je moet de rivier volgen naar links," Vervolgde de poes aarzelend, "Zo kom je vanzelf bij de tweebeenplaats uit." Nog altijd vervulde haar hart van twijfel dat ze dit gezegd had, maar wat moest ze anders? Ze wilde hier niet de hele tijd blijven bakkeleien, haar poten vroren eraf.


All the worries never end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Yaisa
Member
Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] DPKsfdL
310
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Yaisa
BerichtOnderwerp: Re: Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom]   Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom] Icon_minitimedo 3 jan 2013 - 20:16

Een tijdje was er een stilte tussen de twee katten waardoor Yaisa haar hoop verloor dat de poes nog wat zou zeggen of haar de weg wilde wijzen. Eigenlijk zou de seal point tabby het begrijpen als ze omdraaide en haar achterliet in de sneeuw. Ze was immers een bloodclanners. Bloodclanners werden nog al gevreesd bij alle clans. Van de Thunderclan tot de Skyclan. Uiteindelijk zwichtte de Riverclan poes. Yaisa kon merken dat ze niet echt een harde kat was maar eerder softer dan de meeste."Al goed.." Miauwde de Riverclan poes zachtjes, maar nog wel verstaanbaar. Je kon de twijfel in haar ogen zien toen ze dat zei. Blijkbaar was ze niet echt zeker van haar zaak en wat ze moest doen. "Je moet de rivier volgen naar links," Vervolgde de poes aarzelend, "Zo kom je vanzelf bij de tweebeenplaats uit." Maakte ze haar zin af. Yaisa kon de twijfel in haar amberkleurige ogen zien. Waarschijnlijk had de bruin/grijskleurige poes geen zin om de hele tijd te praten in de koude wind die in haar gezicht sneed. Ergens had de kat wel gelijk. De zilverkleurige poes kneep haar ogen tot spleetjes. Kon ze deze poes wel vertrouwen? Stuurt ze haar niet in de val zodat ze dood neervalt in de kou omdat de poes haar de verkeerde kant had opgestuurd. 'Weet je zeker dat het die kant op is?' Zei de poes terwijl ze nog steeds wantrouwend haar ogen tot spleetjes kneep. Ook was er een wantrouwende ondertoon in haar meestal zo zachthorende stem te horen.

-Mweh inspiloos D:-
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Strayed from mine territory in a snowstorm[+Appleblossom]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: