| A good bye? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 | A good bye?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Messi'
Member
| A good bye?  DPKsfdL
TFH~
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 20 Moons x
Gender:
Rank:
Messi'
BerichtOnderwerp: | A good bye?    | A good bye?  Icon_minitimedo 10 jan 2013 - 20:47


Een zachte New-Leaf wind woei af en toe door de zwarte haren van de kater. De kater knipperde langzaam met zijn blauwe kleur ogen. Hij keek naar de felle ochtendzon, die haar licht nu met de wereld deelde. Darksoul, een enorme en gespierde zwarte kater, bekeek Four Tree vanaf een kleine heuvel die daarheen leidde. Zijn heel lichtgrijze nagels glommen in het felle zonlicht en zijn zwarte vacht zag er goed verzorgd en gezond uit. Alle ziektes waren uit zijn lichaam en alle Leaf-Bare zorgen waren eruit. De plicht riep en Darksoul stond klaar om nieuwe dingen te ontmoeten en een goede band op te bouwen met de andere Clans. Alleen RiverClan zal hem herdenken als 'slecht', wat hij eigenlijk, diep van binnen ook nog was. Hij wilde weg, weg van de vloek. Weg van alles, weg van de zorgen en weg van Beautysoul... De prachtige poes, mocht een band op gaan bouwen met iemand anders en Darksoul zou zich nog voor het laatst laten zien in haar verhaal, bij Oddeye, om zijn excuses aan te bieden.
Het gekraak van een takje dat doormidden werd gebroken weerklonk over de kleine open plaats en liet de zwarte kater om kijken. 'Beautysoul.' Miauwde hij met zijn zware, maar toch jonge stem. Hij draaide zich om en liep kalm richting de poes. Was ze hem gevolgd of had ze gewoon zijn geur opgevangen? Darksoul zette de gedachten snel uit zijn kop en keek naar de poes. Zijn serieuze blik liet merken dat hij niet echt zin had in een gezellig praatje. Hij had alles nu op een rijtje en was volwassen geworden, hij was erachter gekomen dat hij zeer intelligent was en veel doorzettingsvermogen, dus waarom zou hij zijn plannen niet waar kunnen maken? De zwarte kater zwiepte met zijn staart heen en weer en keek de poes aan, wat moest ze hier, bij hem.

+Beautysoul

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautysoul
StarClan
| A good bye?  DPKsfdL
Bo ~
818
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beautysoul
BerichtOnderwerp: Re: | A good bye?    | A good bye?  Icon_minitimedo 10 jan 2013 - 21:19

| A good bye?  2pzw7d5
Beautysoul
So stand in the rain. Stand your ground. Stand up when it's all crashing down. You stand through the pain.
You won't drown. And one day, whats lost can be found. You stand in the rain
Beautysouls blauwe ogen opende zich, haar buik deed weer eens pijn, maar ze toverde een glimlach op haar gezicht, ze werd moeder en dat wist ze zeker. Alleen Oddeye wist het nog niet, en dat ergerde haar. Waarom zat Oddeye niet gewoon in de Riverclan? Ze zuchtte zacht terwijl ze opstond en niet dacht aan de pijn in haar buik, haar buik was nog niet opgezwollen, dat nog niet, maar ze voelde ze wel

Note; NOG NIET AF!!!!!!
Words;
Status;
Song topic;
Voice; Le voice à la Beautysoul
Theme;Le theme à la Beautysoul

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
| A good bye?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: