Scared of my own shadow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Scared of my own shadow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ivywing
Member

Daan
1062
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: Scared of my own shadow   ma 7 dec 2015 - 20:03

Ivywing kneep haar blauwe oogjes iet wat dicht toen een ijzige, koude lucht in haar gezicht blies. De winter naderde weer, de eerste winter die ze mee zou mogen maken als warrior. Als een krijger van haar clan die in deze barre periode zou jagen voor de kittens en de zwakken. Een prachtige, jonge poes in de bloei van haar leven, maar met een duister gedeelte van haar hart waart niemand weet van had. Ivywing had geheimen, geheimen die haar ondergang ooit konden betekenen. Gevoelens die ooit haar eind zouden worden, maar oh zo onweerstaanbaar waren als een dikke prooi in bladkaal. Het hunkerende gevoel naar iemand die werkelijk om haar leek te geven, al was ze niet geheel zeker van haar zaak. Ivywing snoof de lucht een keer op en merkte hierbij de aanwezigheid van een ander op, iemand die niemand minder was dan haar bloedeigen broertje.

{ Lurkingshade }❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3680
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: Scared of my own shadow   ma 7 dec 2015 - 21:45

Hij had weer zijn taken van vandaag gedaan, dus hij dwaalde maar wat rond in het territorium. Hij was nogal doods vanbinnen, naja, zoals altijd dus. Hij had nogal weinig katten gezien die hij mocht de laatste tijd. En dat deed zijn o zo geweldige humeur niet veel goeds aan. Kalmpjes knipperde de gevlekte kater waarna hij even een geur rook waarvan hij wel kalm opkeek. Hij trippelde in de richting van de geur en knikte even kalmpjes naar zijn zus. Het was fijn om toch een keer een bekend, aangenaam gezicht te zien


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Scared of my own shadow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: