○Lurkingshade○ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ○Lurkingshade○

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lurkingshade
StarClan
○Lurkingshade○ KXWmV33
The A Doc
3682
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: ○Lurkingshade○   ○Lurkingshade○ Icon_minitimezo 25 mei 2014 - 19:58


Lurkingshade
»Even if that Hell were to begin again tomorrow, you’ve seen it with your own eyes.
Who can say that it won’t be tomorrow?
«
General
Name:: Lurkinshade
Past names:: Lurkingkit || Lurkingpaw
Future names:: Lurkingstar{?}
Prefix:: Hij verstopte zichzelf bij de geboorte
Suffix:: Rang | Hij is een soort schim waar men weinig over weet.

Age:: 20 Moons
Birth Place:: Shadowclan Nursery
Season Birth:: Newleaf

Gender:: Male
Sexuality:: ?

Status:: Gezond


Based on:: Levi Ackerman from Shingeki No Kyojin {Attack On Titan}
Theme song:: Clean Freak {English Cover}


Clan
Lifestyle:: Clancat
Former lifestyle:: //
Future lifestyle:: Rogue {?} || Kittypet {?} || Bloodclan {?} || Dark Forest {?}

Clan:: Shadowclan
Former Clans:: //
Future Clans:: Riverclan {?} || Windclan {?} || Thunderclan {?} || Starclan {?}
Leader:: Shrewstar
Deputy:: Innerghost
Medicine Cat:: Acefray
Medicine Cat Apprentice:: Canarypaw

Rank:: Warrior
Past Ranks:: Kitten || Apprentice
Future Ranks:: Medicine Cat Apprentice {?} || Medicine Cat {?} || Deputy {?} || Leader {?} || Elder {?}
Mentor:: //
Past Mentors:: Acefray || Tallshadow || Whirlwind
Trained apprentices:: //
Apprentices in training:: //


Personality
Likes:: Being alone | Being clean | Being free
Dislikes:: Losing somebody | Strangers | Other clans

Smart
Lurking is een slimme kat. Hij zal dit, hoe dan ook, niet gaan gebruiken of tonen tegenover andere katten zoals de meeste zouden doen. Hij is niet 'slim' zoals de meeste zouden denken. Hij heeft namelijk een visie op het leven. Iets dat hij al lang over na zit te denken. Hij stelt zich vragen waarvan andere katten nog nooit van hebben gehoord. Hij ziet geen echte mening achter het leven. Hij ziet er het nut niet van in. Hierdoor zal Lurking nogal neutraal tegenover de dood staan en zal hij geen nee zeggen tegen een gevecht op leven of dood. Want wat is het ergste dat er kan gebeuren? De gevolgen zullen hem enkel maar een stap dichter bij de waarheid brengen. Tot hij natuurlijk zelf erachter komt...

Bored
Doordat Lurk zo'n slim katertje is, is hij snel verveeld. Dingen zoals spelen, jagen of vechten heeft hij snel onder de knie en hij ziet snel dat er echt niks meer te doen is. Hij is dan ook soms echt een lastpost. Doordat hij zo snel verveeld is, zal hij als kitten niet spelen. Als apprentice vindt hij het jagen maar saai. En als warrior heeft Lurking niet echt veel zin om de eentonige patrouilles te doen. Wat wil deze kater dan wel doen? Wel, hij is erg gesteld op wat variatie in zijn leven, maar hij beseft zelf ook dat een clan hem dat niet kan schenken. Hierdoor heeft hij soms de neiging om een eigen wil te krijgen, niet langer onder het commando te staan van Shrewstar. Door deze eigenschap zal hij ook zelf naar variatie zoeken, dus ook met vechten en andere activiteiten die voor een clankat ondenkbaar zijn.

Hard
Dus Lurk is inderdaad slim, maar slim zijn draagt ook veel gevolgen. Zo is heeft deze kleine kat een scherpe tong. Hij zal altijd rechtuit zijn over zijn mening. Het kan hem niks schelen wat andere voelen, hij heeft een mening en hij brengt het uit. Dit geldt ook voor vragen stellen. Hij houdt er dan ook niet van als katten hem om ergens om heen leiden. Lurking heeft ook een erg aparte smaak voor humor. Deze is meestal erg hard en zelfs kwetsend, soms loopt het uit op een subtiele manier van het uitlachen van een kat. Hij praat meestal erg beledigende manier over en met katten. Hij heeft hierdoor een erg hard karakter om het uit te brengen, maar ook om de reacties te ontvangen. Dit doet hem echter niks.

Emotionless
Misschien is het nog niet opgevallen, maar deze kater heeft geen enkele emotie in zijn lijfje. Zijn ziel lijkt volkomen leeg. Waarom? Opnieuw kan je de schuld op zijn 'slimheid' schuiven. Hij denkt dat emoties een zwakte is, het zorgt er enkel voor dat je gaat twijfelen aan je doen en dat je niet meer helder kan nadenken. Emoties zorgen enkel voor problemen om besluiten te nemen. Je moet altijd helder kunnen denken, klaar kunnen zijn. Dat is de visie van Lurking. Emotie is een zwakte. Het verzwakt de kat, de ziel en het leven. Hij is dan ook erg hard in het omgaan met anderen. Hij let niet op hun gevoelens. Ze moeten maar inzien wat ze doen, wat ze fout doen, dat ze verkeerd bezig zijn. Hierdoor zal hij dan ook sneller de dood accepteren dan anderen. Verdriet grijpt hem minder hard vast dan bij andere katten. Hoe dan ook, het is er wel... Kleine Lurk... Word met elk hard, triestig moment, harder. Hij zal het niet tegenhouden, want het is goed. No pain, no gain.

Loner
Deze kat is een eenling. Iemand die zich vooral in zijn eentje zal reden en zal gaan leven. Hij heeft geen interesse in sociale banden en heeft nooit hulp nodig. Het liefst van al doet hij alles zelf. Hij heeft geleerd dat als je iets wilt doen, het beste van al is om het zelf te doen en niemand erbij te betrekken. Dit komt omdat hij geen onnodige pijn bij zijn katten wil veroorzaken. Hij wil ze enkel een veilig gevoel geven. Hij wil dat de Shadowclan er goed uitkomt en overleeft en denkt hierbij altijd dat dit op zijn schouders ligt omdat hij nog nooit heeft gefaald. Als hij iets moet doen in een groep zal hij vaak het plan naar zijn poot zetten, zodat hij het zware werk doet en de rest als back-up kan blijven. Kan dit niet, dan maakt hij zelf een plan in zijn kop om het alleen te regelen. Maar deze lonerige kater heeft ook iets heel speciaal. Hij is een leider. Iemand die goed weet hoe je een groep stuurt en hoe je het best van al een oplossing vind. Hij is goed in het maken van plannen waar er steeds garantie bij is dat de missie zal slagen. Hij wordt dan ook erg veel gezien als een leidersfiguur, meestal onbewust.

Loyal
Nu vragen de meeste zich vast af waarom deze kater niet in zijn eentje gaat leven? Waarom verlaat hij de clan niet? Waarom blijft hij? Vrij simpel, hij is loyaal. Hij is loyaal aan zijn clan en aan zijn vrienden. Hij wil ze beschermen tegen alles dat hen kan pijnigen en ziet dit als een taak dat hij op zich moet nemen. Daarom is hij loyaal, om hen te beschermen. En zo lang ze zijn vertrouwen niet schenden, zo lang zal Lurking bij hen blijven. Hij heeft de volle vertrouwen in hen, iets dat vrij gevoelig ligt bij hem. Hij vertrouwt niet snel. Zo heeft hij een grote afkeer voor de andere clans en de andere type katten. Hij is ook niet voor vreemdelingen en wil het liefst een verzekering voor hij iemand die hij lief heeft toelaat de kat te zien. Het is vast al duidelijk dat dit een gevoelig punt is bij hem. Toch blijft hij zich er aan vastklampen, het feit dat hij bij hen terecht kan. En voor dat doel, blijft hij loyaal.

Clean
Slim, slim... Ja, ja, dat is hij zeker weten! En wat hebben daar al wat van gezien! Wel nog niet genoeg! Lurking is namelijk erg gesteld op zijn hygiëne en dat van zijn omgeving. Je kan het smetvrees noemen, je kan het een obsessie noemen, hij hat gewoon het feit van vuil zijn. Hij is daarom ook vaak bezig met het wassen van zichzelf en het ordenen van dingen of het kuizen van de dens waar hij zich op dat moment vertoefd. Sommige noemen hem geobsedeerd door het kuisen en andere bewonderen hem dan weer. Het punt is gewoon dat hij het niet graag heeft. Hij probeert dan ook tijdens een gevecht altijd heel net tewerk te gaan. Je zal hem dan ook soms midden op het slagveld zien zijn poten wassen. Want hoe kan je nu te werk gaan met vuile poten? Dat is toch ondenkbaar?

Lost
Doordat Lurk zo slim is, heeft hij vaak het gevoel dat niemand hem begrijpt in wat hij doet. Zijn karakter wijkt erg af van de gewone kat en dat weet hij. Hierdoor zal hij soms misplaatst voelen in de wereld. Een beetje verloren in deze wereld. Hierdoor zal hij zich vaak afzonderen. Hij weet vaak niet wat hij moet doen, hoe hij te werk moet gaan. Hij weet niet hoe hij op sociaal vlak moet presteren waardoor hij nog meer verloren zal zijn in zijn eigen gedachtegang. Hij is vaak verloren in zijn gedachten, constant aan het denken hoe hij de dingen beter kan aanpakken. Maar wat hij niet beseft is dat sociaal zijn geen manier is van denken, maar van doen... Iets dat de kater nooit echt zal gaan begrijpen...


Name
Prefix
Hoe zit het nu precies met zijn naam? Lurking, wat loerend betekent, staat in teken van zijn daden tijdens zijn geboorte. De kleine kit werd geboren en bewoog niet, maar bleef liggen tussen de haren van zijn moeder, waar hij zich niet bewoog en de eerste minuten niet dronk. Hij leek te loeren, zich te verbergen, voor zijn familie tussen de haren van zijn moeder en wachtte het juiste moment af om te drinken en te bewegen. Daardoor gaven Snowy en Thrush hem zijn naam.

Suffix
Zijn achtervoegsel Shade staat in teken van zijn geheimzinnige karakter. Ik wilde iets in de trant van 'ghost', 'shade', 'shadow' doen, dus het staat nog niet volledig vast wat het nu kan zijn. Maar ik vond dat 'shade' het beste bij hem beste, voor nu. Hij zal altijd teruggetrokken zijn en een beetje een achtergrondfiguur blijven, tot hij zich naar de voorgrond begeeft en alles voor elkaar krijgt. Daarom krijgt hij zo'n naam.


Outlook
Fur:: Zwart-wit patroon
Eyes:: Green
Design based on:: Shrewstar

General
Lurking wordt geboren als de kleinste van het nest. Met zijn zwart-wit patroon wordt direct vastgesteld dat hij het uiterlijk van de kant van zijn vader mee heeft. Hij is bijna een exacte kopie van Shrewstar, maar hij heeft meer wit in zijn pels dan haar, war hij dan weer mee heeft gekregen van moederlief. Zijn lichaam is op zich goed in verhouding en hij is een erg knappe jongeman. Maar hij is erg klein en zal dit altijd blijven. Dit vind hij niet echt erg, maar eerder vervelend omdat hij vaak omhoog moet kijken om iemand aan te kijken en dat vind hij niet fijn. Maar hij weet er mee te leven. Iedereen weet dat kittens de eerste weken na hun geboorte helderblauwe ogen heeft, daar is Lurking zeker geen uitzondering bij. Hoe dan ook, verschijnt er na enkele weken een erg zwakke groenachtige kleur in zijn ogen. Hierbij zal bevestigd worden dat hij het uiterlijk van zijn oma heeft geërfd. Hoe dan ook, zijn ogen dragen meestal een lege blik met een ongeïnteresseerde glans in. Dit komt door zijn karakter. Meestal liggen zijn oogleden wat over zijn ogen waardoor hij er meestal erg ongeïnteresseerd bijzit. Dit wordt vaak aangezien als een belediging maar als je hem wat beter leert kennen, dan weet je -en zie je- dat hij er meestal hetzelfde bij loopt. Een lome pas, meestal met een ongeïnteresseerde houding. Maar wat houdt er zich werkelijk schuil achter het kleine, knappe, mysterieuze lichaam van Lurk? Wel, dat zal de meeste verbazen. Hij is echt wel sterk en heeft een goed gevoel voor richting in een gevecht waarvoor zijn kleine lichaam perfect is. Hij kan snel lopen, aanvallen en jagen, dankzij zijn kleine, maar toch gestroomlijnde lichaam. Dit gebruikt hij vaak in zijn voordeel. Hij ruilt kracht in voor zijn snelheid en behendigheid en leert zichzelf vaak nieuwe technieken om dit nadeel in zijn voordeel te gebruiken. Langzaam zal hij zijn kleine lichaam kunnen gebruiken als een echt wapen en dat zal hij maar al te goed beseffen.

Pictures:: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Awards
Total:: 29

Account
○Lurkingshade○ 2q3vjoz - I finished 5 topics
○Lurkingshade○ I3di1d - I finished 10 topics
○Lurkingshade○ AirBLri - I Wrote a 2000 word post
○Lurkingshade○ 24xjktv - I helped someone in the RPG training
○Lurkingshade○ 9puura - I've participated in Secret Santa 2014
○Lurkingshade○ A460z6 - I celebrated my birthday on warrior cats
○Lurkingshade○ Sliuxh - I've made an avatar and signature for someone else
○Lurkingshade○ Papfa - I answered all the cat questions
○Lurkingshade○ 14igd44 - I've done a goose assignment

In-game
○Lurkingshade○ JHcMRiL - I caught a rabbit
○Lurkingshade○ Hqdcdb6 - I caught a mouse
○Lurkingshade○ Sprite10 - I caught a bird
○Lurkingshade○ Sprite10 - I caught a squirrel
○Lurkingshade○ 10pvi87 - I've encountered a dog
○Lurkingshade○ 61q50ve - I won a fight!
○Lurkingshade○ Ny3SzqY - I got injured
○Lurkingshade○ 2ef1buh - I saved someones life!
○Lurkingshade○ 2who3nt - I am clanborn
○Lurkingshade○ 1GbKA8m - This cat has been born in the RPG
○Lurkingshade○ FGmrm79 - I had my first training
○Lurkingshade○ UcNGaCS - I had a tour through the territory
○Lurkingshade○ 3OU9qDa - I had a fighting session
○Lurkingshade○ XYiucxG - I had a hunting session
○Lurkingshade○ Xyq5NsT - I participated in a patrol
○Lurkingshade○ H6Qg3Jc - I've become an apprentice in a ceremony
○Lurkingshade○ Kp8GZDW - I went to the gathering
○Lurkingshade○ Xo1xz7e - I saw my first snow!
○Lurkingshade○ YDIRItr - I spent my first time out of the nursery
○Lurkingshade○ ZiCQ9N6 - I am born in Newleaf


High Ranks
Non

Special
Non


History
Resume:: //

Lurkingkit
Hij werd geboren als het kleinste en jongste van het eerste nest van Thrushdive x Snowynight. Hij verstopte zich in de vacht van Snowy en wilde niet drinken omdat het te druk was. Zo kreeg hij zijn naam, omdat hij 'loerde'.
Hij leerde veel katten kennen en hij werd al snel beschreven als een ijverige doorzetter, hij wilde koste wat kost zijn ogen open en sterk worden, tonen dat hij alles aankon... Zo leerde hij Tallpaw, zijn oom, kennen. Bluepaw, een vriendelijke kattin die hem in slaap suste. Slenderpaw, een apprentice die hem aanmoedigde... Noem maar op... Het werd ook snel duidelijk dat hij een zwak had voor zijn zusjes, Ivykit en Windkit. Hij beschermde ze tegen alles, zij waren zijn pareltjes, zijn juweeltjes. Maar zijn broertjes waren zijn rivalen en hij kwam er niet zo goed mee overeen. Emberkit was te zwak voor hem, Dawnkit was een bangerik en Woodkit was letterlijk zijn rivaal. Op een dag kwam er een kat op bezoek. Deze liet Lurk verschieten en zo deed hij zichzelf pijn. Snowy kwam ertussen... maar sinds die dag stond Ace bekend als zijn vijand. Acepaw was er ook bij toen hij zijn ogen opende. DE kat had Windkit aan het huilen gebracht en dat had Lurkingkit gewekt. Wel meteen was de kit in de aanval gegaan en had hij de staart aangevallen. Hij opende uit woede zijn ogen, zijn toen nog helderblauwe ogen. Thrushdive kwam tussen beide en gaf Acepaw een standje, maar Lurk was woest... Niemand raakte zijn parel aan...
Wat later kwam Littlestream op bezoek, hij vertrouwde haar niet en ze zei dat ze hun peettante ofzo was. Lurk geloofde er niet veel van en besloot het haar even in persone te vragen, alleen. Dus meed hij haar contact en bleef de kleine lurker die hij was, alleen zittend in een hoekje. Nadat hij haar had 'ontmoet' leerde hij Ashdrizzle kennen. Hij was wat arrogant tegen hem en weigerde te praten. Tot hij hem tot het uiterste dreef en uiteindelijk iets zei, zijn eerste woordjes... waren spot tegenover een ander... En hij vond dat best wel leuk.
Wat later speelde hij met Wind en bezeerde hij haar met zijn hardhandige spelletjes, hij leerde dat enkel de harde overleefden en was koel toen ze bijna huilde. Niet wetend dat hij Wind volledig had veranderd door zijn aanval... Hij ging gewoon door met zijn leven. Zo glipte hij eens de den va Shrew in en staarde haar gewoon achterdochtig aan, dat zou zeker goed zijn voor later... Maar hij leerde ook steeds meer kits van andere nesten kennen. Zo leerde hij Roughkit, Innerkit, Slatekit, Lockedkit en vele anderen kennen. Hij werd een soort van vriendjes met Lockedkit en Slatekit en kon het misschien wat vinden met Roughkit... Tot hij haar aantrof in de den van Shrewstar. Daar zette hij de kit op haar plaats, hij mocht niet in de den, dus zij ook niet. Ze wilde spelen en deed dit een beetje te hard, dus Lurk begon ook harder te worden. Hij verwonde haar aan haar schouder en har gezicht. Ashdrizzle kwam tussenbeide en begon hem uit te maken voor gek. Hij gaf er niks om en verliet de den zomaar, zonder om te kijken. Ze moesten maar luisteren, dan zou dat nooit gebeurd zijn...
De moons gingen voorbij en het leven ging gewoon door, geen moeite met iets. Tot op een bepaald punt hij terug zijn oom ontmoette. Na een tijdje kwam ook Wind en Lurk zette het op een lopen, niet goed wetend wat het gevoel in zijn borstkas was, het gevoel die hij voor deze kater voelde... Hij voelde... Bewondering. Maar wilde hij dat wel voelen voor Tallpaw? Dat was een vraag die hij zich nog lang zou afvragen...
In de moons dat hij in het kamp verbleef nam hij ook wraak op Acepaw door onder andere een keer zijn nest aan stukken te trekken en hem aan te vallen. Hij stond wel bekend als het duiveltje onder de kits, maar dat kon hem bar weinig schelen, hij had de kater gewaarschuwd en wilde hem enkel op zijn plaats zetten. Hij moest het maar weten.
6 moons, zo oud was hij nu. Slate en Rough waren apprentices, hij nog een kit. Zijn twee beste vriendinnen... Bah... dat kon hij niet echt uitstaan, dus op een bepaalde dag besloot Lurk het kamp uit te gaan. Hij kwam Ace, Tall en Littlestream tegen, die een gesprek hadden. Hij verborg zich onder een struik, maar werd al snel ontdekt door zijn vijand, Acepaw.
Natuurlijk liet Lurk het niet hierbij en na een paar dagen was hij al weer het kamp uit, maar deze keer tijdens de nacht. Hij had het ongeluk Wolftail, zijn opa, tegen te komen. Deze sleurde hem terug naar het kamp... Jammer, weeral niks spannend.
De volgende dag besloot Lurk om nogmaals het kamp uit te gaan. Niemand wilde toch op hem letten, want hij was een hell om op te letten. Dus op een bepaald moment was hij aan de grens van Thunderclan. Daar leerde hij een kattin kennen met de naam Starlingpaw. Ze hadden een kort gesprek en toen kwam Lurk weer ongemerkt in het kamp.
Vlak voordat hij apprentice werd, besloot hij nog een keer het kamp uit te gaan. Hij liep in de richting van de Windclan grens, waar hij een brutale Windclanapprentice ontmoette. Nadat ze hem had uitgedaagd, schoot hij naar haar toe en zette hij haar op haar plaats. Zij zou voor eeuwig herinnerd worden aan hem, de kit die haar op haar plaats zette.

Lurkingpaw
Na enige tijd werd de kleine kater apprentice. Hij had veel potentieel, dat was al heel duidelijk. Hoe hij er echter mee omging, was minder. Het ergste gebeurde, hij kreeg Acefray als mentor toegewezen en was furieus over de beslissing van zijn oma dat hij gewoon niet wilde luisteren, naar niemand meer. Zo werd een nogal koppige kat geboren, die met de dag koppiger en scherper werd dat het vele katten irriteerden. Maar ook zo groeide zijn kracht en snelheid en werd de jonge apprentice een ware aanwinst voor de apprentices. Hij was echter niet te houden en een echte lastpost.
Na enkele weken was het al genoeg, hij kon niet altijd blijven volhouden. Dus toen hij dan ook toegaf aan zijn mentor, bleek het zo te zijn dat Ace een ander lot had. dat lot was uitgestippeld door Starclan. Niet langer zou zijn vijand hem proberen op te voeden. Hij gaf op. Hij was niet de eerste en zou ook niet de laatste zijn, maar ergens deed het pijn omdat hij het zo hard had gewild en nu het gebeurde was het bijna niet te geloven. De gevlekte kater werd nog wat meer verbitterd en koud, hij kreeg Whirlwind als nieuwe mentor, maar ook zijn oom, Tallshadow, nam die taak op zich. Het was duidelijk dat katten zich zorgen begonnen te maken over de jonge kater, die zich nu ook al minder nuttig begon te voelen voor de clan en regels brak alsof het niks was.
Het was niet enkel dat, maar ook problemen op hoger niveau. Innergost die naar hem uitschoot, hij die gewoon zijn grote bek opentrok tegenover de deputy. Hij klonk als een rogue in haar oren, maar hij vond het gewoon de kille waarheid die iedereen mocht weten. Starclan was bitter en schonk niemand een kans, zo was het nu eenmaal. En als je dood was, dan kwam je in Starclan. Het leven verliep zo en dat maakte alles gewoon onverdraagzaam voor hem.
Natuurlijk had hij ook nog zijn vrienden en familie. Tussen hem en Emberpaw, zijn broer, is het niet meer goed gekomen. Er verliep ook spanning tussen hem en Dawnpaw, maar de twee hadden elkaar nog niet tot vijanden benoemd. Dan was er nog Ivy en Wind, die gewoon zijn pareltjes bleven en niks meer. Maar er gebeurde nog iets. De vier zusjes van het nestje van Fawn en Ash begonnen hem te interesseren en al snel begon het van de een na de ander. Eerst was het het trio, Roughpaw, Hailpaw en Slatepaw. Maar al snel leek hij zich meer te bekeren naar Slate en Rough. Om zich dan uiteindelijk volledig te richten naar Rough. Hij was er wel nog voor Slate, maar hij had gewoon niet dezelfde gedachten bij haar als bij de gestreepte kattin. Ze was anders en maakte hem... Blij. Een gevoel die hij nog nooit had gevoeld. Ze was dan ook de eerste die een lach op zijn gezicht heeft kunnen halen. Het was zo dat er zoal negatieve als positieve dingen in zijn leven gebeurde... Maar alles verliep gewoon wat onstabiel en dat maakte alles nogal wat moeilijk voor hem en zijn omgeving.

Lurkingshade
//


Art


Lurkingkit
By Jamie - Acepaw
By Laura - Cometlight
By Jojo - Shockwave
By Juul - Cherish

Lurkingpaw
By Babs - Slatepaw

Lurkingshade
//


Setjes

Ava's
Door me:

Door Lilith - Strawpaw:

Door Babs:

Door Chi:

Onderschriften
Door me:

Door Lilith - Strawpaw:

Door Babs:


Door Chi:


Sheets:


Laatst aangepast door Lurkingshade op ma 10 okt 2016 - 21:47; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lurkingshade
StarClan
○Lurkingshade○ KXWmV33
The A Doc
3682
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: ○Lurkingshade○   ○Lurkingshade○ Icon_minitimezo 29 mei 2016 - 20:23


Topics
»Even if that Hell were to begin again tomorrow, you’ve seen it with your own eyes.
Who can say that it won’t be tomorrow?
«
Topic count:: 201
Post count:: 822


Special topics

Birth topic
Opening Eyes
First words
First time outside the camp
Ceremonie Kit - Apprentice
His love confession
Ceremonie apprentice - warrior
Geboorte eerste nestje (Lurk x Rough)


Finished topics

Monster {Tallpaw}
Brother {Windkit}
Sooooooo... {Ashdrizzle}
This place is mine {Ashdrizzle + Roughkit}
Demons {Leopardkit}
Find Yourself {Foxpaw}
Good boy {Cinderpaw}
The Clockmaker {Mazepaw}
Good boy - Part II {Cinderpaw}
More demons {Lionkit}
Good boy - Part III {Cinderpaw}
Sunset is still my favorite colour and rainbow is second {Roughflower}


Active topics

Acefray
Amberhunt
Open
Open


Inactive topics

So you're my brother {Emberkit}
Does this mean I'm older? {Aurorakit}
Silence {Dawnkit}
Darkness {Runningpaw}
Boring {Open}
Another One {Ivykit}
It's cold and dark {Ganzenopdracht + Open}
Acepaw, Snowynight, Thrushdive
Shadewolf
Slenderpaw
Bluepaw
Windkit
Woodkit
Stoatkit
Windkit
Siblings & Littlestream
Ivykit
Lockedkit
Tallpaw & Windkit
Open
Open
Hailkit
Open
Verhaaltjes
Innerkit
Roughkit
Dawnkit
Slatekit
Ganzenopdracht
Clan topic
Windkit
Emberkit
Dawnkit
Tallpaw
Roughkit
Ivykit
Roughpaw
Acepaw
Open
Littlestream, Tallpaw, Acepaw
Starlingpaw
Floodpaw
Mazepaw
Wolftail
Windpaw & Hazelpaw
Roughpaw
Russetleaf
Emberpaw
Burnedpaw
Floodpaw
Acefray
Innerghost
Tallshadow & Ghostpaw
Tigerkit
Gingerpaw
Windpaw & Dawnpaw
Slatepaw & Fawnstep & Roughpaw
Ivypaw
Dawnpaw
Blackkit
Lockedkit
Lionbeat
Slatepaw & Tallshadow & Wolftail & Silhouetteheart
Slatepaw
Open
Apprentice event
Windpaw
Hailpaw
Wanderpaw
Runningvole & Dauntrose
Patrol topic
Ivypaw
Trainingstopic
Glowpaw
Acefray
Acefray & Runningvole & Tallshadow & Littlestream & Windpaw
Tallshadow
Blackpaw & Innerghost & Sinclaw
Ceremonie
Event
Trainingstopic
Event
Mazepaw
Trainingstopic
Trainingstopic
Emberpaw
Acefray
Blackpaw
Windpaw
Familie & cats~
Thrushdive
Leopardkit
Smokepaw
Foxpaw & Acefray
Airpaw
Apprentice Event
Mazepaw & Ivypaw
Emberpaw
Open
Cinderpaw
Blizzardleap
Stormbreathe
Cyber
Open
Ashdrizzle
Tallshadow
Emberhaterclub topic
Lionkit
Open
Roughpaw
Jackalpaw
Leopardkit
Mazepaw
Hiddenkit
Downpaw
Windpaw
Clanmeeting
Acefray
Slatepaw
Blackpaw
Ravenpaw
Steamkit
Lynxfang & Foxfire
Acepoof & Flamepaw
Ivywing
Crescentkit
Firepaw
Foxfire
Flamepaw
Roughpaw
Winddancer
Open
Event
Locked
Canarypaw
Roughflower
Ceremonie
Clan meeting
Roughflower & Swiftpaw
Patrol
Winddancer
Crowfur
Emberspark
Acefray
Rouwtopic
Patrol
Ceremonie
Tallshadow
Open
Winddancer
Open
Brat
Clan
Open
Roughflower
Emberspark
Hellhound
Mazerunner
Fernpaw/Thornfang
Fernpaw/Thornfang
Willowpaw
Runningpaw
Acorndust
Gemstone
Clan
Search Patrol
Amberhunt
Open
Open
Lionpaw
Ashbrook
Innerstar's dood
Hige
Sinclaw's probleemding
Winddancer
Acefray
Swiftpaw
Wolfkit
Clan
Roughflower
Sharing Tongues


Laatst aangepast door Lurkingshade op ma 24 apr 2017 - 18:24; in totaal 213 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lurkingshade
StarClan
○Lurkingshade○ KXWmV33
The A Doc
3682
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: ○Lurkingshade○   ○Lurkingshade○ Icon_minitimezo 29 mei 2016 - 20:37


Bonds
»Even if that Hell were to begin again tomorrow, you’ve seen it with your own eyes.
Who can say that it won’t be tomorrow?
«

○Lurkingshade○ Bulletblack - Uncertain
○Lurkingshade○ Bulletblue - Acquaintance
○Lurkingshade○ Bulletblue○Lurkingshade○ Bulletblue - Respect
○Lurkingshade○ Bulletgreen - Friend
○Lurkingshade○ Bulletgreen○Lurkingshade○ Bulletgreen - Good friend
○Lurkingshade○ Bulletwhite - Family
○Lurkingshade○ Bulletorange - Love
○Lurkingshade○ Bulletpink - Crush
○Lurkingshade○ Bulletpink○Lurkingshade○ Bulletpink - Mate
○Lurkingshade○ Bulletyellow - Disrespect
○Lurkingshade○ Bulletyellow○Lurkingshade○ Bulletyellow - Fear
○Lurkingshade○ Bulletred - Dislike
○Lurkingshade○ Bulletred○Lurkingshade○ Bulletred - Hate
○Lurkingshade○ Bulletpurple - Apprentice
○Lurkingshade○ Bulletpurple○Lurkingshade○ Bulletpurple - Mentor
Naam - Overleden
© by Babs


Shadowclan

Shrewstar - Leader ○Lurkingshade○ Bulletblue○Lurkingshade○ Bulletblue ○Lurkingshade○ Bulletwhite
RIP Granny

Innerstar - Leader ○Lurkingshade○ Bulletblue○Lurkingshade○ Bulletblue ○Lurkingshade○ Bulletred
Okay, 'leader'

Thrushdive - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletblue○Lurkingshade○ Bulletblue ○Lurkingshade○ Bulletwhite
RIP dad

Ashdrizzle - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletred ○Lurkingshade○ Bulletyellow
You're just a big kit

Snowynight - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletblack ○Lurkingshade○ Bulletwhite
More... Siblings?

Acefray - Medicine Cat ○Lurkingshade○ Bulletred○Lurkingshade○ Bulletred ○Lurkingshade○ Bulletorange
BAKA

Tallshadow - Deputy ○Lurkingshade○ Bulletblue○Lurkingshade○ Bulletblue ○Lurkingshade○ Bulletblack ○Lurkingshade○ Bulletwhite
The one who can't shut up

Runningvole - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletblack ○Lurkingshade○ Bulletwhite
You're family

Bluebell - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletblack
I love your name.

Slenderstep - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletblack

Winddancer - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletorange ○Lurkingshade○ Bulletwhite
I will protect you

Ivywing - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletorange ○Lurkingshade○ Bulletwhite
Stay with me, lil' sis

Dawntear - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletred ○Lurkingshade○ Bulletwhite
You are so WEAK

Emberspark - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletred○Lurkingshade○ Bulletred ○Lurkingshade○ Bulletwhite
You're not my brother, you are weak and stupid. You don't deserve to be alive!

Woodkit - kitten ○Lurkingshade○ Bulletblack ○Lurkingshade○ Bulletwhite
The one who was to weak?

Roughflower - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletpink ○Lurkingshade○ Bulletgreen○Lurkingshade○ Bulletgreen
What is this feeling?

Slatefur - Elder ○Lurkingshade○ Bulletgreen
You're cute...

Lockedrose - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletgreen
I like you, you're very quiet and calm.

Innerkit - Kitten ○Lurkingshade○ Bulletblack
Neh

Hailpaw - Apprentice ○Lurkingshade○ Bulletblack

Aurorapaw - Apprentice ○Lurkingshade○ Bulletblack

Wolftail - Warrior ○Lurkingshade○ Bulletblack ○Lurkingshade○ Bulletwhite
Have fun in starplace
WIP
Terug naar boven Ga naar beneden
 
○Lurkingshade○
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Shadowclan-
Ga naar: