Dancing in the rain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dancing in the rain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dancing in the rain DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Arbordance
BerichtOnderwerp: Dancing in the rain   Dancing in the rain Icon_minitimezo 20 maa 2016 - 16:04

Zijn witte gestalte drong geluidloos het Riverclan kamp binnen terwijl hij de twee vissen in zijn bek meedroeg. Het eerste wat de kater deed was de twee glibberige dieren op de prooistapel gooien, om nadien een klein waterratje voor zichzelf mee te pakken. Een flauwe zonnestraal verwarmde zijn rug en alhoewel het nog niet echt was zoals het hoorde te zijn in de zon, het was toch genoeg om hem een aangenaam gevoel te geven. Hij genoot van newleaf en al het nieuwe leven dat het met zich meebracht. Ziektes hielden hun zomerslaap, om de volgende winter dan weer terug te komen. Al de miserie wat prooischaarste betrof, verdween. Een kleine glimlach was te vinden op zijn gelaat toen hij zich plaatste op zijn achterwerk en met gulzige happen de waterrat opschrokte. Pas nadien keek hij op, wat het gevolg was van naderende pootstappen. "Hallo?" vroeg hij weifelend, niet goed wetende wat de kat van hem moest hebben.

OPEN


Dancing in the rain OgZHhN0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dancing in the rain DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Warrior
Gentlestream
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain   Dancing in the rain Icon_minitimezo 20 maa 2016 - 22:59

Met sierlijke sprongen was Gentle het kamp binnengekomen. Haar altijd vrolijke humeur straalde uit haar lichtgroene ogen als een vlam die zelfs onderwater nog zou blijven branden. Aan haar korte vacht was te zien dat ze zelfs in dit koude weer tot aan haar buik het water in was geweest. Om de zoveel stappen schudde ze zich dan ook uit en maakte ze opnieuw wat sprongen om warm te blijven. Tussen haar kaken hield ze een vis geklemd met daarbij een schelp. Ze legde het keurig op de stapel, maar leek zelf geen honger te hebben, omdat ze meteen de schelp weer in haar bek pakte en met opgeven staart verder liep.
Pas toen leek ze haar clan-genoot op te merken en twijfelde of ze naar hem toe zou gaan. Maar al snel trippelden haar pootjes zijn kant op en bekeek ze de sneeuwwitte kater nieuwsgierig. Ze was zelf dol op contact met andere katten en het leek erop dat ze haar kitten-nieuwsgierigheid nooit zou verliezen. "Hallo,' antwoordde ze dan ook opgewekt en ging naast de kater zitten alsof ze hem al eeuwen kende. Ze wist dat dit anderen kon afschrikken, wat haar dan altijd pijnlijk stak. Ze kon er niks aan doen. Ze likte haar poot een aantal keer om haar kussentjes weer te bevrijden van viezigheid en keek ondertussen in de helderblauwe ogen van de kater. "Heb jij nog veel kunnen vangen vandaag?" vroeg ze in een poging stiltes te voorkomen. Haar stem klonk vriendelijk en warm. "Zelf heb ik niet zo'n beste jacht gehad, maar ik heb tenminste iets terug kunnen brengen en wellicht dat een van de kittens blij te maken is met deze schelp." Ze tikte even tegen de zwarte schelp die vanbinnen glansde door het parelmoer wat de vorige bewoner erin had aangebracht.


Gentlestream | Caine
Dancing in the rain Dlj6u9
"All water has a perfect memory and is forever trying to get back to where it was."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dancing in the rain DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Arbordance
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain   Dancing in the rain Icon_minitimema 21 maa 2016 - 14:30

Zijn ijsblauwe blik ontmoette die van Gentlestream, een jongere Riverclan poes die blijkbaar wel zin had in een gesprek. Een onhoorbare zucht verliet zijn bekje waarna hij zijn rug weer wat rechtte zodat hij wat fatsoenlijker en meer geïnteresseerd overkwam. "Goedendag," miauwde hij terug zodra ze hem begroette. Het antwoord dat hij op haar vraag wou geven werd onderbroken door haar volgende woordenstroom. Een vage glimlach verscheen op zijn witte gelaat toen hij naar de schelp die ze bedoelde keek. "Mooie schelp, daar zullen ze inderdaad vast blij mee zijn." sprak hij kalm maar nog altijd even vriendelijk. Nadien schraapte hij zijn keel, zijn staart tegelijkertijd over zijn voorpoten slagende. "Maar om op je eerste vraag terug te komen," begon hij, haar een grijns gunnende. "nog niet echt nee. Maar ik ga zometeen jagen en misschien ook de grenzen nakijken." miauwde Arbordance rustig, zijn blauwe blik nog altijd op haar richtende. Zijn oortjes waren eveneens Gentlestream's kant opgericht. "Als je zin hebt mag je meekomen hoor."


Dancing in the rain OgZHhN0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dancing in the rain DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Warrior
Gentlestream
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain   Dancing in the rain Icon_minitimema 21 maa 2016 - 21:52

Ze liet zich op haar zij vallen en bleef in een rustige houding liggen. Haar groene ogen waren nog steeds op de blauwe poelen van de kater gericht. Af en toe bewoog ze even haar oren, maar ze draaiden zich telkens weer terug naar de warrior. Een glimlach speelde rond haar snoet, toen ze hem zag grijnzen. Nog een keer op jacht? Ze was altijd wel in voor een jacht, en grenscontroles prikkelden haar nieuwsgierigheid. Ze hield ervan om in beweging te blijven. En nog meer hield ze ervan om met haar poten door water te waden en nieuwe dingen te ontdekken. Tijdens grenscontroles was ze al vaak verrast. En vaak nam de rivier spullen van twolegs mee. Heel veel had ze hier ook niet mee, maar ze wist dat na newleaf de twolegs zich vaker op de rivieren zouden begeven en allerlei vreemde spullen achterlieten. "Ja," antwoordde ze eerst kort, alsof ze nog steeds nadacht. "Ik heb niet echt iets anders te doen om me te vermaken. En met twee opstap lijkt me gezelliger dan alleen." Dit lag bij haar dan heel erg aan de situatie. Soms moest ze gewoon even alleen zijn om haar drukke gedachten weer op een rijtje te krijgen. Maar nu was ze rustig en ontspannen. Ze had haar alleen momentje al gehad en had nu wel behoefte aan wat gezelschap. "Had je al een gebied in gedachten?" Ze hield haar kopje wat schuin.


Gentlestream | Caine
Dancing in the rain Dlj6u9
"All water has a perfect memory and is forever trying to get back to where it was."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dancing in the rain DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Arbordance
BerichtOnderwerp: Re: Dancing in the rain   Dancing in the rain Icon_minitimedo 24 maa 2016 - 9:39

Geduldig wachtte de witte kater af op een antwoord. Ze moest niet meegaan, als ze niet wou. Het was enkel een voorstel geweest. Maar wanneer ze na wat treuzelen toch ja zei, gingen zijn mondhoeken wat verder omhoog. Toen ze nadien haar reden waarom formuleerde, trok hij eventjes zijn schouders op. Ze had volkomen gelijk, met twee was altijd leuker dan alleen. Alhoewel Arbordance zelf er geen heel drama om zou maken als hij eens 'n keer alleen eropuit moest.
Opnieuw keek de iets oudere kater op. Haar vraag kwam zijn gehoorstelsel binnengevlogen en voor enkele tellen dacht hij na. "De sunningrocks lijken me een goede plek. Je weet maar nooit wat Thunderclan in z'n kop haalt. Naar mijn mening houden ze zich nu ook al best lang stil. Misschien zijn ze wel iets aan het plannen, een aanval ofzo." miauwde hij, niet al te luid zodat enkel Gentlestream het kon horen. Hij wou niet dat anderen hem vragende blikken zouden toewerpen of erger nog, hem zouden aankijken alsof hij een verrader was. Alles wat hij had gezegd kon best waar zijn, maar alsnog was dat niet iets wat een doorsnee Riverclan warrior graag hoorde. Daarom dat hij dit idee nog met niemand anders gedeeld had. Arbordance schudde onopvallend zijn kopje en richtte zijn ijsblauwe ogen weer op Gentlestream. "Zullen we?" klonk hij, zijn stem vriendelijk en zijn gelaat vrolijk.


Dancing in the rain OgZHhN0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dancing in the rain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: