Disappear for a minute then be right back. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Disappear for a minute then be right back.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Disappear for a minute then be right back.    vr 26 mei 2017 - 21:08

Een zachte zucht ontsnapte Lightkit’s lippen terwijl ze om zich heen keek. Ze dacht dat ze elke muur van deze grot nu al wel tien keer goed bestudeerd had. Ze had de grot ook al tig keer verkend; ze had niet echt iets gevonden wat de moeite waard was om aandacht aan te besteden of zo. Of misschien was het haar oudere leeftijd die ervoor zorgde dat ze zich steeds minder bevredigd voelde met de dingen die ze zag. Haar blik gleed kort naar de uitgang van de grot, waar ze de begroeiing van de struiken duidelijk kon zien. Als de zon op de struiken scheen, was het een prachtig zicht om te zien. Lightkit had echter nogal weinig zonlicht mogen aanschouwen de laatste dagen. Het was in elk geval beter hier dan in het camp van de WindClan, maar toch miste Lightkit het camp wel een beetje. Ze had nog maar twee keer de kans gehad om de territory te ontdekken: één keer met Harekit en één keer met Cloudgaze. Harekit die nu Harepaw was. Nog even en ze zou Leopardpaw en Harepaw achtervolgen en ook een apprentice worden. Maar dan moest ze nog zeker een halve moon wachten en daar had ze nu net geen zin in. Geërgerd zijnde liet de she-cat haar blik glijden naar de katten die zich ook in de grot bevonden. Haar hart klopte sneller toen ze merkte dat niemand haar in de gaten had en snel sprong de kitten op. Als ze nu eens heel even… Haar blik gleed verlangend naar de begroeiing waar de druppels vanaf gleden. Nu scheen de zon er echter fel op en Lightkit snorde toen ze de warmte vanaf hier kon voelen. Haar poten brachten haar al naar de uitgang van de grot zonder dat ze zichzelf kon tegenhouden en na één laatste blik over haar schouder te hebben geworpen, wilde ze in de begroeiing verdwijnen. Dat werd haar echter onmogelijk gemaakt door een pels waar ze tegen botste en Lightkit vouwde haar oortjes in haar nek toen ze zag dat het een warrior was. En dan ook nog eens van haar eigen Clan. Oh oh. Schattig kijken dan maar?


+ Eerste post voor Whitenight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

M
219
“Cared about one person and it fucked me up lmao”

CAT'S PROFILE
Age: 29 long ass moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Disappear for a minute then be right back.    di 13 jun 2017 - 20:53

Een emotieloze blik lag in de toms blik toen hij een weg baande naar de cave. Hij had wat rondgelopen en een of andere leerling onder zijn reet geschopt toen deze laks in de zon lag te pitten. Hij had verdomme honger en de prooistapel was bijna compleet verdwenen op een paar enkele kleine muizen na. De hele dag was die in de weer om prooi op de stapel te gooien en wanneer hij eens trek had was alles weer is op. Rot beesten. Wanneer gingen ze weer vertrekken want dit gezeik hield hij lang meer vol. Konden de andere clans niet voor hun eigen magen zorgen? Hij moest zowat voor vier clans eten bezorgen. Whitenight had zijn oren in zijn nek gedrukt en snoof de lucht op maar niks dat erop wees dat hier wat te eten te vinden was wat wel zijn maag kon vullen. Een paar muisjes was daar te klein voor namelijk, Whitenight was een robuuste tom en had daarom een grote lap vlees nodig en niet twee hapjes. De grote Windclan warrior snoof en stapte veder tot er ineens een zachte bal tegen hem opstootte. Whitenight kneep zijn ogen tot spleten en keek naar beneden, zijn ogen mengde zich in twee kleine kitten oogjes. "Wat moet dat?" Gromde hij, zijn kille ogen kwaad op de kitten gericht. "Volgens mij weet je dondersgoed dat je niet hier mag komen uk" De witte tom gaf een zwiep met zijn staart. Hij haatte kittens.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Disappear for a minute then be right back.    zo 18 jun 2017 - 13:54

Lightkit voelde een rilling door zich gaan toen ze de ogen van de tom ontmoette. Hoewel hij veel jonger was dan Cloudgaze, was hij veel robuuster en maakte daardoor een meer intimiderende indruk dan Cloudgaze ooit zou maken. Dat wilde dus zeggen dat haar pleegvader niks kon beginnen tegen deze tom. Ze kalmeerde zichzelf met het feit dat deze tom uit haar Clan was en dat hij haar waarschijnlijk niks zou aandoen. Ze kon het rare gevoel van angst toch niet onderdrukken terwijl ze zijn blik standvastig probeerde te ontmoeten. Ze mocht geen angst tonen! Het was immers niet dat hij haar zou aanvallen of opeens tegen haar zou beginnen te roepen. Ze had dan ook half en half verwacht dat zijn emotieloze blik wat zou ontdooien zodra hij zou ontdekken dat ze een kitten uit zijn eigen Clan was, maar dat gebeurde niet. Toen hij sprak, kromp Lightkit nog verder in een. Ze vond hem eng. Ze wilde terug naar huis. Terug naar huis waar ze snel weg kon kruipen in de nursery. Maar deze plek was open en hij zou haar zo kunnen vinden, zo terug kunnen sleuren om zijn vragen te beantwoorden. Ze kalmeerde zichzelf met het feit dat als ze haar bek zou openen om hulp te roepen, er automatisch een hoop katten van verschillende Clans bij haar zouden staan om haar te helpen. En die gedachte hielp, want de crèmekleurige kitten kwam wat meer overeind en dwong zichzelf om zijn blik vast te houden, ook al was het eng. “Maar ik verveel me hier!” bracht ze uit. “Mag ik niet heel even uit de grot? Ook al is het… samen met u?” Ze stond er niet bepaald om te springen om samen met deze tom de grot uit te gaan. Dan had ze geen bescherming meer. “Ik zal alles doen wat u zegt en dicht bij u in de buurt blijven,” smeekte ze verder. Zou het werken?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Disappear for a minute then be right back.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: