Weapon in mind 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Weapon in mind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistgaze
Editor

Kiki
1485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Weapon in mind   vr 14 jul 2017 - 20:32


There are certain kind of memories
That I don’t know where to place
Cannot shake, cannot pretend that
These are things I can erase


Ze was midden in de nacht wakker geschrokken uit een nachtmerrie en naar buiten gerent. Ze had het warm en haar poten branden onder haar lijf weg. Maar toen Mistgaze eenmaal uit de clangrot was was ze nog niet klaar met rennen. Ze had het idee dat het angstige, beklemmende gevoel uit haar nachtmerrie nog achter haar aan zweefde en de poes wou er van af komen. Haar sprintje eindigde bij Vulture's drop, een plek waar ze nog nooit was geweest. Ze betwijfelde ook of er katten in haar buurt waren hier. Nu ze pas echt realiseerde dat ze zo ver weg was gegaan van de clangrot raakte ze in paniek, een beetje. Want de paniek was er al van haar droom. Ze kon zich niet eens goed herinneren waar het over ging. Waarschijnlijk weer de executie van haar moeder of het verlies van haar kittens, wat nog geen maan geleden gebeurd was. Starclan had haar op meerdere fronten gestraft en hoewel ze vaak zichzelf er de schuld voor gaf was het nu Starclans schuld in Mistgaze haar ogen. Zij hadden haar dit aangedaan. Ze had zo graag voor haar kinderen willen zorgen, ze lief willen hebben en liefde gegeven hebben. Ze had haar rang in een seconde geruild voor haar kittens. Rousepaw zou een goede medicine cat zijn voor Thunderclan. Een betere en loyalere dan zij was in elk geval, dat was zeker. Ze was een goede leerling en leerde snel, pakte dingen goed op en al zo veel. Mistgaze had al meerdere keren bedacht dat als ze nog in het bos waren, bij de moonstone, dat Rousepaw haar volledige naam vast al lang had gehad. Mist vond dat ze hem in elk geval al verdiende. Haar blik ging omhoog naar de sterren.

Waar was Starclan? Ze had wel even contact gehad met haar moeder, ze haar gewaarschuwd voor wat ging komen, maar het contact was waterig en niet zo helder als ze zich herinnerde van het bos. Was dat omdat ze hier waren? Of omdat haar eigen geloof in twijfel werd getrokken door haarzelf? Mistgaze had zichzelf gevangen in een eindeloze cirkel van verdriet en pijn en het was haar eigen schuld. Er zou geen moment in haar leven komen waar ze echt gelukkig zou zijn. Menig maal twijfelde ze over haar rang, maar deze was uitgekozen voor haar. Door haar. Ze dacht terug aan de tijd dat ze nog graag een medicine cat wou zijn. En dat wou ze nog steeds! Maar door de jaren heen was de drang om een eigen familie te beginnen ook groter geworden. Haar liefde voor Rowanflight was pijn, maar aanwezig en zou ook nooit weggaan. Ze zou nooit samen met hem kunnen zijn, dat was laatst al bewezen. Ze had de kater ook nog veel meer aan kunnen kijken na het hele incident. Want elke keer als hun blikken maar even ontmoette schoten de kleine gedaantes van Alpinekit en Mountainkit weer voor haar geestesoog langs. Iets dat ze niet graag wou.

Ze had niet eens doorgehad dat de warme tranen over haar gezicht heen liepen en over de grond vielen. Snel veegde ze alles weg met haar poot. Ze miste gewoon iedereen. Ze miste hoe het vroeger was en ze wou terug naar de tijd toen ze nog een kitten was. Dat ze nog kon spelen met Brightspots en Firedance, dat ze een geintje uithaalde met Polarbear die zo overduidelijk was dat haar vader gewoon meespeelde om haar te laten lachen. Dat ze over de grond kon rollen van het lachen en dat ze de gezellige tijden met Acefray weer op de Gathering kon beleven. Alles was weg en alles was anders. En nu zaten ze vast op een bergvoet, met weinig eten, zonder Starclan en het ergste.. zonder Brightspots die haar vertelde dat alles goed zou komen.

De poes zocht het nog wat dichter bij de rand van Vulture's Drop en keek met een uitgestrekte nek iets naar beneden. Als je hier zou vallen zou het eeuwig duren voordat je de grond zou raken. Mistgaze stapte snel weer wat terug. Met enige trillende poten ging ze liggen op de klif. Het uitzicht was mooi, ze zou er wel even van genieten terwijl ze al haar gedachten aan de kant probeerde te schuiven.

[Open voor wie wilt!!]


I do not understand you
Though grateful for your love
The demon is an old friend
You cannot free me of.Breathe. Don't speak. It's leaving your body now.
Slow heart. Set free. A circuit of consciousness.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2361
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Weapon in mind   vr 14 jul 2017 - 20:48


The apple blossom exists to
create fruit: when that comes,
the petal falls.

Ze had het gevoel dat iedereen haar omsingelde, naar haar keek, dat ze wezen met hun poten en tegen hun buren fluisterden. Het was snikheet, haar rosse vacht was doordrenkt van zweet. Ze strekte zich uit en opende haar gouden ogen die ze zo hevig had dichtgeklemd, proberend om toch in slaap te vallen. Het lukte niet. Avidkit en Cedarkit sliepen rustig - ze waren al vier manen, ze konden wel even alleen. Er waren te veel katten in de grot om hen iets te laten overkomen. Nazca zou nooit zo ver kunnen komen - ze was er zeker van. Redpetal slaakte een trillerige zucht en stond zachtjes op. Haar spieren waren stijf en ze strekte zich voorzichtig uit. Haar schouder was nog niet helemaal genezen maar was goed verzorgd door hun medicine cat. Die haar ook had beschermd. Meteen had ze meer respect gekregen voor de poes, die niet eens zo veel ouder was als haar. De kleine kattin stond op en liep naar buiten. In gedachten verzonken wandelde ze verder, niet eens echt wetend waarnaartoe. Het maanlicht zorgde ervoor dat het niet heel donker was. De berg kreeg er een zilveren gloed van. Ze zou zich zo kunnen inbeelden dat ze in Starclan liep, dat Snowdance en Bunnykit haar tegemoet zouden komen lopen. Ze zag haar witte zusje al voor zich, sterren in haar vacht; en haar lieve dochtertje, met de calico vacht en oogjes die nog niet eens hun echte kleur gekregen hadden.. Ze zou nooit weten welke kleur ogen ze gehad had. Goud, misschien, zoals zijzelf - of groen, zoals hun vader. Dat hoopte ze eigenlijk niet. Ze vond het al erg genoeg dat Avidkit groene ogen geërfd had en Cedarkit zijn vaders vacht. Dat zou ze nooit aan hen vertellen; ze moesten zich goed voelen in hun vacht, want ze waren perfect zoals ze waren. En toch had ze ergens gehoopt dat tenminste één haar eigen rosse vacht zou geërfd hebben.. Maar haar genen waren al net zo zwak als haar botten. Uiteindelijk had ze net zo lang gelopen dat ze op de Vulture's drop aankwam en de maan al laag aan de hemel stond. Ze verwachtte alleen te zijn, maar dat was niet het geval. Mistgaze lag er ook, vrij dicht bij de rand maar niet dichtbij genoeg om te vallen. Niet zo dicht als ze gestaan had, met haar twee kittens in haar bek. Toen was ze klaar geweest om te springen - het angstaanjagendste was dan nog dat ze nooit zeker kon zijn of ze het niet gedaan had als niemand haar had tegengehouden. De jonge queen ging ook liggen, een eindje van de Medicine cat af. Ze wist niet of ze hier wel moest zijn nu de ander hier ook was, of die dat wel wou. Maar ze had zichzelf aan de andere kant ook beloofd dat ze niet meer zo zwak zou zijn, dat ze aan zichzelf zou denken en niet aan de anderen. Ze moest zichzelf beschermen. Het was die gedachte die haar een eindje van de rand hield, maar die er ook voor zorgde dat ze nu niet wegrende puur omdat hier iemand anders was.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Editor

Kiki
1485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Weapon in mind   vr 14 jul 2017 - 21:01

Mistgaze had zachte pootstappen gehoord gevolgd door een zachte plof van iets dat ging liggen. De geur was haar bekend, die was Thunderclan. Hoewel de clan hun geuren behoorlijk waren gemixt door reis wist ze nog wel wat te onderscheiden. Haar blik ging eventjes achterom. "Redpetal.." zei ze zachtjes, alsof er hier iets sliep dat boos of wakker zou worden als ze te hard zou praten. "Alles oké?" vroeg ze toen. Ze wist wat er een tijdje geleden gebeurd was. En ze kende het verdere verhaal niet, dus ze zou niet oordelen. Sowieso kon ze dat niet, want dat was niet haar taak om te doen. "Gaat het met je verwondingen?" was de volgende vraag, nog steeds even zacht als eerst. Het was een rustige avond en misschien dat een gesprek met Redpetal een beetje haar gedachten van alles af haalden.Breathe. Don't speak. It's leaving your body now.
Slow heart. Set free. A circuit of consciousness.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2361
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Weapon in mind   vr 21 jul 2017 - 12:56


The apple blossom exists to
create fruit: when that comes,
the petal falls.

De kleine kattin knikte lichtjes op haar vragen. Oké? Tsja, oké misschien wel. Goed zou het voor een lange tijd niet zijn maar op dit moment viel het mee. "Mijn schouder is wat stijfjes.. Maar doet geen pijn.", mauwde ze, heel zachtjes, alsof haar stem iets zou breken als ze te luid sprak. Of misschien was ze gewoon zo stilletjes omdat Mistgaze dat ook was. Iedereen sprak stil als de ander stil sprak; het was een instinct. Er moest immers wel een goede reden zijn om te fluisteren, want anders sprak je op een normaal volume.. De jonge queen richtte haar gouden blik opzij, naar Mistgaze. Ze zou niet vragen hoe het met haar ging. Ze wist hoeveel ze die vraag zelf haatte. Ze kende de kattin ook niet zo goed, niet goed genoeg om te weten wat haar bracht op een warme avond op de Vulture's drop. In ieder geval was vrij duidelijk dat je hier niet kwam zonder reden; alleen was het niet aan haar om de reden van de ander te weten.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Weapon in mind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: