Daily tour 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Daily tour

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Java
Member

Bunny
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Java
BerichtOnderwerp: Daily tour   zo 23 jul 2017 - 14:25

Haar vacht schuurde soms tegen het hek als ze er te dichtbij liep, maar dat deerde haar niet. Ze vond het ergens wel fijn. Ze deed haar dagelijkse rondje rond de boerderij, kijkend naar de dieren, de velden, de andere landerijen. Haar buik zwelde steeds meer op, maar toch wist ze ook wel dat ze vandaag nog niet zou gaan bevallen. Hoe ze dat wist? Tsja, misschien was het instinct, misschien was het het feit dat haar mensen haar nog gewoon naar buiten lieten gaan. Ze wist het niet. Het was haar eerste keer.

+Charly eerst ;3


Cookies cleared, java updated
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charly
Member

24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {26 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kittypet
Charly
BerichtOnderwerp: Re: Daily tour   ma 24 jul 2017 - 10:05

Een bruine kater wandelde op zijn gemakje door zijn territorium. Hoewel hij hier niet alleen woonde beschouwde hij dat wel als zijn eigen land. Hij had net de voortuin van zijn landhuis verlaten. De mensen gaven het woord 'villa', maar hij vond het gewoon een groot huis. Zijn eigen nest. Een gaap rolde over zijn lippen. Hij kneep zijn groene oogjes tot spleetjes. Er liepen traantjes in zijn ogen, de standaard procedure voor een geeuw. Daardoor zag hij alles troebel. Waardoor hij recht op een poes botste. Hij eindigde zijn geeuw met: "Oh pardon." Charly knipperde met zijn ogen. Het was Java. "Hallo Java, hoe gaat het met je?"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Java
Member

Bunny
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Java
BerichtOnderwerp: Re: Daily tour   do 27 jul 2017 - 14:59


Een snuitje tegen haar zij deed haar stoppen en ze keek om naar de bruine kater die schijnbaar tegen haar gebotst was. Java glimlachte naar hem. "Hee, Charly.", begroette ze hem vrolijk, helemaal zijn richting op draaiend. Haar buik was vrij dik en zat haar soms wat in de weg. Ze zou vast veel kittens krijgen.. Misschien wel zes! Ze was er vast van overtuigd dat de bevalling niet al te moeilijk zou zijn. Haar mensen zouden haar immers helpen - en hoe moeilijk kon het zijn? Zo veel poezen waren haar al voorgegaan. "Met mij gaat het goed hoor, en met de kittens ook volgens mij.", mauwde ze vriendelijk terug. "En met jou?"


Cookies cleared, java updated
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Daily tour
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: