Waaidag 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Waaidag

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Nynke B)
915
Actief
looking for coyoteberries all the way

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Waaidag    zo 22 okt 2017 - 16:47


Als Coyotepaw zegt dat ze iets gaat doen, gaat ze het ook doen. En nu ze een tijdje terug gezegd heeft dat ze elk gebied in de Mountains wil ontdekken, zal ze dat ook doen. Dus nu was ze al naar the Rapids geweest, had ze de Redwoods bezocht en had ze een trip naar de Starpools gemaakt. Ja, natuurlijk had ze moeten wachten totdat Panthergrowl haar zou rondleiden maar Co was immers een ongeduldige poes dus tja, daar kon ze weinig aan doen. En nu stond ze hier, in het midden van een soort van grasvlakte met hier en daar een boom en uiterst krachtige wind, wat ze ergens ook wel fijn vond. Met half dichtgeknepen ogen, keek ze om zich heen, en zag daar een poes staan. Dat was een Clankat, dat wist ze zeker, want ze had die wel eens zien rondlopen in de Cavern. En als ze het helemaal goed had was zij van Scheten... eh, Windclan en was ze een apprentice. ALleen wist Coyote haar naam niet. "Hallo daar!" schreeuwde de jonge poes naar de ander, waarna ze zich een weg baande door de krachtige wind en het hoge gras naar de poes toe.

- .Lightpaw eerst!


she is beauty,                          she is grace,

she will punch you in the faceNiet zo actief atm!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Waaidag
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: