This belongs to us. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 This belongs to us.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sandpaw,
Member
This belongs to us.  DPKsfdL
Freedje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sandpaw,
BerichtOnderwerp: This belongs to us.    This belongs to us.  Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 18:19

Natuurlijk was Sandpaw als kitten wel eens naar de elders gegaan om hier en daar een verhaaltje weg te pikken. Ze gaf het niet graag toe, maar ze vond het wel leuk om naar de oude verhalen te luisteren waar ze zich nauwelijks een beeld bij kon vormen. Net zoals veel andere kittens was ook zij in de bergen geboren en had dus niets van dit territorium af geweten. Ze was slechts enkele moons oud geweest toen hun Clans de slechte Clan genaamd BloodClan verdreef van het gebied dat Fourtrees noemde en dat tot StarClan behoorde en was pas apprentice geworden toen ze hun gebied terug veroverd hadden. Ze had eerst nog een tijdje in de nursery gespendeerd, maar daarna was ze oud genoeg geweest om apprentice te worden en tegen die tijd had ze de meeste verhalen al wel meegekregen. Zo dus ook het verhaal over the Sunningrocks; het gebied waar ThunderClan en RiverClan vroeger heel vaak om vochten, maar dat uiteindelijk tot ThunderClan’s territorium veroordeeld werd. En naar haar idee was dat terecht. Wat moesten die rivierkatten met zo’n warme plek zoals the Sunningrocks? Ze wilden toch zo graag nat worden en zwemmen? Dan droogden ze maar op een andere manier op. Nee, the Sunningrocks was een plek dat voor haar part voor altijd van ThunderClan zou blijven. En als ze zo naar haar Clanmates keek, dacht ze wel dat zij daar niet als enige zo over redeneerde. Sandpaw had the Sunningrocks als eerste ontdekt tijdens een rondgang samen met een warrior door het territorium. Het was dan ook haar favoriete plaats geworden, al scheen de zon niet zo fel op de stenen als het normaal zou moeten, had iemand haar verteld. Het was in elk geval warm genoeg om haar rode pels te verwarmen en dus lag Sandpaw niet veel later met haar ogen genietend gesloten op de rotsen, haar blik gericht naar de overkant waar de grens van ThunderClan zich met RiverClan verbond. Er was geen vuiltje aan de lucht en dat wilde ze graag zo houden.


+ Eerste post voor Winterbird
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This belongs to us.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: