Firepaw's training 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Firepaw's training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dewstream
Member
Firepaw's training DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Firepaw's training   Firepaw's training Icon_minitimedo 21 okt 2010 - 19:15

Deze ochtend was Dewstream opgewekt opgestaan. Ze ging trainen met Firepaw, omdat Bluestar dat tijdelijk niet kon doen. Dus had Dewstream deze taak toegewezen gekregen, iets wat ze niet erg vond. Ze was vrolijk naar de Apprentice's Den gelopen om Firepaw te gaan halen. De kater was eerst een kittypet geweest. De dag dat ze in de clan opgenomen werden, had Dewstream hem en Shadowpaw genegeerd. Nu had ze zichzelf over de poesiepoeshaat heengezet. Hopelijk zou dit een goede training worden, maar Bluestar had Firepaw al het nodige geleerd natuurlijk. 'Firepaw?' Haar stem galmde door de Apprentice's Den. Ze praatte altijd te hard. 'Kom je mee trainen?' Het volume van haar stem wilde niet naar beneden. Misschien had deze Den gewoon een versterking op geluid? Eerlijk gezegd betwijfelde Dewstream het. Ze wachtte op Firepaw. De Zandkuil was hun bestemming; daar kon je goed trainen. Aangezien Dewstream nog geen Apprentice had gehad, leek het haar veilig op het simpelste terrein te beginnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
Firepaw's training Fireda11
WazBeer
12012
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 29 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: Firepaw's training   Firepaw's training Icon_minitimeza 23 okt 2010 - 18:43

Firepaw keek het kamp rond. Zijn ogen had hij pas net geopend. Een nieuwe dag in ThunderClan territorium. Dewstream was nu zijn mentor, omdat Bluestar tijdelijk in de Nursery was om haar kittens op de wereld te zetten en ze op te voeden. Het zouden vast goede warriors worden! Hij schudde het mos uit zijn vacht en keek even rond. Er was wel wat veranderd. Ook Sandpaw, Cloudpaw en Wolfpaw hadden de apprentices den verlaten en waren warriors geworden. Bluestar had hem al erg veel geleerd, maar de andere apprentices waren ouder geweest dan hem. Dewstream verscheen voor de ingang van de den en riep hem naar buiten. Hij stapte vol zelfvertrouwen naar haar toe en keek haar aan met zijn groene ogen. In de tijd dat hij hier was geweest was hij al flink gegroeid. Maar hij was nog niet een volgroeide kat. 'Gaan we gevechts training doen?' vroeg hij vrolijk aan haar toen hij met haar mee stapte. Het zou vast een mooie dag worden, en hij zou weer nieuwe dingen leren van een andere kat. Dit kon alleen goed zijn voor zijn training, meer ervaring. Dat zou hem een goede warrior maken, en als hij dat was, dan had hij bewezen dat ook hij, met Kittypet bloed, een goede wilde kat kon zijn. Eentje die niet bang was zijn dromen te volgen en te vechten voor zijn plaats in een groep die hem niet verwelkomde zoals een van hen. Als je zoiets kon, dan moest je toch wel stevig op je poten staan.


Firepaw's training RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewstream
Member
Firepaw's training DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Re: Firepaw's training   Firepaw's training Icon_minitimevr 29 okt 2010 - 20:16

Firepaw stapte vol zelfvertrouwen de Den uit, klaar voor de nieuwe dag, klaar voor de wereld. Dewstream glimlachte even vaag. 'Gaan we gevechtstraining doen?' Dewstream knikte, terwijl Firepaw vrolijk met haar meestapte. 'Ja, we gaan naar de Zandkuil. Ik heb gehoord dat je er al wat van kan, maar leren kan altijd nog.' Het viel haar op dat Firepaw, sinds zijn aankomst als Kittypet, gegroeid was; geestelijk en lichamelijk. Vooral geestelijk. Hij dacht veel meer als een wilde kat, als een Thunderclankat. Dewstream wist zeker dat hij hun idealen na wilde leven; eerlijkheid en rechtvaardigheid. Deze kat wist wat hij wilde, kon wat doen met wat hij leerde.. Eerst maar eens zien hoe ver hij werkelijk is, maande Dewstream haar gedachten tot stilte. Hij was haar Apprentice niet, hoe graag ze dat misschien ook wilde geloven. Bluestar had hem getraind, de leider voor wie ze respect had. Hij kon ongetwijfeld al genoeg om te overleven. Ze keek even naar de kater naast haar. Ja, iemand die onder zoveel kritiek nog een goede Clankat werd, was uit het juiste hout gesneden. Firepaw was een echte clankat. Ze bereikten de Zandkuil. Het zand gleed weg onder haar poten en liet afdrukken achter waar ze gelopen had. Dewstream stelde zich tegenover Firepaw op. 'Probeer maar door deze verdedigingstechniek te breken,' daagde ze hem uit, door haar poten zakkend en de juiste houding aannemend. Als het goed was, had hij die al gehad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
Firepaw's training Fireda11
WazBeer
12012
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 29 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: Firepaw's training   Firepaw's training Icon_minitimevr 29 okt 2010 - 21:49

Hij keek haar vrolijk aan toen ze hem zei dat ze een gevechtstraining gingen doen. Hij knikte bij haar woorden. 'Bluestar heeft me al veel geleerd, maar het is altijd goed om ook dingen van anderen te leren, is het niet?' zei hij vrolijk tegen de grijze poes. Gewillig liep hij met haar mee, door het territorium wat hem nu al zo bekend was. Dit was zijn echte thuis, het was een goede zet geweest om naar de Clans te komen, hij was geboren om een warrior te worden. Op een stevig tempo liepen de twee door. Hij vond het wel leuk om eens met iemand anders te trainen. Niet dat hij niet genoot van Bluestar als mentor, nee in tegendeel. Hij vond het geweldig dat zij hem als apprentice wilde. Maar een andere kat had andere technieken en een andere Clankat zou waarschijnlijk op een andere manier aanvallen dan zijn leider deed. Toen ze bij de zandkuil waren sprong hij naar beneden. Zijn vuurkleurige poten wegzakkend in het zand wat er lag. Dit was een perfecte plaats om te trainen. Hij ging snel voor Dewstream staan en keek haar aan. Wat zouden ze gaan doen? Toen ze hem uitdaagde glimlachte hij even. Dit zou een leuke training gaan worden. Firepaw spande de spieren aan waar hij in deze korte tijd zo veel aan had gewerkt. Dit was veel beter dan thuis zitten in een zachte mand, dit was het echte leven. Even keek hij naar zijn tegenstander, om te bedenken wat hij zou doen. Lang deed hij er niet over, want in een gevecht had je niet alle tijd van de wereld. Met een sprong dook hij op haar af om vlak voor haar poten op de grond te komen en in een snelle beweging onder haar buik te glijden. Hij haalde uit met zijn poten om die van haar onder haar lichaam uit te slaan en daarna onder haar vandaan te glijden in een vloeiende beweging.


Firepaw's training RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewstream
Member
Firepaw's training DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Re: Firepaw's training   Firepaw's training Icon_minitimezo 31 okt 2010 - 13:59

Dit zou een goede training worden. Firepaw had er zin in, hij wist dat hij het kon. Dewstream glimlachte toen ze hem na zag denken. Het zand zorgde dat haar poten steviger stonden toen een een beetje weggezakt was in de zachte ondergrond. Een plotselinge beweging van Firepaw liet haar haar aandacht terugvinden. De apprentice sprong op haar af en gleed onder haar buik door. Een snelle beweging naar haar poten was te verwachten. Dewstream was gedwongen weg te springen. De kater gleed onder haar uit in een vloeiende beweging, wat op training duidde. Bluestar was ook goed, als warrior al. Toen was Dewstream nog maar Dewkit, of net Dewpaw. Ze kon het zich niet zo goed meer herinneren. Dewstream draaide zich soepel om, om te kijken waar haar tegenstander was. Hij had gelijk over de andere technieken. Zelf was ze wat meer verdedigend, maar aanvallen kon ze ook. Als je wilde overleven moest dat ook wel. Nu was het haar beurt om op Firepaw af te springen. Dewstream probeerde een schijnbeweging. Haar poot ging naar zijn kop, maar veranderde vlak voor het doelwit van richting naar de poten van Firepaw. Gevechten waren eigenlijk helemaal niet eerlijk, schijnbewegingen werden veel gebruikt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Firepaw's training
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: