» Bramblepaw/frost 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 » Bramblepaw/frost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
» Bramblepaw/frost DPKsfdL
»Quinty«
683
Actief

CAT'S PROFILE
Age: . 45 Moons .
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Bramblethorn
BerichtOnderwerp: » Bramblepaw/frost   » Bramblepaw/frost Icon_minitimevr 8 maa 2013 - 15:44


» Bramblekit - Bramblepaw - Bramblefrost


G E N E R A L

» Name: Bramblepaw
» Former Name[s] Bramblekit
» Future Name[s] Bramblefrost, Bramblestar (?)
» Gender Male | Tom cat
» Age 12 Moons
» Clan Thunder Clan
» Future Clans Bloodclan (?) Rogue (?) Starclan (?)
» Rank Apprentice
» Mentored by Heatpelt (Gone) | Butterfly ( Cuncurrent )


I N S I D E

» Likes Jagen, vechten, prooi en doden
» Dislikes Onduidelijkheid, kittens, Greenleaf, bazige katten en Elders.
» Full I'm a extremely arrogant and manipulative cat who stops at nothing to get what I want. While others might see me as an enemy, I do have some redeeming qualities. Basically, I'm one sexy hot mess who can get anyone to fall for me. I love to fight and most of the times I win. Most of the time I hunting prey to kill them for my Clan. But once you have gained my respect  I will help you if you are in trouble. Once I am snarling you have to watch out. I am not a cute cat. I hate Greenleaf just as much as I hate cute cats. It's really the season for good kitties. Juk, I feel sick now. I have never loved any cat and will never do that.
O, and maybe you can see where I've been. There will be blood all over the place. Death will be there to smell and rotting corpses.


O U T S I D E
» Fur Color Dark Tabby
» Fur Length Dichte vacht, wollig.
» Eye Color Amber
» Body Gespierd, groot en breed.
» Extra -

B O N D S
» Parents Goldenflower x Tigerclaw
» Siblings Tawnypelt, Swiftpaw, Hawkfrost and Mothwing
» Crush -
» Mate -
» Kits -

H I S T O R Y

Kit  ( 00-06 Moons )

Als kitten is Bramblekit vooral heel actief en onderzoekend. Hij wil alles weten en kan niet wachten om de kraamkamer uit te gaan om te trainen en zijn Warrior naam te ontvangen. De kater heeft een normale kittentijd gehad met zijn nestgenootjes maar naast zijn onderzoekendheid is hij vooral een buitenbeentje. Hij gaat het liefst zelf op onderzoek uit en wil liever niet geholpen worden bij zijn speurtochten.

Apprentice ( 06 – 12 Moons )

De tijd brak aan dat hij eindelijk Apprentice werd, en met zijn nieuwe naam kreeg hij ook een mentor. De naam van zijn mentor was Heatpelt. Bramblepaw heeft een training gehad van zijn mentor, en daarna verdween zijn mentor op wie de jonge kat zijn hoop had gevestigd.
Langzaam maar zeker raakte Bramblepaw verbitterd en begon de Starclan te haten. Hij dacht dat ze hem waren vergeten. Hij zag dat zijn Dengenoten allemaal Warrior werden maar hij zelf niet omdat hij geen mentor had.
Tijden verstreken en hij bereikte een leeftijd waarbij het vreemd was dat hij nog geen Warrior was. Bramblepaw ging nu zelf op onderzoek uit, net als toen hij een kitten was geweest. Zijn zwerftochten brachten hem naar een plek waar geen enkele kat zich zou wagen met een beetje verstand. Bramblepaw ontmoette de Bloodclan leider waar hij gelijk een diep ontzag voor kreeg. Lìtill had een kort gesprek met hem waarna hij zijn ergernissen uitte. De Bloodclan leider zag potentie in de jonge kat en zei dat hij zijn leerling zou worden. Blij eindelijk een mentor te hebben praatte hij zijn mond iets voorbij, Hij vertelde een Thunderclan geheim hoewel het niet echt een geheim was in de clan.
In Leafbare werdt er een nieuwe ceremonie gehouden en nu kreeg Bramblepaw een mentor van Firestar toegewezen. Zijn nieuwe mentor in Thunderclan was Butterfly. Bramblepaw staat in tweestrijd. Zijn vertrouwen in Starclan is teruggekomen door deze verandering maar hij denkt ook aan Lìtill. Hoe zou het leven in Bloodclan zijn? Bramblepaw besluit om zich in te spannen en zijn Warrior naam te krijgen en daarna een besluit te nemen over zijn tweestrijd over de Clan’s.

Warrior (12- ... Moons)


» Bramblepaw/frost WJEsDRq
"One thorn of experience is worth a whole wilderness of warning"
Meet Bramblethorn
Bramble-Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
» Bramblepaw/frost
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register-
Ga naar: