[game] PokeMMO 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [game] PokeMMO

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunnykit
Member
[game] PokeMMO DPKsfdL
Mariekseltjah
851
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender:
Rank:
Sunnykit
BerichtOnderwerp: [game] PokeMMO   [game] PokeMMO Icon_minitimezo 14 apr 2013 - 11:58

Shiyo Hayame schreef:
Altijd al eens een pokémon game met je vrienden willen spelen, maar dan op de gebruikelijke samenwerkmanier? Dan is PokeMMO de juiste game.

http://pokemmo.eu/downloads/

Wat moet je doen?
Je klikt op de link hierboven en registreert je voordat je aan de installatie begint. Je hoeft enkel een paar velden in te vullen. Mailverificatie is niet nodig (ook al moet je dit verplicht invullen). Je kan meteen na registratie aan de slag.

Als de download is voltooid, open je het bestand met winrar. Als je dit niet hebt, kun je deze gratis en voor niks hier downloaden. WinRAR zal je wijsmaken dat je slechts een trial van 30 dagen hebt. 30 laaaaaaaaange dagen. Die nooit eindigen.

Zet alle bestanden die je uit wilt pakken in één enkele map. Dit om jezelf te helpen dingen terug te vinden, aangezien je later de 'roms' map nog nodig zult hebben.

Je hebt alles uitgepakt. Mag je dan nu eindelijk beginnen?
Nope, we testen nog even je geduld wat beter uit. Om deze game te kunnen runnen, heb je zowel een rom van FireRed als Soul Silver nodig. Wees gerust, ik zal beide roms cadeau doen, gewoonweg omdat ik aardig ben. Een beetje.

FireRed
SoulSilver

Beide bestanden zijn al voor je uitgepakt. Het enige wat je hoeft te doen, is ze in de juiste map van PokeMMO te proppen. Namelijk de 'roms' map waar ik het net over had. Ben ik niet sympathiek? Ik heb jullie nu alles gegeven om het spel op te kunnen starten. Nu mag je op PokeMMO.exe duwen.

Controls&Uitleg
Ik denk dat het voor sommigen onder ons wel duidelijk is (vooral degene die vaker emulators en dat soort dingen hebben gebruikt), maar ik zal er toch nog even in het kort doorheen gaan.

FireRed is, zoals men weet, een Gameboy Advance spel. De knopjes X en Y bestonden toen nog niet, dus je hoeft in principe maar twee knopjes te onthouden. A en B worden niet op ons keyboard gebruikt als A en B maar als Z en X. Dus A = Z (Om mensen mee aan te kunnen spreken en aanvallen te confirmen) en B = X. Je hebt geen Running Shoes nodig om te kunnen rennen. De enige plek waar je niet mag rennen is in een huis. Je kan eventueel de muis gebruiken ipv Z. Pijltjestoetsen spreken voor zich.

Afgezien van een paar kleine aanpassingen, zal het spel gewoon als FireRed worden gespeeld. MAAR, waar is die SoulSilver rom dan in Arceusnaam voor? Nou, houd je vast. Ik zal het je vertellen. Je kan welke pokémon van je team dan ook gewoon achter je aan laten lopen, net als in Yellow en SoulSilver dat kon (ook al was het in Yellow alleen je awesome Pikachu). 'Hoe doe je dat?' vraag je je nu natuurlijk af. Heel simpel. Helemaal rechts zie je een klein balkje staan waarin je pokémon te zien zijn. Kies welke je het koelst vindt en sleep hem dan naar je trainersprite toe. Na een seconde of twee zal de pokémon achter je sprite verschijnen en kan jij anderen jaloers maken met je sexy pokémon.

Dan zal ik nu het menu even doorlopen. Rechts onderin is een hele balk aan dingen te zien die je ook in elke normale pokémon game kan tegenkomen. Het menu is echter een ander verhaal. Hier kun je namelijk dingen instellen en aanpassen en kun je je vriendenlijst openen om te zien welke vrienden van je online zien. Tenzij je natuurlijk forever alone bent, maar ik ga er nu even vanuit dat je het niet bent Enfin, ik begin even bovenaan. Als je Settings aanklikt, kun je alles binnen in de game naar jouw smaak aanpassen, zoals bijvoorbeeld de muziek of hoeveel frames je per seconde wilt laten lopen. Dit kan je zelf verder ook wel uitvogelen, lijkt me. (Psst, als je niet zo heel goed bent in Engels, is dat ook niet zo erg hoor. Je kan de taal gewoon naar het Nederlands aanpassen bij het blokje 'language'.)

Onder Settings kom je FAQ tegen. Hier kun je veelgestelde vragen terugvinden waar al een antwoord op is gegeven. Misschien zit je ook wel met een vraag over de MMO? Neem eerst hier een kijkje voordat je contact opneemt met de crew. Er is ook een handige uitleg bij te vinden over de functies van de chat etc.

Zoals iedere MMORPG zijn er verschillende 'rooms' te vinden die in principe gewoon hetzelfde zijn, maar om overbevolking te voorkomen zijn er aparte 'rooms' aangemaakt. Waarom zo moeilijk doen, zeg je? Nou, dan loopt je game niet zo vaak vast, omdat er teveel mensen online zijn en zich in één room bevinden. Op PokéMMO heten deze rooms 'channels'. Je zult je vrienden dus niet tegenkomen als ze op een andere channel dan jou zitten. Als je van channel wilt wisselen, ga je naar menu en klik je op 'change channel', kiest dan een andere channel en daarna op het vakje 'change'. Tada, een compleet nieuwe wereld gaat voor je open! Of niet, want alles ziet er toch hetzelfde uit.

Social staat voor je vriendenlijst. Als je deze aanklikt, verschijnt er in het midden een vak met 'Friends List' en 'Block List'. Ja, dat zie je goed, je krijgt niet alleen de kans om met vrienden te spelen, maar ook de kans om mensen te blokkeren! Ik zou er alleen niet teveel gebruik van maken. Je wilt natuurlijk niet zo vriendloos als mij rondlopen. Als je een vriend wilt toevoegen, typ je simpelweg zijn/haar gebruikersnaam in het balkje onderin dit vak en daarna druk je op 'add'. Je vriend zal dan een pop up krijgen met dit voorstel en kan de vriendschap tussen jullie twee bevestigen.

Je kan ook een team van trainers vormen, maar dat kost je natuurlijk wel wat van je zuur verdiende pokédollars. 15000 is de prijs om een Rescue Team te vormen. Bestaande uit mensen, natuurlijk. Wat, had je gedacht dat je spontaan in een pokémon zou veranderen? Hah, laat me niet lachen. In alle eerlijkheid, dat zou nog best wel awesome zijn

Last but not least, het customization vakje. In het begin van het spel mag je je eigen trainer in elkaar zitten. Pokémon gone Sims? Hier kan je het uiterlijk opnieuw aanpassen, dus je hoeft niet steeds met hetzelfde kapsel rond te lopen als je dat niet leuk vindt. Handig, niet? Dan hoef je niet steeds een nieuw personage aan te maken, jij no lifer /shot

Mag ik hier mensen hun gebruikersnaam vragen, mijn teamstatus updaten en om een gevecht vragen?
Jazeker, daar is dit topic immers voor aangemaakt! Ik wilde dit prachtige spel met jullie delen en aangezien we allemaal zo'n verschrikkelijke fangirls/boys van pokémon zijn, zie ik geen rede om dit topic verder niet meer te gebruiken. Mijn gebruikersnaam is McRololo. Don't be shy and add me if you want! c:

Veel plezier en succes gewenst~

Dit bericht is gequote van KE


[game] PokeMMO 1115t15
[game] PokeMMO Mambostuck_sollux_by_yukinotenshi23-d6480hq[game] PokeMMO Zodiac_stamp_by_paramourxlights-d52blry[game] PokeMMO Homestuck_stamp__smilies_by_kitsumon-d4cqrvh[game] PokeMMO Yet_another_homestuck_stamp_by_lavender_ink_e-d418c40[game] PokeMMO Mambostuck_terezi_by_yukinotenshi23-d64801h
Terug naar boven Ga naar beneden
Ravenheart
StarClan
[game] PokeMMO Photo
Kiki
1621
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I have no age.
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ravenheart
BerichtOnderwerp: Re: [game] PokeMMO   [game] PokeMMO Icon_minitimezo 14 apr 2013 - 12:15

Awesome!! ;D
Ik download hem nu, lijkt me erg vet! :3


I WILL BREAK DOWN THE GATES OF HEAVEN. A THOUSAND ANGELS STAND WAITING FOR ME
[game] PokeMMO 9uLQbyb
OH TAKE MY HEART AND I'LL LAY DOWN MY WEAPONS. BREAK MY SHACKLES TO SET ME FREE
Terug naar boven Ga naar beneden
Strawberry
Member
[game] PokeMMO DPKsfdL
Strawstache! (Babs)
6876

CAT'S PROFILE
Age: .: 50 Manen :.
Gender:
Rank:
Strawberry
BerichtOnderwerp: Re: [game] PokeMMO   [game] PokeMMO Icon_minitimezo 14 apr 2013 - 12:18

Aaah~ Ik ga hem meteen proberen C:


[game] PokeMMO T4W3e3N
Stamps
[game] PokeMMO PS18GM0[game] PokeMMO W0qAlxR[game] PokeMMO EjrsROF[game] PokeMMO FWu1gsf[game] PokeMMO D85Fpr8
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunnykit
Member
[game] PokeMMO DPKsfdL
Mariekseltjah
851
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender:
Rank:
Sunnykit
BerichtOnderwerp: Re: [game] PokeMMO   [game] PokeMMO Icon_minitimezo 14 apr 2013 - 12:20

Voor degenen die mij en mijn broertje als vrienden willen, ik heet daar "Marieksel" en mijn broertje "mariekselsvriend"


[game] PokeMMO 1115t15
[game] PokeMMO Mambostuck_sollux_by_yukinotenshi23-d6480hq[game] PokeMMO Zodiac_stamp_by_paramourxlights-d52blry[game] PokeMMO Homestuck_stamp__smilies_by_kitsumon-d4cqrvh[game] PokeMMO Yet_another_homestuck_stamp_by_lavender_ink_e-d418c40[game] PokeMMO Mambostuck_terezi_by_yukinotenshi23-d64801h
Terug naar boven Ga naar beneden
Strawberry
Member
[game] PokeMMO DPKsfdL
Strawstache! (Babs)
6876

CAT'S PROFILE
Age: .: 50 Manen :.
Gender:
Rank:
Strawberry
BerichtOnderwerp: Re: [game] PokeMMO   [game] PokeMMO Icon_minitimezo 14 apr 2013 - 13:25

Ik ben daar Snowynights

:3


[game] PokeMMO T4W3e3N
Stamps
[game] PokeMMO PS18GM0[game] PokeMMO W0qAlxR[game] PokeMMO EjrsROF[game] PokeMMO FWu1gsf[game] PokeMMO D85Fpr8
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunnykit
Member
[game] PokeMMO DPKsfdL
Mariekseltjah
851
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender:
Rank:
Sunnykit
BerichtOnderwerp: Re: [game] PokeMMO   [game] PokeMMO Icon_minitimezo 14 apr 2013 - 13:37

Ikhebje een vriendenverzoek gestuurd :3


[game] PokeMMO 1115t15
[game] PokeMMO Mambostuck_sollux_by_yukinotenshi23-d6480hq[game] PokeMMO Zodiac_stamp_by_paramourxlights-d52blry[game] PokeMMO Homestuck_stamp__smilies_by_kitsumon-d4cqrvh[game] PokeMMO Yet_another_homestuck_stamp_by_lavender_ink_e-d418c40[game] PokeMMO Mambostuck_terezi_by_yukinotenshi23-d64801h
Terug naar boven Ga naar beneden
Strawberry
Member
[game] PokeMMO DPKsfdL
Strawstache! (Babs)
6876

CAT'S PROFILE
Age: .: 50 Manen :.
Gender:
Rank:
Strawberry
BerichtOnderwerp: Re: [game] PokeMMO   [game] PokeMMO Icon_minitimezo 14 apr 2013 - 13:47

Oké^^

Ik heb met succes de hele chat uitgezet xD (Gelukkig)


[game] PokeMMO T4W3e3N
Stamps
[game] PokeMMO PS18GM0[game] PokeMMO W0qAlxR[game] PokeMMO EjrsROF[game] PokeMMO FWu1gsf[game] PokeMMO D85Fpr8
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrewstar
StarClan
[game] PokeMMO DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: [game] PokeMMO   [game] PokeMMO Icon_minitimezo 14 apr 2013 - 14:17

Ik ben SoofeRoo c:
Ik heb gewoon de coolste Bulbasaur evah <'3
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [game] PokeMMO   [game] PokeMMO Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[game] PokeMMO
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Library-
Ga naar: