Do you hear the people sing? [Secretsong] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Do you hear the people sing? [Secretsong]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Timesong
StarClan
Do you hear the people sing? [Secretsong] DPKsfdL
» Quinty «3 «
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timesong
BerichtOnderwerp: Do you hear the people sing? [Secretsong]   Do you hear the people sing? [Secretsong] Icon_minitimezo 5 mei 2013 - 20:42

Words; 199 || Tags; Secretsong || Notes; Inspiratie lvl: 0

"Do you hear the people sing? Singing a song of angry men?" Zachtjes zingend liep de bruine kater door het territorium heen. Hij ontvluchtte het kamp zo veel mogelijk, aangezien Rushspirit hem ontzettend op de zenuwen aan het werken was. Die kater was echt niet goed bij z'n kop, daar was hij inmiddels wel over uit. En Stunspore, zijn Deputy, die was geen haar beter. Hoe konden ze kittens laten werken als apprentices. Het stond in de Warrior Code dat ze minstens 6 manen oud moesten zijn.
Timesong zuchtte en schudde zijn kop, hij wilde er zijn hoofd niet meer over breken, maar telkens weer kwam het ter spraken in zijn kop. Om gek van te worden. "It is the music of a people, who will not be slaves again! When the beating of your heart, echoes the beating of the drums." Timesong liep rustig verder, toen de geur van een andere Shadowclan kat hem overviel. Stiekem vroeg hij zich af of deze clangenoot een voor of tegenstander was van Rushspirit. Misschien kon hij daar nog wel achterkomen, als hij het tactisch zou aanpassen. "Hallo daar, Secretsong," miauwde hij vriendelijk, toen hij de zwarte poes aan zag komen lopen.

Sheet codes © Noor~
Terug naar boven Ga naar beneden
Secretsong
Member
Do you hear the people sing? [Secretsong] DPKsfdL
Wazz
30

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender:
Rank:
Secretsong
BerichtOnderwerp: Re: Do you hear the people sing? [Secretsong]   Do you hear the people sing? [Secretsong] Icon_minitimevr 10 mei 2013 - 19:13

SECRETSONG
"When prayers turn to promises,
not even fate can stand in their way."

De laatste weken waren rommelig geweest. Ondanks haar blijvende verdriet om het verlies van haar vrienden, behield ze toch een stabiele positie. Haar emoties onder controle. Secret had simpelweg geen behoefte meer aan zielig doen. Iedereen kende haar als een sterke poes die wist was ze deed en dat was precies zoals ze nu was. Hoewel ze haar mond tot nu toe dicht had gehouden, begon ze het steeds moeilijker te vinden dit te doen. Wat Rushspirit allemaal uithaalde met die onnozele deputy van hem. Als ze hen wel echt leider en deputy wilde noemen. Het was dat ze zich nog niet bewust was van het andere verzet binnen de Clan, anders had ze al lang haar mondje open gedaan. Wetende dat ShadowClan er niets mee zou opschieten als ze de Clan uit geknikkerd werd voor een foute woordkeuze. De zwarte poes stapte wat rond. Na een ochtend jagen had ze een pauze genomen, waar ze op het moment van genoot. Al snel drong de geur van een andere ShadowClanner haar neusgaten binnen. Secretsong richtte haar hoofd op en glimlachte even. 'Heya, Timesong' begroette ze hem op haar gebruikelijke manier.


Do you hear the people sing? [Secretsong] 2md418p
"When prayers turn to promises, not even fate can stand in their way."
Tyki || Kira || Arrowkit || Secretsong || Lightningrush || Fireheart || Charcoalflare || Nightstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Timesong
StarClan
Do you hear the people sing? [Secretsong] DPKsfdL
» Quinty «3 «
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timesong
BerichtOnderwerp: Re: Do you hear the people sing? [Secretsong]   Do you hear the people sing? [Secretsong] Icon_minitimedo 23 mei 2013 - 20:49

Words; 197 || Tags; Secretsong || Notes; Op verzoek van Soof, maak ik dit topic af (:

De bruine tabby kater ging zitten en gaf zijn lichtere borst een ferme lik, terwijl hij rustig bleef luisteren hoe de zwarte poes dichterbij kwam. 'Heya, Timesong' Hij knikte rustig naar de poes. In gedachten hoorde hij de opdracht die hem was opgedragen. Meer katten bij het verzet groepje te krijgen, zodat Rushspirit zou kunnen worden afgezet. Hij vroeg zich af hoe hij dit zou moeten gaan doen, want hij was nou niet echt een held in katten ergens toe dwingen. Sowieso zou hij niet graag andere willen dwingen, daar kon hij niet tegen. Katten moesten dingen uit zichzelf doen en nergens toe gedwongen worden. Misschien kon hij haar gewoon erover aanspreken en kijken waar het gesprek heen zou leiden? Ja, dat leek hem wel een geschikt plan.
Zijn gouden ogen gelden over de blauwe ogen van de poes en een vriendelijke glimlach stond op z'n gezicht. "Ook ontvlucht aan het heerschappij van Rushstar?" Dit was zo ongeveer de eerste keer dat de tabby kater de nieuwe naam van de Shadowclan leader gebruikte. Het klonk vreemd, het paste niet. Rushspirit was geen leader, hij was gewoon een mousedung die de macht had gegrepen. Hatelijk volk, dat sowieso.

Sheet codes © Noor~
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Do you hear the people sing? [Secretsong]   Do you hear the people sing? [Secretsong] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Do you hear the people sing? [Secretsong]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: