[OPEN] Black out 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [OPEN] Black out

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrewstar
StarClan
[OPEN] Black out DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimewo 28 aug 2013 - 12:53

S H R E W S T A R
Sinds ze met Timesong was gaan jagen had ze zich voor even weer leven gevoeld, gelukkig en gewoon zorgeloos. Een paar dagen later opende de poes haar ogen en was het bijna onmogelijk voor haar om op te staan. Haar eens zo snelle poten voelden nu onmogelijk zwaar aan en haar blik was wazig en onscherp. Shrewstar schudde haar tweekleurige kop en alles werd weer een beetje helder. Ze nam een diepe hap lucht, maar het kwam er wat kuchend uit. Ugh, ze voelde zich gewoon niet goed. Doodop kwam ze haar nest uit en betrad de open plek. Eerst had ze gedacht om even langs Smokebreath te gaan, maar toen kwam er een Warrior op haar pad. Zijn ogen stonden bezorgd, dus nam Shrew deze houding ook meteen maar aan.

Er was dus gemeld dat er weer een vos op het territorium zat, of ja, tekenen ervan. Shrewstar had de Warrior in het kamp gelaten en was er alleen op uit gegaan. Maar bij elke stap die ze verzette, werd haar blik was grauwer. Elke keer dat ze moest ademhalen werd het hoesten erger en haar luchtwegen lieten bijna geen koele lucht meer door. Telkens weer vielen haar ogen half dicht en moest Shrewstar uitrusten, geleund tegen een boom. Ze bevond zich bijna bij de bekende verbrande boom, waar de tekenen waren gevonden. Doodop kwam de Clanleader aan bij de plaats en kwam tot stilstand. De zwakke geur van vos hing inderdaad in de lucht. Dat moest ze dus melden in de Clan! Shrewstar draaide zich om, maar voordat ze een poot kon verzetten, kwam er een grote hoestbui aan. Haar keel brandde van de pijn, maar dit duurde niet lang. Want voordat ze ook maar om hulp kon roepen, viel ze neer op de grond.
??
296
TY SARA
Terug naar boven Ga naar beneden
Firedragon
Member
[OPEN] Black out DPKsfdL
127
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Firedragon
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimewo 28 aug 2013 - 13:35


Where there is desire
There is gonna be a flame

Hij zat achter de vertrouwde boom. Fire genoot van het weer, de zon kwam eindelijk een klein beetje door. Hij ademde diep in en uit om de heerlijke buitengeur op te vangen en door zijn luchtwegen te laten stromen. Hij sloot kort zijn ogen, de geur van een vos drong door zijn neus maar het boeide hem niet veel. Plots schoten zijn ogen open door een afschuwelijk gehoest en de vosgeur werd gemengt met Shrewstars' geur. Hij draaide zich lenig om en sprong, met een tussensprong op de stam, eroverheen. Er lag een uitgeputte Shrew op de grond, hij kon het bijna niet aanzien. "Baka... wat heb je nou weer gedaan" Hij trok aan haar oor om haar proberen wakker te maken maar het lukte niet echt. "Shrew, het komt goed. Het komt goed" Hij wreef even met zijn kopje lang het hare, en zette zijn tanden in haar nekvel, haar meeslepend naar de medicinecat. Niet echt snel, maar ze liepen tenminste.
TAG:Shrewstar | WORDS:155


[OPEN] Black out Natsu_dragneel___free_avatar_by_hardrockangel-d37lea0[OPEN] Black out Natsuthingy[OPEN] Black out 6i79mf
Anyone who lays a hand on our clan is the enemy.
I'll destroy them all!
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrewstar
StarClan
[OPEN] Black out DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimewo 28 aug 2013 - 13:48

S H R E W S T A R
Haar ademhaling werd met de seconde trager en moeizamer, de wereld werd gedompeld in duisternis en af en toe ving ze een klein beeld op door haar halfgesloten ogen. Zo zag ze dat er iemand op haar af kwam, maar het geluid van pootstappen was te hard voor haar en zorgde er alleen maar voor dat de pijn in haar kop erger werd. Har luchtwegen zaten nog steeds verstopt, maar de poes weigerde om te hoesten, gewoonweg omdat ze de pijn niet meer aankon. Haar poten waren vier levenloze aanhangsels geworden en ze vond geen kracht meer om op te staan en zichzelf naar hulp te slepen. "Baka... -je -gedaan" De woorden kwamen als delen in haar gehoorgang en haar geest werkte maar op halve kracht. Er werd aan haar oor getrokken, maar Shrewstar kon zichzelf er niet toe zetten om op te staan of zelfs maar iets terug te antwoorden. "Shrew, -goed. -komt goed" Ze werd in haar nekvel gegrepen en langzaam weggesleept, maar zelfs de poes die er maar half bij was zag in dat dit niet ging werken. Met veel moeite wist ze haar poot tegen de achterpoot van Firepaw aan te drukken. "Smoke..breath.." Bracht ze moeizaam uit en haar stem werd bijna niet hoorbaar door het kleine beetje lucht dat ze binnenkreeg.
FIREPAW
218
TY SARA
Terug naar boven Ga naar beneden
Firedragon
Member
[OPEN] Black out DPKsfdL
127
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Firedragon
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimewo 28 aug 2013 - 14:06

Firepaw schreef:

Where there is desire
There is gonna be a flame

Zijn oren schoten naar achter toen hij een geluid hoorde. Heel heel zacht, met even nadenken verstaanbaar sprak de clanleader zwak. "Smokebreath? Smokebreath! Ofcourse!" Het pootje dat op zijn achterpoot lag legde hij voorzichtig neer. "Maar ik kan je hier niet achterlaten. Er loopt een vos door het territorium, en zijn geur is te sterk om verweg te zijn." Hij wist niet of ze hem kon horen en toch praatte hij door, alsof er niks aan de hand was. De boom was al wat verderweg en toch sleepte hij d'r terug. Hij legde haar voorzichtig onder wat takken en keek snel om zich heen. Hij liet een harde grom horen om de vos wat weg te jagen en legde nog wat, bladeren over haar heen. Ze waren waarschijnlijk koud door de sneeuw maar veel meer kon hij niet doen. Hij snoof en snoof en kon eindelijk de geur van Smokebreath vinden, waarna hij op zijn hardst, en dat was snel, wegsprintte.

"SMOKEBREATH!" Gilde hij uit toen de geur heel duidelijk was. "SHREW HEEFT JE NODIG. ALSJEBLIEFT! ER LOOPT EEN VOS ROND EN ZE LIGT UITGEPUT OP DE GROND. ALSJEBLIEFT SMOKE ALSJEBLIEFT"
TAG:Shrewstar | WORDS:191


[OPEN] Black out Natsu_dragneel___free_avatar_by_hardrockangel-d37lea0[OPEN] Black out Natsuthingy[OPEN] Black out 6i79mf
Anyone who lays a hand on our clan is the enemy.
I'll destroy them all!
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
[OPEN] Black out DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimewo 28 aug 2013 - 21:29

Met een gaap liep Smokebreath het kamp uit met een trage pas, nog steeds ietwat slepende met zijn verdraaide voorpoot. Had hij weer. Met zijn zware lichaam zette hij veel meer druk op zijn gewrichten dan de meesten, waardoor hij minder snel genas. Toch was het rustig, iets wat hij op prijs stelde. Voor even dan. "SMOKEBREATH!" Gilde hij uit toen de geur heel duidelijk was. "SHREW HEEFT JE NODIG. ALSJEBLIEFT! ER LOOPT EEN VOS ROND EN ZE LIGT UITGEPUT OP DE GROND. ALSJEBLIEFT SMOKE ALSJEBLIEFT" Meteen vernauwde Smokebreath zijn ogen en draaide hij zijn kop met een ruk om. "Krijs niet zo mormel!" Grauwde hij hem toe, "Ten eerste is het SmokeBREATH en ShrewSTAR voor jou, ten tweede lok je met je paniekerige gekrijs de vos alleen maar naar het kamp. Het beest ruikt angst." Zelfs een apprentice zou beter moeten weten dan zo panisch te gaan doen. "Waarschuw de krijgers in het kamp maar. Ik volg je geurspoor zelf wel terug." Bromde hij daarna, duidelijk totaal uit zijn humeur. Het lot bracht hem telkens maar terug naar Shrewstar en het ergerde hem verschrikkelijk. Maar toch zette hij hierna toch maar in een versnelde tred zijn tocht voort, het geurspoor van de apprentice volgende tot hij Shrewstar bereikt had.

{No offense, Smokebreath is een brompot. :') }


[OPEN] Black out JtCOU2C
Fun stuff:


[OPEN] Black out J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Firedragon
Member
[OPEN] Black out DPKsfdL
127
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Firedragon
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimewo 28 aug 2013 - 21:44


Where there is desire
There is gonna be a flame

Natuurlijk had hij een felle reactie verwacht, maar hij bestad er niet eens aandacht aan. "Ze ligt onder een paar takken." Zei hij totaal negerend op Smoke's woorden. Hij miauwde even kort en rende weg, verder het territorium in. Hij legde veel warrior's uit dat er een vos in de buurt was maar dat ze kalm moesten blijven, al was hij dat zelf ook even niet.
TAG:Smokebreath | WORDS:67


[OPEN] Black out Natsu_dragneel___free_avatar_by_hardrockangel-d37lea0[OPEN] Black out Natsuthingy[OPEN] Black out 6i79mf
Anyone who lays a hand on our clan is the enemy.
I'll destroy them all!
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
[OPEN] Black out DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimedo 29 aug 2013 - 17:02

Ze keek ietwat onderbroken op toen een roodkleurige apprentice het niet kon laten om even de hele boel bij elkaar te schreeuwen. Voor deze ene, zeldzame keer, was ze het eens met Smokebreath. Littlepaw keek even naar Smokebreath, en besloot de twee nadien maar te volgen. Ze had geen idee of ze er eigenlijk wel de toestemming voor had maar momenteel maakte haar dat even niet uit. Als het iets was dat niet vaak voorkwam dan kon ze al iets leren dat ze misschien nooit geleerd zou hebben... "Ze ligt onder een paar takken." Hoorde ze Firepaw zeggen, al had ze wel door dat hij dat tegen Smokebreath had. Het was trouwens misschien zelfs een goed idee geweest dat ze hen volgde, want als er iets mis ging dan kon zij altijd teruggaan om de benodigde kruiden te gaan halen terwijl Smokebreath bij Shrewstar bleef. Tja, ze zou wel zien.

(Toestemming van Soof d:)


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrewstar
StarClan
[OPEN] Black out DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimeza 31 aug 2013 - 15:34

S H R E W S T A R
OOC; Kunnen we dit s.v.p. afmaken? Ik wil d’r graag snel weer RPG-klaar hebben en omdat ik niet weet hoe het gaat eindigen, kan ik dus niets met haar tot dit topic is afgelopen.

De tweekleurige poes werd weer teruggesleept en de pijn in haar keel verscheen nu ook bij het ademhalen. Shrew voelde dat ze tussen wat takken werd gewurmd en vervolgens werd bedekt met bladeren, waarvan de sneeuw direct op haar vacht viel. Een rilling gleed door haar lijf, maar ze was te zwak om iets te doen. Door haar bijna dichtgeknepen ogen zag ze de rode schim weer vertrekken, waarschijnlijk om Smokebreath dan te gaan halen. Maar zou de Medicine cat wel op tijd komen? Wat als ze dan al naar StarClan—Nee! Zo mocht ze niet denken. Moeizaam krulde Shrewstar haar rug en probeerde ze haar beetje warmte bij zich te houden, het bladerdek op haar vacht was niet van geweldige doen, maar het hielp wel een beetje. Plots hoorde ze weer pootstappen die pijnlijk bonkten in haar kop. Shrewstar’s ademhaling was verminderd tot kleine en snelle zuchtjes en de poes keek doodop naar de katten die waren gekomen. Ze zag de rode schim weer, dit keer met twee katten erbij. Eentje was groter dan de ander en dat moest Smokebreath wel zijn en de ander.. misschien Littlepaw? Zonder het te willen begon de poes weer te hoesten en trok ze haar pootjes tegen zich aan, alsof dat hielp tegen de pijn.
FIREPAW & LITTLEPAW & SMOKEBREATH
212
TY SARA
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
[OPEN] Black out DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimezo 1 sep 2013 - 17:02

Zwijgend drukte Smokebreath zijn neus even tegen die van Shrewstar, haar neusje brandde van de koorts. "Groenhoest," Bromde hij tegen Littlepaw. Hoe het ook wendde of keerde, Shrewstar moest terug naar de medicine cat den. Hier zou ze alleen maar warmte verliezen. Zwijgend pakte hij het nekvel van Shrewstar beet en trok haar omhoog, "Help me haar te tillen Littlepaw," Bromde de kater, nu al een licht branderig gevoel in zijn nek voelende terwijl hij haar begon te verslepen.


[OPEN] Black out JtCOU2C
Fun stuff:


[OPEN] Black out J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
[OPEN] Black out DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimezo 1 sep 2013 - 21:30

Met een bezorgde blik in haar groenige ogen keek ze naar haar leader die op de grond lag. Zou alles wel weer terug goed komen met haar?! "Groenhoest," Verklaarde Smokebreath uitendelijk. Littlepaw knikte en beet op haar lip, ze had al eens eerder gehoord dat dat geen ziekte was om over te spotten. "Help me haar te tillen Littlepaw," Zonder op iets anders te wachten snelde ze naar haar mentor toe en nam ze de poes beet om de donkerkleurige kater te helpen. Ze wierp nog gauw een dankbare blik op Firepaw; Ook al was hij héél luidruchtig geweest daarnet, hij was wel degene die haar had gevonden en hen was komen inlichten. Hij verdiende toch iets van respect nu.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
[OPEN] Black out DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimema 2 sep 2013 - 14:31

Smokebreath sloot zijn ogen wat verslagen toen hij tijdens het dragen Shrewstar's lichaam erg slap voelde worden en de ademhaling voelde stoppen. De eigenwijze clanleader was te laat geweest, veel te laat met zich melden waarschijnlijk en gewoon doorgegaan met haar taken. Zwijgend droeg hij haar alsnog het kamp in en zei hij niks. Eerst de leader de den in, in een nest installeren en daarna spreken. Zwijgend legde haar neer in een nest en keek hij Littlepaw aan, voor het eerst met een zekere droefheid die zijn ogen liet glinsteren. "Ze verliest nu haar eerst leven..." Mompelde de kater zachtjes, "Zo meteen zal ze weer ontwaken... Pak maar alvast wat catmint voor haar en wat ragweed voor de energie." Hij zuchtte zachtjes en schudde zijn kop. Hoe erg koud hij zich ook kon opstellen. Dit kreeg hem altijd te pakken.


[OPEN] Black out JtCOU2C
Fun stuff:


[OPEN] Black out J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
[OPEN] Black out DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimewo 4 sep 2013 - 15:27

Ook Littlepaw voelde het lichaam van Shrewstar verslappen en met een schok was ze zich ervan bewust dat dat moest betekenen dat ze haar eerste leven verloor. Echter liet ze de kattin niet vallen om het even na te vragen, maar bleef ze het gestalte van de zwart witte poes stevig vast houden. Meerdere vragende blikken werden op het drietal gericht dat het kamp kwam binnengewandeld maar zonder antwoord te geven stapte Smokebreath regelrecht richting de Leaders den toe, dus volgde ze zijn voorbeeld maar. "Ze verliest nu haar eerst leven..." Littlepaw's ogen gingen iets wijder open staan en een kille steek sneed als doorntakken door haar hart heen. Betekende dit ... Dat Shrewstar de eerste kat was die ze had laten sterven omdat ze te laat was?! Wat voor 'n Medicine cat apprentice was zij nu weer... De poes schudde haar kopje zachtjes en staarde naar het levenloze lichaam van hun Clanleader wiens geest nu waarschijnlijk beschermd werd door Starclan. "Zo meteen zal ze weer ontwaken... Pak maar alvast wat catmint voor haar en wat ragweed voor de energie." Met een knik van haar kopje liep ze weer weg en baande ze zich een weg naar de den toe waar ze overlaatst nog naar verhuist was. Pas toen ze de gevraagde kruiden had gevonden, catmint en ragweed, liep ze weer het hol uit om terug naar haar mentor en clanleader toe te gaan. "Hier," Miauwde ze vlug nadat ze de kruiden voor Smokebreath's poten had laten vallen.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
[OPEN] Black out DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitimeza 7 sep 2013 - 10:44

Zwijgend staarde Smokebreath naar het levenloze lichaam van Shrewstar. Als hij niet beter wist, zou hij toch echt met zekerheid verklaren dat ze nooit meer wakker zou worden. Het was altijd een vreselijke, knagende twijfel als je het zo zag. Maar nee, hij was erbij, hij wist zeker dat zij haar levens ontvangen had. Als deze ziekte Rushstar had getroffen, dan was het wel een grappig spektakel geweest, of Stunspore, dat mocht ook wat hem betrof. Maar goed, de clanleader had nog acht levens over...
Smokebreath was zo diep verzonken geraakt in zijn eigen karakter dat hij eruit gesleurd werd door Littlepaw's stem. Hij knikte naar haar. "We moeten wachten tot ze ontwaakt," Mompelde de kater, "We kunnen het moeilijk nu door haar strot douwen." Hij rekte zich eventjes uit. "Dus, waarvoor is de catmint, Littlepaw?" Besloot hij uiteindelijk maar te brommen. Beter er maar een leer moment van maken. "Bonuspunten als je ook nog kan vertellen wat de symptomen van groenhoest zijn."


[OPEN] Black out JtCOU2C
Fun stuff:


[OPEN] Black out J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Black out   [OPEN] Black out Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Black out
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: